Przetargi.pl
Zakup i dostawa produktów mięsnych drobiowych do Jednostki Wojskowej Nr 2063 i Domu Emeryta Wojskowego w Warszawie

Jednostka Wojskowa Nr 2063 ogłasza przetarg

  • Adres: 00-909 Warszawa, Stefana Banacha
  • Województwo: mazowieckie
  • Telefon/fax: tel. 261 824 121 , fax. 261 824 108
  • Data zamieszczenia: 2020-04-07
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Jednostka Wojskowa Nr 2063
    Stefana Banacha 2
    00-909 Warszawa, woj. mazowieckie
    tel. 261 824 121, fax. 261 824 108
    REGON: 01021033300000
  • Adres strony internetowej zamawiającego: https://platformazakupowa.pl/pn/jednostkawojskowa_2063
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: jednostka wojskowa

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Zakup i dostawa produktów mięsnych drobiowych do Jednostki Wojskowej Nr 2063 i Domu Emeryta Wojskowego w Warszawie
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia:
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    1. Przedmiotem zamówienia w prowadzonym postępowaniu o udzielenie zamówienia publicznego jest zakup i dostawa produktów mięsnych drobiowych do Jednostki Wojskowej Nr 2063 i Domu Emeryta Wojskowego w Warszawie (kod CPV: 15100000-9). 2. Przedmiot wyszczególniono w „Formularzu cenowym/Ofercie Wykonawcy” stanowiącym załącznik nr 2 do SIWZ oraz „Opisie przedmiotu zamówienia” stanowiącym załącznik nr 9 do SIWZ.
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15100000-9
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie

Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym

  • III.2. Warunki udziału
  • Opis warunków udziału w postępowaniu oraz opis sposobu dokonywania oceny spełniania tych warunków: Zamawiający na potwierdzenie posiadania kompetencji lub uprawnień wymaga: a) ważną decyzję administracyjną właściwego organu Państwowej Inspekcji Sanitarnej w sprawie zatwierdzenia, warunkowego zatwierdzenia, przedłużenia warunkowego zatwierdzenia zakładów, które produkują lub wprowadzają do obrotu żywność pochodzenia niezwierzęcego lub wprowadzają do obrotu produkty pochodzenia zwierzęcego, nie objęte urzędową kontrolą organów Inspekcji Weterynaryjnej, zgodnie z art. 62 ust. 1 pkt 2 ustawy z dnia 25 sierpnia 2006 r. o bezpieczeństwie żywności i żywienia (Dz. U. z 2019 r. poz. 1252 z późn. zm.) lub zaświadczenie o wpisie do rejestru zakładów zgodnie z rozporządzeniem Ministra Zdrowia z dnia 29 maja 2007 r. w sprawie wzorów dokumentów dotyczących rejestracji i zatwierdzania zakładów produkujących lub wprowadzających do obrotu żywność podlegających urzędowej kontroli Państwowej Inspekcji Sanitarnej (Dz. U. z 2007 r. Nr 106, poz. 730 z późn. zm.); b) aktualny protokół kontroli (lub inny dokument) właściwego organu Państwowej Inspekcji Sanitarnej w zakresie bezpieczeństwa żywności o prawidłowości stosowania zasad systemu HACCP lub potwierdzenia posiadania wdrożonego systemu HACCP, a w przypadku Wykonawcy oferującego produkty wytwarzane w ramach produkcji pierwotnej, dokumentu potwierdzającego wytwarzanie zgodnie z zasadami GMP (Dobrej Praktyki Produkcyjnej) i GHP (Dobrej Praktyki Higienicznej (na podstawie art. 73 ust. 1 ustawy z dnia 25 sierpnia 2006 r. o bezpieczeństwie żywności i żywienia (Dz. U. z 2019 r. poz. 1252 z późn. zm);

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.5. Termin związania ofertą:

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach