Przetargi.pl
Zakup i dostawa produktów ogólnospożywczych na potrzeby żywienia w Domu Pomocy Społecznej

Dom Pomocy Społecznej ogłasza przetarg

  • Adres: 84200 Wejherowo, ul. Przebendowskiego
  • Województwo: pomorskie
  • Telefon/fax: tel. 0-58 672-15-91 , fax. 0-58 672-67-11
  • Data zamieszczenia: 2017-12-08
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Dom Pomocy Społecznej
    ul. Przebendowskiego 1
    84200 Wejherowo, woj. pomorskie
    tel. 0-58 672-15-91, fax. 0-58 672-67-11
    REGON: 29657800000
  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.dpswejherowo.com.pl

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Zakup i dostawa produktów ogólnospożywczych na potrzeby żywienia w Domu Pomocy Społecznej
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia:
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    szt. . 60 Ananasy w syropie 565g, szt. 15 Brzoskwinie w syropie 820 ml, szt. 30 Aromaty do ciast - 5ml,, sz.600 Budyń 40g, szt. 90 Chrzan 170g-szt. 90,, kg 40 Cukier puder op. 1kg/0,5kg , kg 1000 Cukier torebki op. 1kg/0,5kg , szt-230 Cukier waniliowy 32g, szt.100 Cynamon 20g, szt.50 Czosnek granulowany 20g szt. 30 Ćwikła z chrzanem 350ml szt.250 Ćwikła z chrzanem 350ml, szt. 300 Fasolka szparagowa 820g, op.30 Fix Knorr do potraw chińskich 39g, op.20 Fix Spaghetti Bolognese 44g-op., szt.300 Galaretki owocowe 75g-szt., szt.200 Groszek konserwowy400g-szt, szt.470 Herbata granulowana 80g - szt., op.1200 Herbatniki petit 50g- op. szt.90 Kakao200g-szt, kg 45 Kasza gryczana 1kg (0,5kg) = op., kg 245 Kasza manna 1kg /05kg = op., kg 70 Kasza wiejska 1kg/0,5kg = op., op. 60 Kawa zbożowa 500g-op, szt.295 Keczup łagodny480g-szt.Zawartość pomidory od 190g - 200g na 100g keczupu, szt.700 Kisiel 40g-szt, szt.790 Kompot owocowy 900ml-szt, szt.180 Koncentrat pomidorowy 900g -szt., op.45 Kucharek przyprawa do potraw 1kg-op., szt.80 Kukurydza konserwowa 400g., szt.280 Kwasek cytrynowy 20g-szt., sz.160 Liście laurowe 7g-szt, szt.220 Majeranek7g -szt., szt.150 Majonez Winiary 900ml-szt., kg 20 Mak., szt.200 Makaron kolanko 500g- szt., szt. 190 Makaron nitki 500g-szt, szt. 190 Makaron świderki 500g-szt , szt. 50 Makaron łazanki 500g-sz,t szt. 50 Makaron spaghetti 500g-szt, szt.260 Marchew z groszkiem 920g-szt, szt.50 Marmolada 600g-szt, kg 125 Mąka tortowa typ 450, kg 630 Mąka wrocławska typ 500, kg 50 Mąka ziemniaczana, szt.90 Miód sztuczny 380g-szt., szt.280 Musztarda 480g-szt., sz.15 Ocet spirytusowy 10% -0,5 litra, szt.280 Ogórki konserwowe 900g-szt. szt.20 Olej rzepakowy1 litr -szt., szt.85 Olej rzepakowy 3 litr -szt., szt.180 Papryka mielona słodka i ostra 20g-szt., szt.20 Papryka konserwowa szt-900 m., op.50 Pieprz cytrynowy20g- op., szt.280 Pieprz naturalny czarny cały/mielony15g-szt. szt..55 Pieprz ziołowy mielony20g., kg 100 Płatki owsiane zwykłe 1kg / 0,5kg , szt.120 Powidła290g -szt., szt.50 Proszek do pieczenia 18g-szt, szt.15 Przyprawa do piernika 20g-szt op. 5 Przyprawa Goździki całe 10g-op., op. 5 Przyprawa Kminek cały/mielony 20g-op., op.20 Przyprawa Zioła Prowansaldzkie 10g-op., op.20 Przyprawa Zioła Prowansaldzkie 10g-op.. szt.30 Przyprawa ziołowa Bazylia 10g-szt., op.10 .Przyprawa ziołowa Estragon10g-op., op.10 Przyprawa ziołowa Kolendra17g-op., op.10 Przyprawa ziołowa Lubczyk 10g-op., op. 40 Przyprawa ziołowa Oregano op=10g, op. 40 Przyprawa ziołowa Oregano op=10g op.15 Przyprawa ziołowa Rozmaryn 10g-op., op.20 Przyprawa ziołowa Tymianek 10g-op., op. 65 Rodzynki –Sułtanki 100g op., kg 350 Ryż biały długoziarnisty 1kg , szt.15 Soda oczyszczona 60g -szt., op. 15 Sos do spaghetti Łowicz netto 350g-op., op.15 Sos słodko-kwaśny Łowicz netto 350g-op., kg 380 Sól paczkowana 1kg-op., szt. 500 Syrop 500 ml -szt., kg 1 Śliwki suszone , op.20 Śliwki suszone kalifornijskie100g-op., op.140 Winiary przyprawa w płynie do zup, sosów, sałatek 1000g-op., szt.150 Ziele angielskie 15g-szt., szt.265 Żelatyna50g-szt, szt.15 Żurek w butelce 0,5l-szt kg 40 boczek rolowany z przyprawami kiełbasa gruba, kg 64 baleron wędzony parzony, kg 50 biała parzona, kg 35 blok szynkowy wieprzowy konserwowy kiełbasa gruba, kg 25 bukowa kiełbasa cienka, kg 100 drobiowa z piersią kurczaka kiełbasa cienka, kg 16 jałowcowa kiełbasa cienka, kg 15 kaszanka, kg 70 golonkowa kiełbasa gruba, kg 70 krakowska parzona kiełbasa gruba, kg 33 metka kaszubska, kg 33 metka łososiowa, kg 50 mielonka turystyczna kiełbasa gruba, kg 55 mortadela popularna kiełbasa gruba, kg 55 mortadela z szynką kiełbasa gruba, kg 35 ogonówka wieprzowa wędzona parzona, kg 155 parówki wieprzowe PC, kg 80 pasztet drobiowy zapiekany, kg 75 pasztetowa wieprzowa luksusowa, kg 40 pieczeń chlebowa kiełbasa gruba , kg 60 podwawelska kiełbasa cienka, kg 40 polędwica miodowa kiełbasa gruba, kg 20 polędwica sopocka, kg 70 polędwica z warzywami z indyka kiełbasa gruba, kg 58 przekładaniec z indykiem kiełbasa gruba, kg 20 salceson czarny ozorkowy z mięsa wieprzowego i ozorów, kg 95 salceson drobiowy, kg 17 salceson włoski, kg 300 serdelki wieprzowe, kg 35 szynka tyrolska kiełbasa gruba, kg 35 szynka w galarecie kiełbasa gruba, kg 60 szynka wędzona gotowana, kg 35 szynka z fileta indyka kiełbasa gruba, kg 30 szynkówka dębicka kiełbasa gruba, kg 76 szynkówka wieprzowa kiełbasa gruba, kg 100 śląska wieprzowa kiełbasa cienka, kg 107 śląska z indyka kiełbasa cienka, kg 40 toruńska wieprzowa kiełbasa cienka, kg 15 zwyczajna kiełbasa cienka, kg 65 żywiecka kiełbasa gruba, kg 125 boczek wieprzowy wędzony surowy b/kości, kg 63 boczek wieprzowy wędzony parzony b/kości, kg 17 boczek wieprzowy świeży b/kości, kg 35 karkówka wieprzowa bez kości, kg 25 łopatka wieprzowa bez kości ,bez skóry, kg 195 mięso wieprzowe z szynki gulaszowe, kg 260 mięso wieprzowe z szynki drobne, kg 130 mięso drobiowe drobne, kg 70 słonina wieprzowa, kg 30 smalec wieprzowy, kg 88 schab wieprzowy bez kości, kg 346 szynka wieprzowa świeża bez kości, kg 20 wątroba wieprzowa, kg 350 żeberka wieprzowe, kg 900 porcje rosołowe drobiowe, kg 845 kurczaki, kg 250 piersi /filet/ z kurczaka, kg 90 wątroba drobiowa, kg115 Żołądki drobiowe szt.3000 jogurt owocowy 150g, szt.50 kefir 1 litrowy, szt.10 margaryna Demla, szt.100 margaryna rama "szt.=450g , kg 70 margaryna palma , kg 1090 masło ekstra 82% zawartość tłuszczu kostka 200g,, litrów 1040 , szt. 1040 maślanka mrągowska szt.1 litr, szt.8500 mleko folia 2% 1 litrowe op., szt.1000 mleko karton 2% 1 litrowe op., kg 45 ser żółty twardy edamski, kg 45 ser żółty twardy gouda, kg 35 ser żółty twardy morski, kg 100 ser żółty twardy salami, kg 45 ser żółty twardy tylżycki, kg 160 ser topiony kostka 100g, szt.775 serek homogenizowany maćkowy , szt.1070 serek ostrowie smakowy szt.120g, szt.50 śmietana 36% op.0.5 litra, lit.360 śmietana 185 luzem, kg 420 twaróg foremka półtłusty , kg 270 Filet z dorsza ze skórą, kg 25 Karp patroszony bez głów, kg 28 Kostka rybna mrożona, kg 30 Leczo rybne, szt. 75 Makrela w pomidorach szt=170g netto, kg 200 Makrela wędzona patroszona b/głów, kg 115 Masełko rybne, kg 108 Mielone rybne z dorsza, kg 50 Płaty śledziowe solone, kg 140 Pstrąg patroszony, kg 12 Rolmopsy w occie, kg 31 Rolmopsy w oleju, kg 30 Sałatka rybna , kg 45 Tuszka śledziowa kg 30 Babki różne, kg 150 Bułka tarta szt.1100 Bułki paryskie 300g, szt. 30 Bułki szwedki 70g, szt. 1565 Chleb zwykły razowy 500g, szt.12000 Chleb zwykły krojony 500g, kg 20 Ciasto drożdżowe, kg 20 Ciasto kakaowe, kg 5 Drożdże, kg 20 Ciasto Drożdżowe z owocami,szt.1520, kg 20 Faworki, kg 24 Jabłecznik, kg 20 Miodownik , szt. 305 Pączki 100g, kg 15 Sernik, Kg 150 Arbuz Miesiąc VII-VIII, Kg108 Banany Miesiąc I-IV , Kg108 Banany Miesiąc X-XII, pęczki80 Botwina Miesiąc V-VIII, Kg30 Bób, Główki250 Brokuły VI-XII, Kg30 Brukiew Miesiąc IX-II, Kg3 Brukselka Miesiąc I-III, Kg3 Brukselka Miesiąc X-XII, Kg60 Brzoskwinie VII-IX, Kg180 Buraki1kg Miesiąc I-III, Kg180 Buraki1kg Miesiąc IV-VI, Kg100 Buraki Miesiąc VII-IX, Kg180 Buraki Miesiąc X-XII, Kg90 Cebula Miesiąc I-III, Kg130 Cebula Miesiąc IV-VI, Kg130 Cebula Miesiąc VII-IX, Kg130 Cebula 1kg Miesiąc X-XII, Kg5 Cukinia Miesiąc IX, Kg30 Cytryny Miesiąc I-IV, Kg30 Cytryny Miesiąc V-XII, Kg20 Czereśnie, Kg1 Czosnek Miesiąc I-III, Kg1 Czosnek Miesiąc IV-VI, Kg1 Czosnek Miesiąc VII-IX, Kg1 Czosnek Miesiąc X-XII, Kg10 Dynia IX-XII, Kg3 Fasola Jaś Miesiąc I-III, Kg3 Fasola Jaś Miesiąc IV-VI, Kg3 Fasola Jaś Miesiąc VII-IX, Kg3 Fasola Jaś Miesiąc X-XII, Kg3 Fasolka drobna Miesiąc I-III, Kg3 Fasolka drobna Miesiąc IV-VI, Kg3 Fasolka drobna Miesiąc VII-IX, Kg3 Fasolka drobna Miesiąc X-XII, Kg70 Fasolka szparagowa Miesiąc VII-IX, Kg20 Groch , Kg45 Gruszki Miesiąc VIII-XII, Kg400 Jabłka Miesiąc I-III, Kg400 Jabłka Miesiąc IV-VI, Kg350 Jabłka Miesiąc VII-IX, Kg400 Jabłka Miesiąc X-XII, Szt. 4000 Jaja klasa L Miesiąc I-III, Szt. 4200 Jaja klasa L - Miesiąc IV-VI, Szt. 4000 Jaja klasa L - Miesiąc VII-IX, Szt. 4000 Jaja klasa L - Miesiąc X-XII, Główki100 Kalafior Miesiąc VI-VIII, Główki100 Kalafior Miesiąc IX-XII, Szt. 40 Kalarepa VI-IX, Kg100 Kapusta biała Miesiąc I-III, Główki60 Kapusta biała Miesiąc IV-VI, Główki60 Kapusta biała Miesiąc VII-X, Kg150 Kapusta biała Miesiąc XI-XII, Główki30 Kapusta czerwona Miesiąc X-XII, Kg65 Kapusta kiszona Miesiąc I-III, Kg65 Kapusta kiszona Miesiąc IV-VI, Kg65 Kapusta kiszona Miesiąc VII-IX, Kg65 Kapusta kiszona Miesiąc X-XII, Główki35 Kapusta pekińska Miesiąc I-III, Główki35 Kapusta pekińska Miesiąc IV-VI, Główki40 Kapusta pekińska Miesiąc VII-IX, Główki40 Kapusta pekińska Miesiąc X-XII, Główki65 Kapusta włoska Miesiąc I-III, Główki55 Kapusta włoska Miesiąc IV-VII, Główki55 Kapusta włoska Miesiąc VIII-IX, Główki65 Kapusta włoska Miesiąc X-XI,I Kg80 Kiwi, Pęczki175 Koperek Miesiąc I-III, Pęczki175 Koperek- Miesiąc IV-VI, Pęczki175 Koperek Miesiąc VII-IX, Pęczki175 Koperek- Miesiąc X-XII, Kg25 Maliny Miesiąc VII- VIII-IX, Kg45 Mandarynki Miesiąc I-III, Kg45 Mandarynki Miesiąc IV-VI Kg45 Mandarynki Miesiąc IX-XII, Kg500 Marchew Miesiąc I-III, Kg500 Marchew Miesiąc IV-VI, Kg500 Marchew Miesiąc VII-IX, Kg500 Marchew Miesiąc X-XII, Kg30 Morele Miesiąc VII-VIII, Kg60 Nektarynki Miesiąc VII-IX, Kg120 Ogórki kiszone Miesiąc I-III, Kg120 Ogórki kiszone Miesiąc IV-VI, Kg120 Ogórki kiszone Miesiąc VII-IX, Kg120 Ogórki kiszone Miesiąc X-XII, Kg140 Ogórki świeże Miesiąc V-VII, Kg140 Ogórki świeże Miesiąc VIII-X, Kg30 Papryka świeża słodka mix kolorów Miesiąc I-V, Kg30 Papryka świeża słodka mix kolorów Miesiąc VI-XII, Kg15 Pieczarki Miesiąc I-III, Kg15 Pieczarki Miesiąc IV-VI, Kg15 Pieczarki Miesiąc VII-IX, Kg15 Pieczarki Miesiąc X-XII, Kg110 Pietruszka Miesiąc I-III, Kg110 Pietruszka Miesiąc IV-VI, Kg110 Pietruszka Miesiąc VII-IX, Kg110 Pietruszka Miesiąc X-XII, Kg30 Pomarańcze Miesiąc I-IV, Kg30 Pomarańcze Miesiąc X-XII, Kg100 Pomidory kl. I Miesiąc IV-VI, Kg300 Pomidory kl. I Miesiąc VII-IX, Kg200 Pomidory kl. I Miesiąc X-XII, Kg100 Por Miesiąc I-III, Kg100 Por Miesiąc IV-VI, Kg100 Por Miesiąc VII-IX, Kg100 Por Miesiąc X-XII, Kg5 Porzeczki Miesiąc VI-VIII, Kg20 Rzodkiew biała Miesiąc IX-XII, Pęczki45 Rzodkiewki Miesiąc I-III, Pęczki45 Rzodkiewki Miesiąc IV-VI, Pęczki45 Rzodkiewki Miesiąc VII-IX, Pęczki45 Rzodkiewki i Miesiąc X-XII, Główki100 Sałata lodowa, Główki110 Sałata Miesiąc IV-VI, Główki110 Sałata Miesiąc VII-VIII, Główki110 Sałata Miesiąc IX- XII, Kg100 Seler Miesiąc I-III, Kg135 Seler Miesiąc IV-VI, Kg135 Seler Miesiąc VII-IX, Kg135 Seler Miesiąc X-XII, Kg5 Szczaw V-IX , Pęczki70 Szczypior Miesiąc I-III, Pęczki70 Szczypior Miesiąc IV-VI, Pęczki70 Szczypior Miesiąc VII-IX, Pęczki70 Szczypior Miesiąc X-XII, Kg100 Śliwki Miesiąc VII-X, Kg70 Truskawki Sezon V-VII, Kg45 Winogrono Miesiąc IX-XII, Pęczki180 Zielona pietruszka pęczek min.100g Miesiąc I-III, Pęczki180 Zielona pietruszka pęczek min.100g Miesiąc IV-VI, Pęczki180 Zielona pietruszka pęczek min.100g Miesiąc VII-IX, Pęczki1800 Zielona pietruszka pęczek min.100g Miesiąc X-XII, Kg3320 Ziemniaki Miesiąc I-III, Kg3320 Ziemniaki Miesiąc IV-VI, Kg3300 Ziemniaki Miesiąc VII-IX, Kg3320 Ziemniaki Miesiąc X-XII,
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15800000-6
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak

Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym

  • III.2. Warunki udziału
  • Opis warunków udziału w postępowaniu oraz opis sposobu dokonywania oceny spełniania tych warunków: W celu potwierdzenia SPEŁNIENIA WARUNKÓW UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU Zamawiający żąda następujących dokumentów: 1. Oświadczenie potwierdzającego spełnienie wymagań związanych z wykonaniem zamówienia publicznego dotyczące zapewnienia bezpieczeństwa dostaw, a tym samym spełnienia koniecznych wymagań higieniczno – sanitarnych w procesie dostawy, produkcji i obrocie żywnością
  • Informacja o oświadczeniach i dokumentach, jakie mają dostarczyć wykonawcy w celu potwierdzenia spełniania warunków udziału w postępowaniu: 1) Wypełnione szczegółowo formularze cenowo-ofertowe sporządzone według wzorów stanowiących załączniki nr 1,2,3,4,5,6 do specyfikacji istotnych warunków zamówienia, 2) Wypełniony formularz ofertowy według wzoru stanowiącego załącznik nr 7 do specyfikacji, 3) Oświadczenie o spełnianiu warunków udziału w postępowaniu sporządzone według wzoru stanowiącego załącznik nr 8 do specyfikacji istotnych warunków zamówienia, 4) Oświadczenie o braku podstaw do wykluczenia z postępowania, sporządzone według wzoru stanowiącego załącznik nr 9 do specyfikacji istotnych warunków zamówienia, 5) Oznaczenie części zamówienia, których wykonanie Wykonawca zamierza powierzyć podwykonawcom wraz z podaniem przez Wykonawcę firm podwykonawców, sporządzone według wzoru stanowiącego załącznik nr 13 do specyfikacji istotnych warunków zamówienia, 6) Pełnomocnictwo do reprezentowania Wykonawcy, jeżeli prawo do reprezentacji nie wynika z dokumentów rejestrowych załączonych do oferty.

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach