Przetargi.pl
Zakup i dostawa warzyw na potrzeby SP ZOZ w Hajnówce

Samodzielny Publiczny Zakład Opieki Zdrowotnej ogłasza przetarg

  • Adres: 17-200 Hajnówka, ul. Doc. Adama Dowgirda
  • Województwo: podlaskie
  • Telefon/fax: tel. 85 684 26 79 , fax. 85 684 26 79
  • Data zamieszczenia: 2020-08-26
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Samodzielny Publiczny Zakład Opieki Zdrowotnej
    ul. Doc. Adama Dowgirda 9
    17-200 Hajnówka, woj. podlaskie
    tel. 85 684 26 79, fax. 85 684 26 79
    REGON: 50582500000000
  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.spzozhajnwoak.pl
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Samodzielny Publiczny Zakład Opieki Zdrowotnej w Hajnówce

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Zakup i dostawa warzyw na potrzeby SP ZOZ w Hajnówce
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia:
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    1. Przedmiotem zamówienia jest zakup i dostawa warzyw na potrzeby SP ZOZ w Hajnówce wg załącznika nr 2 do niniejszej SIWZ. Zamawiający nie dopuszcza możliwości składania ofert wariantowych. Zamawiający dopuszcza możliwość składania ofert częściowych. Każdy z Wykonawców może złożyć ofertę na jeden, kilka lub wszystkie pakiety przewidziane w treści SIWZ. Z tym zastrzeżeniem, że oferta Wykonawcy w zakresie każdego z pakietów , na które składa ofertę musi być kompletna. Pod pojęciem oferty częściowej rozumie się pojedyncze pełne pakiety od 1 do 3. Zamówienia należy realizować sukcesywnie, zgodnie z bieżącym zapotrzebowaniem Działu Żywności i Żywienia z następującą częstotliwością: a) Pakiet 1 – marchew: sukcesywnie po każdorazowym telefonicznym uzgodnieniu terminu z Kierownikiem DŻiŻ, w ciągu 2 dni roboczych od złożenia zamówienia (dostawa 2 razy w miesiącu) b) Pakiet 2 – burak czerwony: sukcesywnie po każdorazowym telefonicznym uzgodnieniu terminu z Kierownikiem DŻiŻ, w ciągu 2 dni roboczych od złożenia zamówienia ( dostawa 2 razy w miesiącu) c) Pakiet 3 – Ziemniaki: 1) 15 ton ziemniaków będzie dostarczone łącznie, celem zgromadzenia na okres zimy, w terminie 01-31.10.2020 r, po uprzednim sprecyzowaniu dokładnej daty z Kierownikiem Działu Żywności i Żywienia 2) 15 ton ziemniaków będzie dostarczane sukcesywnie do bieżącej konsumpcji w terminie od 01.03.2020 r. do 30.06.2021 r. po każdorazowym telefonicznym uzgodnieniu terminu z Kierownikiem DŻiŻ. Wielkość jednorazowego zamówienia 1 -3 ton.
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 03212000-0
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak

Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym

  • III.2. Warunki udziału
  • Opis warunków udziału w postępowaniu oraz opis sposobu dokonywania oceny spełniania tych warunków: Zamawiający nie precyzuje wobec wykonawców żadnych wymagań, których spełnienie Wykonawca zobowiązany jest wykazać w sposób szczególny. Zamawiający uzna, że każdy z w/w warunków jest spełniony, jeżeli Wykonawca złoży oświadczenie (według wzoru stanowiącego Załącznik nr 3 do SIWZ) o spełnieniu warunków udziału w postepowaniu.
  • Informacja o oświadczeniach i dokumentach, jakie mają dostarczyć wykonawcy w celu potwierdzenia spełniania warunków udziału w postępowaniu: Załącznik nr 1 - Formularz ofertowy Załącznik nr 2 – Formularz asortymentowo cenowy Załącznik nr 3 - Oświadczenie o spełnieniu warunków udziału w postępowaniu i braku podstaw do wykluczenia. Załącznik nr 4 - Oświadczenie dotyczące przynależności do grupy kapitałowej. Załącznik nr 5 – Wzór umowy. Załącznik nr 6– Oświadczenie dotyczące obowiązku podatkowego po stronie Zamawiającego.

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.5. Termin związania ofertą:

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną