Świętokrzyskie Centrum Psychiatrii w Morawicy ogłasza przetarg
- Adres: 26-026 Morawica, ul. Spacerowa 5
- Województwo: świętokrzyskie
- Telefon/fax: tel. 041 3641378 , fax. 041 3641226
- Data zamieszczenia: 2014-04-30
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Świętokrzyskie Centrum Psychiatrii w Morawicy
ul. Spacerowa 5 5
26-026 Morawica, woj. świętokrzyskie
tel. 041 3641378, fax. 041 3641226
REGON: 00029011000000 - Adres strony internetowej zamawiającego: www.morawica.com.pl
- I.2. Rodzaj zamawiającego: Samodzielny publiczny zakład opieki zdrowotnej
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Zakup i dostawa termosów cateringowych płaskich oraz pojemników do termosów - II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
1. Przedmiotem zamówienia jest zakup i dostawa termosów cateringowych płaskich oraz pojemników do termosów według następującej specyfikacji: a)termosy cateringowe płaskie: - wykonane z pianki polietylenowej, - ścianki termosów wypełnione warstwą pianki poliuretanowej, - zaopatrzone w uchwyty do przenoszenia, - pokrywy wyposażone w silikonowe uszczelki, - możliwość stawiania jeden na drugim (konstrukcja termosu). b) pojemniki: - wykonane z wysokogatunkowej stali nierdzewnej, - z chowanymi uchwytami. 2. Termosy i pojemniki muszą być nowe z gwarancją, wykonane z bardzo trwałego jednorodnego tworzywa o twardej powłoce; muszą być odporne na pęknięcia i odkształcenia oraz na działanie związków pochodzących z przechowywanej żywności, płynów; muszą spełniać wymogi HACCP; posiadać uchwyty do transportu ręcznego oraz możliwość łączenia i układania w sterty do transportu i magazynowania; posiadać gwarancję na produkt. Muszą posiadać wymiary wewnętrzne, odpowiadające zastosowaniu systemu pojemników, zgodnych z normą gastronomiczną GN. Wymiary termosów: GN 1/1 200 - 43 sztuki Wymiary pojemników: GN ? - 108 sztuk, GN ? - 17 sztuk, GN 1/6 -10 sztuk, GN 1/9 - 19 sztuk. Pojemniki gastronomiczne i pokrywki muszą być nowe i wykonane ze stali nierdzewnej, z przeznaczeniem do wszystkich zastosowań w przedziale od -20° C do 300° C oraz spełniać wszystkie normy jakościowe i higieniczne. Zamówienie obejmuje również transport sprzętu do miejsca przeznaczenia, jego wyładunek i wniesienie - do magazynu Zamawiającego oraz udzielenie nie mniej niż 12 miesięcznej gwarancji na dostarczony asortyment. - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 392211503
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
- II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
- II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
- II.2. Czas trwania zamówienia lub termin wykonania: 10 dni
Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym
- III.1. Warunki dotyczące zamówienia
- Informacja na temat wadium: Zamawiający nie wymaga wniesienia wadium.
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.morawica.com.pl
- IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną