21 Wojskowy Oddział Gospodarczy w Elblągu ogłasza przetarg
- Adres: 82-300 Elbląg, ul. Kwiatkowskiego 15
- Województwo: warmińsko-mazurskie
- Telefon/fax: tel. 261 313 015 , fax. 261 313 304
- Data zamieszczenia: 2016-04-15
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: 21 Wojskowy Oddział Gospodarczy w Elblągu
ul. Kwiatkowskiego 15 15
82-300 Elbląg, woj. warmińsko-mazurskie
tel. 261 313 015, fax. 261 313 304
REGON: 28138539600000 - Adres strony internetowej zamawiającego: www.21wog.wp.mil.pl
- I.2. Rodzaj zamawiającego: Inny: 21 Wojskowy Oddział Gospodarczy
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Zakup i dostawa sprzętu gastronomicznego na wyposażenie kuchni w 2016 r - II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
Przedmiotem zamówienia jest zakup i dostawa sprzętu gastronomicznego na wyposażenie kuchni w 2016 r. z podziałem na 3 części zamówienia. Część zamówienia nr 1 - w zakresie 7 pozycji asortymentowych; część zamówienia nr 2 - w zakresie 1 pozycji asortymentowej; część zamówienia nr 3 - w zakresie 1 pozycji asortymentowej - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 393140006
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak
- II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
- II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym
- III.1. Warunki dotyczące zamówienia
- Informacja na temat wadium: Zamawiający wymaga wniesienia wadium: dla części zamówienia nr 1 w wysokości 11 000,00 PLN, dla części zamówienia nr 2 w wysokości 2 250,00 PLN, dla części zamówienia nr 3 w wysokości 1 200,00 PLN
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.2. Kryteria oceny ofert
- IV.2.1. Kryteria oceny ofert: okres udzielanej gwarancji
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.21wog.wp.mil.pl
- IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- dostawa termosów do napojów z podstawami
Dodano: 2014-11-24 - Dostawa termosów do napojów z podstawami, kotleciarki, obieraczek do ziemniaków, krajalnicy do pieczywa
Dodano: 2014-11-13 - Wyposażenie kuchni w Szkole Podstawowej w Pieckach
Dodano: 2014-11-05 - Dostawa i montaż przemysłowego sprzętu kuchennego w ramach realizacji Planu Inwestycji Budowlanych Resortu Obrony Narodowej dla zadania inwestycyjnego: 91363 - Modernizacja Kuchni Szpitalnej, budynek nr 20.
Dodano: 2014-10-08 - Dostawę sprzętu na wyposażenie refundowanego stanowiska pracy dla pracownika gospodarczego
Dodano: 2014-06-11 - DOSTAWA I MONTAŻ WYPOSAŻENIA GASTRONOMICZNEGO DO OŚRODKA SPORTU I REKREACJI W OLSZTYNIE
Dodano: 2014-04-02 - Dostawa sprzętu kuchennego
Dodano: 2013-05-09 - Dostawa sprzętu kuchennego oraz myjni - dezynfektora do basenów i kaczek
Dodano: 2012-07-10 - dostawa robota kuchennego
Dodano: 2011-11-15 - dostawa maszyny do polerowania, suszenia i dezynfekcji promieniami UV sztućców z podwoziem do maszyny i uchwytem na kosz
Dodano: 2011-09-30