Gmina Bierzwnik ogłasza przetarg
- Adres: 73-240 Bierzwnik, ul. Kopernika 2
- Województwo: zachodniopomorskie
- Telefon/fax: tel. 95 768 01 30 , fax. 95 768 01 34
- Data zamieszczenia: 2012-10-23
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Gmina Bierzwnik
ul. Kopernika 2 2
73-240 Bierzwnik, woj. zachodniopomorskie
tel. 95 768 01 30, fax. 95 768 01 34
REGON: 21096703000000 - Adres strony internetowej zamawiającego: www.bierzwnik.pl
- I.2. Rodzaj zamawiającego: Administracja samorządowa
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Zakup i dostawa produktów spożywczych do poczęstunku dla uczestników projektu o tytule Tropem nauki realizowanego w Gminie Bierzwnik - II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
Realizacja zamówienia obejmuje zakup i dostawę produktów spożywczych w formie zestawów dla uczestników projektu pn. Tropem nauki, nr umowy UDA-POKL.09.01.02-32-017/12. Projekt realizowany jest w partnerstwie przez Gminę Bierzwnik (partner w projekcie) oraz Fundację Rozwoju Demokracji Lokalnej Centrum Szkoleniowego w Szczecinie (lider w projekcie). Projekt współfinansowany jest przez Unię Europejską w ramach Europejskiego Funduszu Społecznego, z Programu Operacyjnego Kapitał Ludzki, Priorytet IX, Działanie 9.1. Wyrównywanie szans edukacyjnych i zapewnienie wysokiej jakości usług edukacyjnych świadczonych w systemie oświaty, Poddziałanie 9.1.2 Wyrównywanie szans edukacyjnych uczniów z grup o utrudnionym dostępie do edukacji oraz zmniejszenie różnic w jakości usług edukacyjnych. Miejsce dostaw: - Szkoła Podstawowa w Bierzwniku, ul. Sienkiewicza 17, 73-240 Bierzwnik - Szkoła Podstawowa w Łasku, Łasko 14, 37, 73-240 Bierzwnik - Szkoła Podstawowa w Zieleniewie, Zieleniewo 37, 73-240 Bierzwnik - Gimnazjum Publiczne w Bierzwniku, ul. Krajowej Rady Narodowej 18, 73-240 Bierzwnik SZCZEGÓŁOWY OPIS PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA Zestaw nr 1: - sok owocowy min. 200 ml, min. 45 kcal, wafel przekładany w polewie czekoladowej w opakowaniu zamkniętym min. 35g , jabłko/inny owoc sezonowy min. 100 g Zestaw nr 2: - jogurt owocowy min. 130g , herbatniki w opakowaniu zamkniętym min. 50 g jabłko/inny owoc sezonowy min. 100 g, Zestaw nr 3: - sok owocowy min. 200 ml, ciastko biszkoptowe w opakowaniu zamkniętym min. 3 g, jabłko/inny owoc sezonowy min. 100 g, Zestaw nr 4: - sok owocowy min. 200 ml, rogal z nadzieniem w opakowaniu zamkniętym min. 60 g, jabłko/inny owoc sezonowy min. 100 g, Zestaw nr 5: - jogurt owocowy min. 130 g, wafel przekładany w opakowaniu zamkniętym min. 25 g, jabłko/inny owoc sezonowy min. 100 g Wszystkie produkty muszą posiadać odpowiednio długi termin przydatności do spożycia. W okresie realizacji umowy będzie dostarczonych ok. 52 320 zestawów, w podziale na szkoły: Szkoła podstawowa w Bierzwniku: Rok 2012 - 2415 zestawów; Rok 2013 -8055 zestawów; Rok 2014- 4830 zastawów. Szkoła Podstawowa w Łasku: Rok 2012 -1960 zestawów; Rok 2013- 6540 zestawów; Rok 2014 -3920 zestawów. Szkoła Podstawowa w Zieleniewie: Rok 2012 -1610 zestawów; Rok 2013 -5370 zestawów; Rok 2014 -3220 zestawów. Gimnazjum Publiczne w Bierzwniku: Rok 2012 -2274 zestawów; Rok 2013 -7578 zestawów; Rok 2014 -4548 zestawów. Częstotliwość dostaw: raz w tygodniu do poszczególnych szkół. Nie dotyczy wakacji oraz ferii i innych przerw w odbywaniu się zajęć w szkołach. Szczegółowy harmonogram dostaw zostanie uzgodniony z Zamawiającym i będzie wynikał ze szczegółowego harmonogramu realizacji zajęć w szkołach. Sposób dostarczenia: Transport Wykonawcy zapewniający dostawę zgodnie z zasadami higieny i w oparciu o przepisy sanitarno - epidemiologiczne. W okresie trwania umowy cena nie może ulec podwyższeniu. W przypadku mniejszej liczby zamówionych zestawów cena jednostkowa za zestaw nie może ulec zwiększeniu. Odchylenia od ilości mogą wynosić do 2%. W przypadku zestawów zawierających jogurt Wykonawca zobowiązany jest dostarczyć łyżeczki jednorazowe w opakowaniu zamkniętym. - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 158000006
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
- II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
- II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: tak
Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym
- III.1. Warunki dotyczące zamówienia
- Informacja na temat wadium: Nie wymaga się zlożenia wadium
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.2. Kryteria oceny ofert
- IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.bip.bierzwnik.pl
- IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- Dostawa artykułów żywnościowych do Gminnego Ośrodka Pomocy Społecznej w Darłowie, Punktu Przygotowania Posiłków w Bobolinie, ul. Nadmorska 4
Dodano: 2016-07-25 - Dostawa koncentratów przypraw ziołowych oraz soli spożywczej kamiennej
Dodano: 2016-04-26 - Dostawa cukru białego kat. 2 KN
Dodano: 2016-04-26 - Dostawa produktów spożywczych do 109 Szpitala Wojskowego z Przychodnią SP ZOZ w Szczecinie
Dodano: 2016-03-25 - Dostawa artykułów spożywczych sypkich przez okres 12 miesięcy
Dodano: 2016-03-01 - DOSTAWA ARTYKUŁÓW SPOŻYWCZYCH MASOWYCH RÓŻNYCH, PIECZYWA ORAZ MROŻONEK DLA SP ZOZ W CHOSZCZNIE
Dodano: 2016-02-10 - Dostawy artykułów spożywczych do Uniwersytetu Szczecińskiego
Dodano: 2016-01-22 - Dostawa artykułów spożywczych konserwowych i pasteryzowanych.
Dodano: 2016-01-19 - dostawa różnych produktów spożywczych
Dodano: 2016-01-19 - Dostawa artykułów żywnościowych w roku 2016 - postępowanie III
Dodano: 2015-12-28