Przetargi.pl
Zakup i dostawa produktów spożywczych do stołówki szkolnej w Zespole Szkół w Gryfinie

Zespół Szkół ogłasza przetarg

  • Adres: 74-101 Gryfino, ul. Iwaszkiewicza 70
  • Województwo: zachodniopomorskie
  • Telefon/fax: tel. 91 415 10 25 , fax. 91 416 47 11
  • Data zamieszczenia: 2015-11-30
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Zespół Szkół
    ul. Iwaszkiewicza 70 70
    74-101 Gryfino, woj. zachodniopomorskie
    tel. 91 415 10 25, fax. 91 416 47 11
    REGON: 32069734100000
  • Adres strony internetowej zamawiającego: zsgryfino.pl
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Administracja samorządowa

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Zakup i dostawa produktów spożywczych do stołówki szkolnej w Zespole Szkół w Gryfinie
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    1. Przedmiotem zamówienia jest zakup i dostawa pieczywa/produktów zbożowych, nabiału, mleka i wyrobów mleczarskich, owoców i warzyw, produktów suchych, przypraw i przetworów, mięsa i wędlin, ryb, mrożonek, jaj dla potrzeb stołówki szkolnej w Zespole Szkół w Gryfinie.12. Zakres zamówienia: GRUPA I: pieczywo / produkty zbożowe:1 Chleb krojony pszenny 500g - 50 szt, 2 Bułki małe - 150 szt, 3 Chleb razowy 800g - 800 szt, 4 Bułka bagietka 400g - 800 szt, 5 Bułka długa razowa 400g - 800 szt, 6 Bułka mała z ziarnami 70g - 800 kg GRUPA II: nabiał, mleko i wyroby mleczarskie:1 Mleko 2% karton 1l - 400 szt, 2 Śmietana 12% 0,5 l - 500 szt, 3 Śmietana 12 % kwaśna 400g - 300 szt, 4 Jogurt naturalny 5kg - 1200 szt, 5 Maślanka 1l - 100 szt, 6 Ser żółty gouda kl. I 150 kg, 7 Masło ekstra 200g - 400 szt, 8 Twaróg półtłusty 1 kg - 250kg, 9 Jogurt naturalny gęsty typu grecki 330g - 300 szt Grupa III: owoce i warzywa: 1 Marchew - 1800 kg, 2 Cebula - 1500 kg, 3 Pietruszka korzeń - 600 kg, 4 Seler korzeń - 700 kg, 5 Buraki - 1200 kg, 6 Kapusta biała - 1200 kg, 7 Kapusta czerwona - 600kg, 8 Kapusta pekińska - 900 kg, 9 Pomidory - 400 kg, 10 Ogórek świeży - 600 kg, 11 Por - 550 kg, 12 Kapusta kiszona - 950 kg, 13 Ogórek kiszony - 550 kg, 14 Jabłka - 1200 kg, 15 Szczypior - 100 pęczek, 16 Sałata 600 szt, 17 Papryka świeża kolorowa - 300 kg, 18 Pieczarki - 600 kg, 19 Kalarepa świeża - 100 szt, 20 Truskawki świeże - 100 kg, 21 Rzodkiew biała - 80 kg, 22 Boćwina- 100 pęczek, 23 Kalafior świeży - 100 szt, 24 Koper - 2000 pęczek 25 Natka - 2000 pęczek, 26 Rzodkiewka - 600 pęczek, 27 Brokuły świeże - 300 szt, 28 Cukinia - 60 kg, 29 Czosnek świeży polski - 250 szt, 30 Kapusta włoska - 300 szt, 31 Fasola szparagowa żółta - 200 kg, 32 Szczaw świeży- 200 pęczek , 33 Fasolka szparagowa zielona - 100 kg, 34 Mandarynki - 150 kg, 35 Sałata lodowa 900 szt, 36 Cebula czerwona 50 kg, 37 Śliwka duża 100 kg, 38 Banany 150 kg, 39 Gruszki 250 kg, 40 Cytryny 150 kg, 41 Ziemniaki jadalne - 10000 kg, 42 Ziemniaki młode jadalne - 1000 kg, 43 Kapusta młoda - 200 kg, 44 Marchew młoda - 100 pęczek 45 Włoszczyzna młoda - 100 pęczek, 46 Pomarańcza - 130 kg, 47 Ziemniaki czerwone - 400 kg, 48 Brzoskwinia - 200 kg, 49 Nektarynka - 200 kg Grupa IV - produkty suche, przyprawy, przetwory: 1 Bazylia 100g - 50 szt, 2 Bułka tarta bez soli 0,5kg - 550 szt, 3 Chrzan tarty słoik 200g - 50 szt, 4 Ciecierzyca 400g - 100 szt, 5 Cukier 1 kg - 50 szt, 6 Fasola drobna 1kg - 150 szt, 7 Fasola typu Jaś - 300 kg, 8 Gałka muszkatołowa 1kg - 10 kg, 9 Groch łuskany - 200 kg, 10 Imbir mielony 1kg - 8 kg, 11 Jałowiec 1kg - 5 kg, 12 Kasza gryczana prażona karton 400g - 400 szt, 13 Kasza jaglana 400g - 400 szt, 14 Kasza jaglana 500 g - 150 szt, 15 Kasza jęczmienna wiejska 1 kg - 80 szt, 16 Kasza jęczmienna wiejska karton 400g - 500 szt, 17 Kasza kukurydziana 500g - 200szt, 18 Kasza kuskus 300g - 350 szt, 19 Kasza manna 1 kg - 25 szt, 20 Kasza pęczak 1 kg - 80 szt, 21 Ketchup Pudliszki 1 l lub produkt równoważny - 40 szt , 22 Kminek 100g - 20 szt, 23 Koncentrat pomidorowy złoty bażant 1kg lub produkt równoważny - 250 szt, 24 Liść laurowy 12g - 40 szt, 25 Majeranek otarty 0,5kg - 15 kg, 26 Makaron kokardy Durum 100% semoliny 1kg - 50 kg, 27 Makaron kolanka z falbanką Durum 100% semoliny 1kg - 80 kg, 28 Makaron literki Durum 100% semoliny 1kg - 30 kg, 29 Makaron rurka cięta Durum 100% semoliny 1kg - 150 kg, 30 Makaron wstążki Durum 100% semoliny 1kg - 60 kg, 31 Makaron zacierka 250g - 400 szt, 32 Makaron łazanka Durum 100% semoliny 1kg - 200 kg, 33 Makaron nitki Durum 100% semoliny 1kg - 750 kg, 34 Makaron pełnoziarnisty - 200 kg, 35 Makaron spagetti Durum 100% semoliny 1kg - 350 kg, 36 Makaron świderki Durum 100% semoliny 1kg - 350 kg, 37 Makaron wstążki M13 Durum 100% semoliny 1kg - 70 kg, 38 Mąka kukurydziana - 50 kg, 39 Mąka pszenna typ 500 1kg - 250 szt, 40 Mąka ziemniaczana 1kg - 60 kg, 41 Miód naturalny wielokwiatowy 1l - 200 szt, 42 Mleczko kokosowe 400g - 60 szt , 43 Mleczko migdałowe 400g - 50 szt, 44 Ocet jabłkowy 0,5l - 70 szt, 45 Olej roślinny rafinowany o zawartości kwasów jednonienasyconych powyżej 50% i zawartości kwasów wielonienasyconych poniżej 40% 3l. - 550 szt, 46 Papryka mielona słodka kolor żywo czerwony - 40 kg, 47 Papryka ostra mielona 1kg - 2 kg, 48 Pestki dyni - 10kg, 49 Pieprz cytrynowy 20g - 30 szt , 50 Pieprz czarny ziarnisty 1kg - 40 szt, 51 Płatki owsiane 1kg - 50 kg , 52 Płatki migdałowe 100g - 50 szt, 53 Płatki pszeniczne 1kg - 50 kg, 54 Pomidor b/s puszka 3l - 200 szt, 55 Przyprawa lubczyk 150g - 45 szt, 56 Rodzynki sułtańskie 100g - 50 szt, 57 Rozmaryn 1kg - 6 kg, 58 Ryż długoziarnisty 1 kg - 100 szt, 59 Ryż brązowy 400g - 400 szt, 60 Ryż długoziarnisty karton 400g - 800 szt, 61 Ryż dziki basmati - 400 szt, 62 Ryż jaśminowy 400g - 600 szt, 63 Soczewica czerwona 1kg - 30 kg, 64 Sok cytrynka 0,5l. - 30 szt, 65 Sól sodowo-potasowa o niskiej zawartości sodu - 30 kg, 66 Sól kamienna - 50 kg, 67 Sól morska 1 kg - 60 szt, 68 Śliwki suszone bezsiarkowe 200g - 50 szt, 69 Tymianek 100g - 30 szt, 70 Ziarno sezamowe 1kg - 40 kg, 71 Ziarno słonecznika 1kg -40 kg, 72 Ziele angielskie 0,5kg - 40 szt, 73 Zioła prowansalskie 100g - 100 szt Grupa V - mięso i wędliny: 1 Filet z indyka świeży bez skóry - 500 kg, 2 Filet z kurczaka świeży bez skóry - 1300 kg, 3 Udka z kurczaka świeże - 600 kg, 4 Udziec z indyka świeży bez skóry i kości - 1000 kg, 5 Szyje z indyka świeże - 60 kg , 6 Skrzydła z indyka świeże - 60 kg, 7 Porcje rosołowe świeże - 500 kg, 8 Korpusy z indyka świeże - 50 kg, 9 Kiełbasa drobiowa z fileta świeża100% mięsa drobiowego 300 kg, 10 Szynka gotowana 100% mięsa - 50 kg, 11 Udziec wołowy świeży - 500 kg, 12 Antrykot wołowy świeży - 150kg, 13 Karkówka wieprzowa surowa b/k świeża - 300kg, 14 Szynka wieprzowa surowa b/k świeża - 400 kg, 15 Kości wieprzowe z karkówki i schabu świeże duże - 80 kg, 16 Kości wędzone - 50 kg, 17 Łopatka b/k świeża - 700 kg, 18 Schab b/k świeży - 700 kg, 19 Filet z ud kurcząt bez skóry i kości - 1000 kg, 20 Żeberka świeże paski - 80 kg Grupa VI - ryby: 1 Filet z mintaja bez glazury SHP - 150kg, 2 Filet z łososia - 40 kg, 3 Filet z dorsza czarniaka bez glazury SHP - 350 kg, 4 Filet rybny sola - 900 kg, 5 Paluszki rybne z fileta z mintaja o zawartości mięsa rybiego co najmniej 50% - 300 kg Grupa VII - mrożonki:1 Fasola szparagowa 1kg - 200 kg, 2 Kalafior 1kg - 200 kg, 3 Brokuły 1kg - 150 kg, 4 Truskawki kg - 250 kg, 5 Brukselka 1kg - 200 kg , 6 Mieszanka chińska 1kg - 50 kg, 7 Wiśnie bez pestek 1kg - 40 kg, 8 Śliwki bez pestek 1kg - 40 kg, 9 Jagoda 1kg - 20 kg, 10 Groszek zielony 1kg - 100 kg, 11 Marchew krojona 1kg - 80 kg, 12 Mieszanka kompotowa 4 składnikowa 1kg - 200 kg, 13 Mieszanka kompotowa 7 składnikowa 1kg - 200 kg, 14 Szpinak mrożony mielony 1kg - 200 kg, 15 Włoszczyzna paski 1kg - 100 kg, 16 Czarna porzeczka 1kg - 20 kg Grupa VIII - jaja: 1 Jaja kurze duże 65-70g - 10200 szt
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 151000009
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak
  • II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
  • II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: tak

Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym

  • III.1. Warunki dotyczące zamówienia
  • Informacja na temat wadium: Zamawiający nie przewiduje wniesienia wadium

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.1. Kryteria oceny ofert: Szybkość dostarczenia brakującej ilości towaru oraz towaru wolnego od wad
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: zsgryfino.pl
  • IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach