Przetargi.pl
Zakup i dostawa produktów spożywczych

Gmina Gryfino - Przedszkole Nr 2 im. Misia Uszatka ogłasza przetarg

  • Adres: 74-100 Gryfino, ul. Krzywoustego 5
  • Województwo: zachodniopomorskie
  • Telefon/fax: tel. 91 4162925 , fax. 91 4152182
  • Data zamieszczenia: 2013-08-13
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Gmina Gryfino - Przedszkole Nr 2 im. Misia Uszatka
    ul. Krzywoustego 5 5
    74-100 Gryfino, woj. zachodniopomorskie
    tel. 91 4162925, fax. 91 4152182
    REGON: 85818373980000
  • Adres strony internetowej zamawiającego: http://uszatkaprzedszkole.pl
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Administracja samorządowa

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Zakup i dostawa produktów spożywczych
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    Przedmiotem zamówienia jest zakup i dostawa pieczywa/produktów zbożowych, nabiału, mleka i wyrobów mleczarskich, owoców i warzyw, produktów suchych, mięsa i wędlin, ryb, napoi, tłuszczy, mrożonek, jaj dla potrzeb Przedszkola Nr 2 im. Misia Uszatka w Gryfinie. Zakres zamówienia: Grupa I - pieczywo/produkty zbożowe 1. Bułka tarta 0,5kg - 270 szt., 2. Bułki świeże 0,09kg - 2000 szt., 3. Chleb krojony 0,5 kg - 2200 szt., 4. Chleb słonecznikowy 0,4 kg - 800 szt., 5. Chleb staropolski 0,7 kg - 420 szt. 6. Chleb 7 ziaren 0,4 kg - 1800 szt., 7. Chałka maślana 0,3kg - 120 8. Rogal maślany 0,10kg - 2000 szt., 9. Bułka razowa z ziarnami 0,08kg - 4000 szt., 10. Kawiorka 0,3 kg - 400 szt., 11. Chrupki kukurydziane - opakowanie 0,07 kg - 1000 szt., 12. Drożdżówki 0,10kg - 750 szt., 13. Makaron nitka cięta typu Lubella 0,4 kg lub równoważny - 300 kg, 14. Makaron muszelka drobna Lubella 0,4kg lub równoważny - 165 kg, 15. Zacierka goliard lub równoważna - 38 kg, 16. Makaron świderki Lubella 0,4 kg lub równoważny - 120 kg, 17. Makaron nitka rosołowa goliard lub równoważny - 50 kg, 18. Makaron wielozbożowy razowy Lubella co najmniej 0,4 kg lub równoważny - 60 kg, 19. Makaron kokardki Lubella 0,4 kg lub równoważny - 20 szt, 20. Makaron kolorowy świder 0,5 kg - 60 szt., 21. Płatki jęczmienne - 26 kg, 22. Kasza pęczak - 150 kg, 23. Płatki ryżowe - 20 kg, 24. Płatki kukurydziane Nestle lub równoważne - 140 kg, 25. Płatki owsiane - 8 kg, 26. Kasza kukurydziana - 15 kg, 27. Kasza manna - 80 kg, 28. Kasza jęczmienna - 40 kg, 29. Kasza jęczmienna saszetki 0,4kg - 150 szt. 30. Kasza gryczana saszetki 0,4kg - 280 szt. 31. Kasza jaglana - 58 kg, 32. Mąka pszenna - 420 kg. Grupa II - nabiał, mleko i wyroby mleczarskie 1. Kefir augustowski 0,4l lub równoważny - 500 szt, 2. Jogurt naturalny zott 0,37l lub równoważny - 2500 szt., 3. Lody Big Milk 100g lub równoważne - 325 szt., 4. Mleko świeże 1 litr - 9000 litrów 5. Kaszka mleczna Bobovita 0,23 kg lub równoważna - 50 szt., 6. Ser topiony Hochland lub równoważny - 60 kg, 7. Ser żółty typu Gouda lub równoważny - 200 kg, 8. Serek homogenizowany Danio waniliowy 0,15 kg lub równoważny - 5000 sz., 9. Śmietana łaciata 0,5l, 18% lub równoważna - 1000 szt., 10. Śmietana wiejska 12% - 0,4l - 320 szt., 11. Twaróg półtłusty - 35 kg, 12 Twaróg śmietankowy - 450 kg, 13 Serek Bakuś lub równoważny 0,10kg - 200 szt., 14 Deser sojowy waniliowy 0,125 - 180 szt. Grupa III - owoce i warzywa OWOCE 1. Arbuz - 200 kg, 2. Banan - 1500 kg, 3. Brzoskwinia - 75 kg, 4. Cytryna - 100 kg, 5. Jabłka - 3000 kg, 6. Kiwi - 1200 szt., 7. Truskawki św. - 120 kg, 8. Mandarynka - 400 kg, 9. Śliwka sezonowa - 20 kg, 10 Morela - 40 kg, 11 Pomarańcza - 1000 kg 12 Nektaryna - 300 kg, 13 Winogrono - 100 kg, 14 Szarlotka jabłka - słoik 0,9 litra - 70 szt. WARZYWA 1. Burak czerwony - 1100 kg, 2. Cebula - 340 kg, 3. Botwina - 40 pęcz., 4. Brukselka - 5 kg, 5. Fasola sucha łuskana - 20 kg, 6. Groch suchy łuskany - 50 kg, 7. Kapusta biała - 60 kg, 8. Kapusta młoda - 40 kg, 9. Kapusta pekińska - 350 kg, 10 Kapusta czerwona - 140 kg, 11 Kapusta kiszona - 380 kg, 12. Koper zielony - 750 pęcz., 13. Kalafior świeży - 200 szt., 14 Ogórek świeży - 400 kg, 15. Kapusta włoska - 20 szt., 16. Marchew - 2000 kg, 17. Natka pietruszki - 1100 pęcz., 18. Ogórek kiszony - 320 kg, 19. Szczaw - 30 pęcz., 20. Papryka świeża - 120 kg, 21. Cukinia - 10 kg, 22. Por - 130 kg, 23 Pietruszka - 400 kg, 24. Pomidor świeży - 500 kg, 25. Rzodkiewka - 650 pęcz., 26 Rzodkiew biała - 80 kg, 27. Seler - 550 kg, 28 Szczypior - 650 pęcz., 29 Sałata zielona lodowa - 280 szt., 30 Ziemniaki - 13500 kg, 33 Kiełki brokuła - 5 kg, 34 Kiełki rzodkiewki - 5 kg Grupa IV - produkty suche 1. Cukier 1 kg - 1200 kg 2. Cukier puder 0,5 kg - 6 szt. 3. Cukier waniliowy 32 g - 550 szt. 4. Barszcz biały Winiary lub równoważny torebka 0,066kg - 500 szt. 5. Bazylia 0,01kg - 20 szt. 6. Herbatniki be be co najmniej 16g. lub równoważne - 2000 szt. 7. Biszkopty petit 0,012 kg lub równoważne - 250 szt. 8. Brzoskwinia puszka co najmniej 2,6 kg - 12 szt. 9 Brzoskwinia puszka co najmniej 0,560 kg - 140 szt. 10 Deser bobovita 0,125kg lub równoważny - 800 szt. 11 Deser gerber 0,125kg lub równoważny - 50 szt. 12 Dynia łuskana 0,10kg - 160 szt. 13 Dżem Łowicz 0,28kg lub równoważny - 240 szt. 14 Herbata saga 100 torebek lub równoważna - 100 szt. 15 Herbata owocowa ekoland 0,3kg lub równoważna - 100 szt. 16 Herbata Rooibos 25 torebek, 0,037kg lub równoważna - 30 szt. 17 Herbatka Hipp 0,2 kg lub równoważna - 15 szt. 18 Kakao co najmniej 150g - 90 szt. 19 Kawa Inka co najmniej 150g lub równoważna - 150 szt. 20 Kisiel cytrynowy z cukrem 0,077kg - 1800 szt. 21 Koncentrat pomidorowy co najmniej 1kg - 160 szt. 22 Koncentrat pomidorowy co najmniej 200g - 60 szt. 23 Kukurydza puszka Bonduelle co najmniej 400g lub równoważna - 180 szt. 24 Kwasek cytrynowy 0,020kg - 140 szt. 25 Liść laurowy Appetita 0,010 kg lub równoważna - 20 szt. 26 Lubisie herbatniki 0,03kg lub równoważne - 1700 szt. 27 Majeranek 0,010kg - 40 szt. 28 Majonez Rzymski co najmniej 1kg - 45 szt. 29 Herbata miętowa 0,08kg - 12 szt. 30 Miód co najmniej 400g - 160 szt. 31 Morela suszona co najmniej 100g. - 40 szt. 32 Oregano 0,010kg - 20 szt. 33 Orzechy laskowe co najmniej 100g - 20 szt. 34 Papryka słodka mielona 0,010kg - 300 szt. 35 Pieprz mielony 0,010kg - 200 szt. 36 Pieprz cytrynowy 0,010kg - 40 szt. 37 Rodzynki co najmniej 200g - 200 szt. 38 Ryż biały - 100 kg, 39 Ryż saszetki Sonko lub równoważny 0,4kg - 280 szt. 40 Sezam - 8 kg, 41 Sezamki 0,03kg - 500 szt. 42 Skrobia ziemniaczana co najmniej 0,5kg - 10 szt. 43 Słonecznik łuskany co najmniej 100g - 250 szt. 44 Soczewica czerwona - 10 kg, 45 Sól 1kg - 200 kg, 46 Tymianek 0,010kg - 15 szt. 47 Wafle ryżowe Sonko co najmniej 120g lub równoważne - 600 szt. 48 Ziele angielskie 0,010kg - 20 szt. 49 Zioła prowansalskie 0,010kg - 15 szt. 50 Żurawina suszona 1kg - 60 kg, 51 Żurek butelka 0,5 litra - 80 szt. 52 Żurek Winiary w torebce 0,066kg lub równoważny - 100 szt. 53 Pasztet profi firmowy co najmniej 130g lub równoważny - 1300 szt. 54 Groszek konserwowy co najmniej 400g - 150 szt. 55 Ketchup kotlin łagodny 450g. lub równoważny - 300 szt. Grupa V - mięso i wędliny 1. Łopatka b/k - 980 kg, 2. Szynka b/k - 200 kg, 3. Schab b/k - 350 kg, 4. Kurczak - 250 kg, 5. Filet z kurczaka bez skóry - 500 kg, 6. Korpus - 750 kg, 7. Filet z indyka - 150 kg, 8. Pałki drobiowe - 300 kg, 9. Kiełbasa Krakowska drobiowa - 80 kg, 10. Kurczak gotowany/wędlina - 30 kg, 11. Kiełbasa podwawelska - 15 kg, 12 Parówki cielęce - 400 kg, 13 Polędwica drobiowa - 60 kg, 14 Szynka z wędzarni - 60 kg, 15 Szynka łezka - 60 kg, 16 Baton drobiowy - 20 kg. Grupa VI - ryby 1. Makrela wędzona - 180 kg, 2. Morszczuk filet b/skóry - 280 kg, 3. Miruna ze skórą filet - 500 kg. Grupa VII - napoje 1. Woda żywiec niegazowana 1,5 L lub równoważna - 1000 litr, 2. Woda żywiec dziubek 0,33L lub równoważna - 1000 szt. 3. Sok multiwitamina Hortex 1 litr lub równoważna - 300 litr, 4. Sok bobofrut 300ml lub równoważny - 500 szt. 5. Sok pomarańczowy 100% - 1litr - 100 litr, 6. Soczki Leon Hortex 200ml lub równoważne - 2500 szt. 7. Syrop Herbapol 420ml lub równoważny - 50 szt. 8. Sok Kubuś pomarańczowy 0,33l lub równoważny - 120 szt. Grupa VIII - tłuszcze 1. Olej kujawski 1L lub równoważny - 450 szt. 2. Masło Extra co najmniej 200g - 2800 szt. 3. Oliwa z oliwek extra vergine co najmniej 250ml - 12 szt. 4. Oliwa z oliwek extra vergine co najmniej 0,5L - 20 szt. 5. Oliwa z oliwek extra vergine co najmniej 1L - 25 szt. Grupa IX - mrożonki 1. Brokuł - 180 kg, 2. Brukselka - 14 kg, 3. Bukiet warzyw (brokuł, marchew, kalafior) - 100 kg, 4. Fasolka szparagowa cięta żółta - 60 kg, Fasolka szparagowa cięta zielona - 200 kg, 5. Kalafior - 130 kg, 6. Malina - 180 kg, 7. Truskawka - 500 kg, 8. Marchew z groszkiem - 30 kg, 9. Marchew kostka - 60 kg, 10. Mieszanka kompotowa z czarną porzeczką - 450 kg, 11. Mieszanka kompotowa bez śliwki - 200 kg, 12 Czarna porzeczka - 320 kg, 13 Wiśnia - 20 kg, 14 Włoszczyzna paski - 20 kg. Grupa X - jaja 1. jaja - 10000 szt.
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 151000009
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak
  • II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
  • II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie

Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym

  • III.1. Warunki dotyczące zamówienia
  • Informacja na temat wadium: Nie dotyczy

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: http://uszatkaprzedszkole.pl
  • IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach