Przetargi.pl
Zakup i dostawa pojemników i termosów do transportu posiłków oraz produktów po obróbce wstępnej dla potrzeb Działu Żywienia Radomskiego Szpitala Specjalistycznego.

Radomski Szpital Specjalistyczny im. dr Tytusa Chałubińskiego ogłasza przetarg

  • Adres: 26-610 Radom, ul. Tochtermana 1
  • Województwo: mazowieckie
  • Telefon/fax: tel. 048 3615285, 3615284 , fax. 048 3615213
  • Data zamieszczenia: 2012-04-16
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Radomski Szpital Specjalistyczny im. dr Tytusa Chałubińskiego
    ul. Tochtermana 1 1
    26-610 Radom, woj. mazowieckie
    tel. 048 3615285, 3615284, fax. 048 3615213
    REGON: 00031508600000
  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.szpital.radom.pl
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Samodzielny publiczny zakład opieki zdrowotnej

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Zakup i dostawa pojemników i termosów do transportu posiłków oraz produktów po obróbce wstępnej dla potrzeb Działu Żywienia Radomskiego Szpitala Specjalistycznego.
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    Przedmiotem zamówienia jest zakup i dostawa pojemników i termosów do transportu posiłków oraz produktów po obróbce wstępnej dla potrzeb Działu Żywienia Radomskiego Szpitala Specjalistycznego. Opis towaru Ilość szt. 1.Termos przeznaczony do transportu żywności oraz pojemniki gastronomiczne z pokrywą pasujące pod każdym względem do termosów. Wymagane parametry termosów - obudowa termosu wykonana z tworzywa odpornego na ścieranie, pękanie w czasie załadunku oraz transportu - posiadający wysoką izolację termiczną, utrzymującą temperaturę posiłków(spadek temperatury potrawy w termosie to ok. 2?C na godzinę) -posiadający samo odpowietrzającą się pokrywę, wyrównująca ciśnienie, umożliwiająca łatwiejsze otwieranie - pokrywa szczelnie zamykana na klamry, bez możliwości otwarcia w czasie przenoszenia -pokrywa zdejmowana - możliwość układania termosów w stosy, bez możliwości wysunięcia się w czasie transportu -typ termosu GN1/1-200 Zamawiający określa ilość termosów 22 Wymagane parametry pojemników gastronomicznych - wykonane ze stali nierdzewnej -z ruchomymi uchwytami ułatwiającymi wkładanie pojemników do termosu oraz ich wyjmowanie -odporne na temperaturę do 90?C(?5%),nie ulegające odkształcaniu Zamawiający określa ilość pojemników Pojemnik GN 1/2-200 6 szt. Pojemnik GN 1/3-200 42 szt. Pojemnik GN 1/4-200 12 szt. Pojemnik GN 1/6-200 26 szt. GN -międzynarodowe określenie Gastropojemników które cechują się określonym wymiarem Typ GN 1/1-200 gdzie1/1 określa ilość pojemników mieszczących się w termosie opisanym powyżej, a symbol 200 oznacza 20cm głębokości pojemnika 2.Termos na zupę: Wymagane parametry - wykonany ze stali nierdzewnej na podstawie gumowej - posiadający wysoką izolację termiczną, utrzymującą temperaturę posiłków (spadek temperatury w termosie 2°C na godzinę) - pokrywa szczelnie zamykana na min. cztery zatrzaski bez możliwości wyciekania płynów w czasie transportu - uchwyty ergonomiczne tzn.(poręczne, dostosowane do naturalnych możliwości człowieka) -możliwość stawiania termosów jeden na drugim bez możliwości wysunięcia się w czasie transportu - wentyl wyrównujący ciśnienie, ułatwiający otwieranie termosu Zamawiający określa ilość termosów O pojemności 10L(?0,5L) 15 szt. O pojemności 15L(?0,5L) 6 szt. O pojemności 20L(?0,5L) 1 szt. 3.Pojemnik transportowy do żywności z pokrywą: Wymagane parametry - wykonany z tworzywa odpornego na pękanie -nie odkształcające się po załadunku towaru - podstawa zabezpieczająca przed uszkodzeniem podczas przesuwania - pokrywa szczelnie przylegająca, zamykająca pojemnik - możliwość ustawienia pojemników jeden na drugim bez możliwości wysunięcia w czasie transportu Zamawiający określa ilość pojemników O pojemności 53L(?5%) 5 szt. O pojemności 79L(?5%) 10 szt. 4.Pojemnik gastronomiczny z pokrywą: -wykonane z tworzywa odpornego na pękanie -nie odkształcające się po zapakowaniu żywności -pokrywa szczelnie przylegająca, zamykająca pojemnik bez możliwości wyciekania płynów Zamawiający określa ilość pojemników O pojemności 3L(?0,5L) 12 szt. O pojemności 5L(?0,5L) 16 szt. O pojemności 9,5(?0,5l) 12 szt. 5.Wózek transportowy z uchwytem: -czterokołowy w tym dwa koła stałe i dwa koła skrętne gumowe, piasty z łożyskami -konstrukcja wózka wykonana z metalu -podstawa pokryta antypoślizgowym tworzywem -wysokość uchwytu max.85cm -wymiary podstawy 47x72cm(?5%) -nośność do 150 kg(?5%) Zamawiający określa ilość wózków 2
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 392211307
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
  • II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
  • II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
  • II.2. Czas trwania zamówienia lub termin wykonania: 30 dni

Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym

  • III.1. Warunki dotyczące zamówienia
  • Informacja na temat wadium: NIE DOTYCZY

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.szpital.radom.pl
  • IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną