Przetargi.pl
Zakup i dostawa warzyw i owoców dla Domu Pomocy Społecznej w Przatówku

Dom Pomocy Społecznej ogłasza przetarg

  • Adres: 98-240 Szadek, Przatówek 1
  • Województwo: łódzkie
  • Telefon/fax: tel. 43 675 12 29 , fax. 43 675 12 29
  • Data zamieszczenia: 2013-11-29
  • Zamieszczanie ogłoszenia: nieobowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Dom Pomocy Społecznej
    Przatówek 1 1
    98-240 Szadek, woj. łódzkie
    tel. 43 675 12 29, fax. 43 675 12 29
    REGON: 73014932300000
  • Adres strony internetowej zamawiającego: http://bip.dpsprzatowek.pl/index.php
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Inny: Jednostka pomocy społecznej powiatu

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Zakup i dostawa warzyw i owoców dla Domu Pomocy Społecznej w Przatówku
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    1.Zamówienie dotyczy: Zakupu i dostawy warzyw i owoców dla Domu Pomocy Społecznej w Przatówku Przatówek 1, 98-240 Szadek. Zamówienie zostało podzielone na siedem pakietów Oznaczenie zadania za pomocą Wspólnego Słownika Zamówień (CPV): 03200000-3 2. Warzywa i owoce, stanowiące przedmiot zamówienia muszą w pochodzić z bieżącej produkcji oraz utrzymywać ustalone standardy jakościowe. 3. a) Zamawiający dopuszcza zmiany ilości asortymentu będącego przedmiotem zamówienia (zakresu zamówienia) w przypadku konieczności zmniejszenia ilości zamawianego asortymentu, stosownie do potrzeb Zamawiającego, jednak nie więcej niż 20 % wartości asortymentu objętego niniejszą umową, z zastrzeżeniem pkt 3 b. b) Zamawiający dopuszcza zmiany ilości poszczególnych rodzajów asortymentów, określonych w poszczególnych pakietach w ten sposób, że Zamawiający może dokonać zmniejszenia ilości jednego asortymentu i zwiększenia ilości innego asortymentu pod warunkiem, że zachowana jest stałość cen wszystkich asortymentów objętych niniejszą umową przez cały okres jej obowiązywania, oraz pod warunkiem, że łączna wartość wszystkich zamówionych asortymentów nie przekroczy wartości przedmiotu umowy. 4. Pracownik Domu Pomocy Społecznej w Przatówku odpowiedzialny za składanie zamówień, zamawia określone ilości asortymentu potrzebne w określonych dniach tygodnia Zamówienie sporządzane jest w formie pisemnej i przesyłane do realizującego faksem, pocztą elektroniczną, w ustalony z Wykonawcą dzień tygodnia. W uzasadnionych przypadkach dopuszcza się możliwość stosowania zamówienia telefonicznego. 5. Wykonawca dowozi zamówioną na dany dzień ilość asortymentu do siedziby zamawiającego swoim środkiem transportu i na własny koszt w godzinach od: 7:00 - 13:00. 6. Płatności za zamówiony towar dokonuje się przelewem w terminie 14 dni po otrzymaniu faktury. Wykonawca wystawia i doręcza Zamawiającemu fakturę za towar, najpóźniej dwa dni po jego dostarczeniu. 7. Wybór Wykonawcy nastąpi po zapoznaniu się z dokumentacją przetargową oferentów. 8. W wyborze oferty istotną będzie cena na wyszczególnione w poniższych tabelach artykuły: Pakiet I L.p Nazwa asortymentu Jednostka miary Szacunkowe zapotrzebowanie na artykuły w okresie trwania umowy 1 Buraczki kg 1100,00 2 Cebula biała kg 350,00 3 Kapusta biała kg 500,00 4 Marchew kg 2100,00 5 Pietruszka kg 470,00 6 Seler kg 470,00 Pakiet II L.p Nazwa asortymentu Jednostka miary Szacunkowe zapotrzebowanie na artykuływ okresie trwania umowy 1 Jabłka gat. I kg 3800,00 Pakiet III L.p Nazwa asortymentu Jednostka miary Szacunkowe zapotrzebowanie na artykuły w okresie trwania umowy 1 Ogórki kiszone kg 450,00 2 Kapusta kiszona kg 800,00 Pakiet IV L.p Nazwa asortymentu Jednostka miary Szacunkowe zapotrzebowanie na artykuły w okresie trwania umowy 1 Ziemniaki kg 9100,00 Pakiet V L.p Nazwa asortymentu Jednostka miary Szacunkowe zapotrzebowanie na artykuły w okresie trwania umowy 1 Ogórki zielone kg 700,00 Pakiet VI L.p Nazwa asortymentu Jednostka miary Szacunkowe zapotrzebowanie na artykuły w okresie trwania umowy 1 Pomidory kg 800,00 Pakiet VII L.p Nazwa asortymentu Jednostka miary Szacunkowe zapotrzebowanie na artykuły w okresie trwania umowy 1 Arbuzy kg 200,00 2 Banany kg 340,00 3 Brokuły szt 100,00 4 Brzoskwinie kg 20,00 5 Cytryny kg 30,00 6 Czosnek kg 9,00 7 Fasola biała -Jaś /średnia/ kg 100,00 8 Fasolka szparagowa kg 60,00 9 Groch łupany kg 45,00 10 Gruszki kg 20,00 11 Jagły kg 1,00 12 Kalafior szt 100,00 13 Kapusta czerwona kg 50,00 14 Kapusta pekińska kg 360,00 15 Kasza gryczana kg 140,00 16 Kasza jęczmienna kg 200,00 17 Koper nać- pęczki szt 220,00 18 Mandarynki kg 110,00 19 Nektarynki kg 20,00 20 Papryka czerwona kg 20,00 21 Papryka żółta kg 10,00 22 Pieczarki kg 100,00 23 Pietruszka nać - pęczki szt 230,00 24 Por kg 95,00 25 Rabarbar kg 120,00 26 Rzodkiewka - pęczki szt 200,00 27 Sałata szt 100,00 28 Szczypior- pęczki szt 110,00 29 Śliwki kg 40,00 30 Winogrono jasne kg 20,00 31 Wiśnie kg 20,00 32 Truskawki kg 50,00
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 032000003
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak
  • II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
  • II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
  • II.2. Czas trwania zamówienia lub termin wykonania: 12 miesięcy

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: http://bip.dpsprzatowek.pl/index.php
  • IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach