Samodzielny Publiczny Zakład Opieki Zdrowotnej ogłasza przetarg
- Adres: 17-200 Hajnówka, ul. Doc. Adama Dowgirda
- Województwo: podlaskie
- Telefon/fax: tel. 85 684 26 79 , fax. 85 684 26 79
- Data zamieszczenia: 2020-08-26
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Samodzielny Publiczny Zakład Opieki Zdrowotnej
ul. Doc. Adama Dowgirda 9
17-200 Hajnówka, woj. podlaskie
tel. 85 684 26 79, fax. 85 684 26 79
REGON: 50582500000000 - Adres strony internetowej zamawiającego: www.spzozhajnwoak.pl
- I.2. Rodzaj zamawiającego: Samodzielny Publiczny Zakład Opieki Zdrowotnej w Hajnówce
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Zakup i dostawa warzyw na potrzeby SP ZOZ w Hajnówce - II.1.2. Rodzaj zamówienia:
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
1. Przedmiotem zamówienia jest zakup i dostawa warzyw na potrzeby SP ZOZ w Hajnówce wg załącznika nr 2 do niniejszej SIWZ. Zamawiający nie dopuszcza możliwości składania ofert wariantowych. Zamawiający dopuszcza możliwość składania ofert częściowych. Każdy z Wykonawców może złożyć ofertę na jeden, kilka lub wszystkie pakiety przewidziane w treści SIWZ. Z tym zastrzeżeniem, że oferta Wykonawcy w zakresie każdego z pakietów , na które składa ofertę musi być kompletna. Pod pojęciem oferty częściowej rozumie się pojedyncze pełne pakiety od 1 do 3. Zamówienia należy realizować sukcesywnie, zgodnie z bieżącym zapotrzebowaniem Działu Żywności i Żywienia z następującą częstotliwością: a) Pakiet 1 – marchew: sukcesywnie po każdorazowym telefonicznym uzgodnieniu terminu z Kierownikiem DŻiŻ, w ciągu 2 dni roboczych od złożenia zamówienia (dostawa 2 razy w miesiącu) b) Pakiet 2 – burak czerwony: sukcesywnie po każdorazowym telefonicznym uzgodnieniu terminu z Kierownikiem DŻiŻ, w ciągu 2 dni roboczych od złożenia zamówienia ( dostawa 2 razy w miesiącu) c) Pakiet 3 – Ziemniaki: 1) 15 ton ziemniaków będzie dostarczone łącznie, celem zgromadzenia na okres zimy, w terminie 01-31.10.2020 r, po uprzednim sprecyzowaniu dokładnej daty z Kierownikiem Działu Żywności i Żywienia 2) 15 ton ziemniaków będzie dostarczane sukcesywnie do bieżącej konsumpcji w terminie od 01.03.2020 r. do 30.06.2021 r. po każdorazowym telefonicznym uzgodnieniu terminu z Kierownikiem DŻiŻ. Wielkość jednorazowego zamówienia 1 -3 ton. - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 03212000-0
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak
Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym
- III.2. Warunki udziału
- Opis warunków udziału w postępowaniu oraz opis sposobu dokonywania oceny spełniania tych warunków: Zamawiający nie precyzuje wobec wykonawców żadnych wymagań, których spełnienie Wykonawca zobowiązany jest wykazać w sposób szczególny. Zamawiający uzna, że każdy z w/w warunków jest spełniony, jeżeli Wykonawca złoży oświadczenie (według wzoru stanowiącego Załącznik nr 3 do SIWZ) o spełnieniu warunków udziału w postepowaniu.
- Informacja o oświadczeniach i dokumentach, jakie mają dostarczyć wykonawcy w celu potwierdzenia spełniania warunków udziału w postępowaniu: Załącznik nr 1 - Formularz ofertowy Załącznik nr 2 – Formularz asortymentowo cenowy Załącznik nr 3 - Oświadczenie o spełnieniu warunków udziału w postępowaniu i braku podstaw do wykluczenia. Załącznik nr 4 - Oświadczenie dotyczące przynależności do grupy kapitałowej. Załącznik nr 5 – Wzór umowy. Załącznik nr 6– Oświadczenie dotyczące obowiązku podatkowego po stronie Zamawiającego.
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.2. Kryteria oceny ofert
- IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.5. Termin związania ofertą:
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną