Przetargi.pl
Zakup i dostawa pieczywa, nabiału, mięsa i przetworów mięsnych, warzyw i owoców, artykułów spożywczych , ryb , mrożonek i jaj w 2016

Młodzieżowy Ośrodek Wychowawczy ogłasza przetarg

  • Adres: 43-384 Jaworze, ul. Pałacowa 1
  • Województwo: śląskie
  • Telefon/fax: tel. 0-33 8172172 , fax. 0-33 8172172
  • Data zamieszczenia: 2015-12-04
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Młodzieżowy Ośrodek Wychowawczy
    ul. Pałacowa 1 1
    43-384 Jaworze, woj. śląskie
    tel. 0-33 8172172, fax. 0-33 8172172
    REGON: 00018203000000
  • Adres strony internetowej zamawiającego: bip:mowjaworze.edupage.org
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Administracja samorządowa

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Zakup i dostawa pieczywa, nabiału, mięsa i przetworów mięsnych, warzyw i owoców, artykułów spożywczych , ryb , mrożonek i jaj w 2016
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    Przedmiotem zamówienia jest zakup i dostawa pieczywa, nabiału, mięsna i przetworów mięsnych, warzyw i owoców, artykułów spożywczych, ryb, mrożonek i jaj w roku 2016 Część A - pieczywo ,Cześć B - nabiał, Cześć C - mięsno i przetwórstwo mięsne Część D - warzywa i owoce, Część E - artykuły spożywcze Część F - ryby, Część G - mrożonki , Część H - jaja. Zakres zamówienia: Część A - pieczywo Lp. Nazwa artykułu Jedn. miary Ilość szacunkowa 1 Chleb krojony - 1 kg pszenny szt. 4000 2 Chleb krojony - 0,5 kg Graham szt. 3000 3 Bułka pszenna 80 g szt. 2160 4 Bułka graham 100g szt. 6500 5 Bułka hotdog 80 G szt. 3000 6 Rogal 100g szt. 1500 7 Bułka - wek 350 g szt. 15 8 Paluch drożdżowy pleciony 120 g szt. 460 9 Bułka tarta kg 100 10 Drożdże kg 3 Część B -nabiał i przetwory mleczne L.p. Nazwa artykułu Jednostka miary Ilość szacunkowa 1 Mleko 2 1 litr karton szt. 5000 2 Masło 200 g o zawartości 82 tłuszczu szt. 3000 3 Margaryna śniadaniowa 500 g szt. 300 4 Margaryna Palma 250 g szt. 500 5 Śmietana 18 400 g szt. 380 6 Jogurt naturalny 150 g szt. 2500 7 Jogurt z owocami 150 g szt. 2500 8 Kefir 200 g szt. 400 9 Maślanka naturalna 1 l karton szt. 150 10 Maślanka owocowa 1 l karton szt. 350 11 Ser żółty twardy - typu Salami kg 200 12 Ser żółty twardy - typu Morski kg 80 13 Twaróg półtłusty krajanka kg 250 14 Serek homogenizowany 150 g szt. 2400 15 Serek do chleba śmietankowy 100 g szt. 600 16 Serek do chleba z warzywami 100 g szt. 250 17 Serek wiejski lekki 150 g szt. 400 18 Serek topiony z dodatkami 100 g różne smaki szt. 1000 19 Kluski na parze 200opx 6 szt. klusek szt. 200 Część C -mięso i przetwory mięsne L.p. Nazwa artykułu Jednostka miary Ilość szacunkowa 1 Schab zk kg 250 2 Łopatka bk kg 400 3 Karczek bk kg 50 4 Udka z kurczaka kg 270 5 Filet z kurczaka kg 230 6 Skrzydełka drobiowe kg 200 7 Mięso wołowe z grubego na pieczeń, rolady kg 15 8 Mięso wołowe - Rozbratel kg 30 9 Żeberka wieprzowe paski kg 50 10 Żeberka wędzone - mostek Kg 20 11 Wątroba drobiowa kg 40 12 Słonina wędzona kg 35 13 Ogony wieprzowe kg 50 14 Kiełbasa toruńska nie mniej niż 70 mięsa wieprzowego kg 300 15 Kiełbasa zwyczajna nie mniej niż 70 mięsa wieprzowego kg 100 16 Pasztetowa wieprzowa kg 60 17 Pasztet pieczony kg 30 18 Polędwica drobiowa nie mniej niż 70 procent mięsa drobiowego kg 50 19 Kiełbasa kminkowa nie mniej niż 70 mięsa wieprzowego kg 45 20 Kiełbasa szynkowa wp. nie mniej niż 70 mięsa wieprzowego kg 60 21 Kiełbasa cienka z drobiu nie mniej niż 70 mięsa drobiowego kg 100 22 Boczek wędzony bk kg 70 23 Boczek rolowany faszerowany kg 50 24 Kiełbasa biała nie mniej niż 70 procent mięsa wieprzowego kg 130 25 Parówka cielęca nie mniej niż 70 mięsa cielęcego kg 280 26 Kiełbasa mortadela nie mniej niż 70 mięsa wieprzowego kg 50 27 Baleron kg 20 28 Ogonówka kg 15 29 Szynka wieprzowa gotowana-wędzona kg 200 30 Mielonka wieprzowa kg 100 31 Pieczeń rzymska kg 65 32 Kabanosy wieprzowe kg 10 33 Krupniok - kaszanka kg 60 34 Kiełbasa śląska wieprzowa kg 160 35 Kiełbasa żywiecka kg 70 36 Salceson drobiowy kg 20 Część D - Warzywa świeże L.p. Nazwa artykułu Jednostka miary Ilość szacunkowa 1 Burak czerwony kg 160 2 Cebula kg 450 3 Cebula czerwona kg 50 4 Ziemniak kg 5200 5 Kapusta czerwona kg 100 6 Kapusta biała kg 380 7 Marchew kg 300 8 Pietruszka kg 120 9 Seler kg 120 10 Pieczarka kg 100 11 Por kg 80 12 Czosnek główka szt. 100 Warzywa sezonowe od maja do października 1 Ogórek zielony kg 130 2 Pomidor kg 180 3 Kalafior szt. 50 4 Kalarepa kg 15 5 Pietruszka zielona 0,10 kg pęcz 100 6 Sałata zielona szt. 18 7 Koperek zielony 0,10 kg pęcz 80 8 Szczypiorek 0,10 kg pęcz 60 9 Cebulka zielona 0,15 kg pęcz 65 10 Kapusta pekińska całoroczna kg 100 11 Rzodkiewka 0,25 kg pęcz 150 12 Botwinka kg 15 13 Papryka świeża kg 30 14 Cukinia kg 20 15 Fasola szparagowa kg 15 16 Brokuły Szt. 40 17 Sałata lodowa Szt. 50 Warzywa kiszone 1 Kapusta kiszona kg 250 2 Ogórek kiszony kg 180 3 Żurek 0,5 l szt. 60 Owoce 1 Cytryna kg 60 2 Pomarańcze kg 300 3 Mandarynki kg 90 4 Kiwi kg 80 5 Banany kg 400 6 Rabarbar kg 15 7 Truskawka kg 36 8 Arbuz kg 60 9 Jabłko kg 600 10 Śliwki kg 100 11 Gruszka kg 60 12 Nektarynka kg 20 13 Brzoskwinia kg 30 Część E - Artykuły Spożywcze L.p. Nazwa artykułu Jednostka miary Ilość szacunkowa 1 Cukier op.1 kg kg 250 2 Cukier puder kg 55 3 Cukier waniliowy 32g szt. 80 4 Kasza jęczmienna op.1kg kg 40 5 Kasza manna op.1 kg kg 35 6 Kasza pęczak op. 1 kg kg 20 7 Kasza gryczana op. 1 kg kg 20 8 Mąka wrocławska op.1 kg kg 320 9 Mąka krupczatka op.1 kg kg 30 10 Mąka ziemniaczana op.1 kg kg 20 11 Mąka tortowa op. 1 kg kg 60 12 Ryż op. 1 kg kg 160 13 Sól sodowo potasowa kg 100 14 Płatki czekoladowe 1000g szt. 50 15 Płatki miodowe 1000g szt. 50 16 Płatki owsiane op.500g kg 50 17 Makaron gruby 500g świderki szt. 200 18 Makaron gruby 500 g ciemny szt. 100 19 Makaron nitki 250 g szt. 200 20 Makaron ryżowy kształt 250g szt. 100 21 Makaron spaghetti 500g szt. 30 22 Makaron spaghetti ciemny 500g szt. 30 23 Olej rzepakowy l 500 24 Olej słonecznikowy l 50 25 Liść laurowy 6g szt. 40 26 Majeranek 15 g szt. 80 27 Lubczyk 15 g szt. 100 28 Ziele angielskie 15 g szt. 35 29 Papryka mielona 20 g słodka szt. 75 30 Papryka ostra mielona 20 g szt. 20 31 Czosnek mielony 20 g szt. 400 32 Pieprz mielony 20 g szt. 440 33 Kminek 20 g szt. 30 34 Kminek mielony 20 g szt. 10 35 Oregano 10g szt. 50 36 Bazylia 10 g szt. 50 37 Tymianek 10 g szt. 50 38 Carry 20g szt. 15 39 Zioła prowansalskie 10g szt. 50 40 Proszek do pieczenia 36g szt. 35 41 Soda oczyszczona 50 g szt. 30 42 Kisiel owocowy 79 g bez cukru szt. 900 43 Budyń 60 g bez cukru szt. 600 44 Cynamon 20 g szt. 30 45 Imbir w proszku 10 g szt. 50 46 Gałka muszkatołowa w proszku 10 g szt. 20 47 Galaretka 80 g szt. 10 48 Musztarda 180g b dod.glut.sodu bkon szt. 500 49 Keczup 1000 g 120 g pomidorów w 100 g produktu bdod.glut.sodu bkon bbarw.szt. 300 50 Ocet 500 g 10 szt. 20 51 Herbata 100 g granulowana szt. 300 52 Herbata miętowa w saszetkach 1 op.20 szt. szt. 50 53 Herbata owocowa w saszetkach 1 op.20 szt. szt. 50 54 Kawa zbożowa 500 g szt. 100 55 Kakao 100 g szt. 100 56 Dżem owocowy 1 kg nisko słodzony b. gumy guary b barw. szt. 200 57 Dżem różne smaki 280g niskosłodzony b. gumy guary bbarw. szt. 200 58 Miód naturalny 380 g szt. 600 59 Krem czekoladowy orzechowy 350g szt. 100 60 Koncentrat pomidorowy 30% 900 g b dod.glut.sodu. b kon;bbarw. szt. 115 61 Pomidory w puszce bez skóry 400 g szt. 150 62 Sok owocowy 1 l karton szt. 200 63 Groszek konserwowy 400g szt. 80 64 Kukurydza konserwowa 400 g szt. 100 65 Fasolka konserwowa czerwona 400g szt. 50 66 Papryka konserwowa 870 g szt. 120 67 Ogórek konserwowy 870 g szt. 240 68 Fasola Jaś kg 50 69 Fasola kolorowa kg 20 70 Groch łuskany kg 25 71 Soczewica op.1 kg kg 20 72 Pasztet drobiowy 130 g szt. 1800 73 Ananas w puszce 565 g szt. 2 74 Brzoskwinia w puszce 850 g szt. 6 75 Rodzynki 100g szt. 20 76 Wiórki kokosowe 100 g szt. 6 77 Skórka pomarańczowa 100g szt. 6 78 Przyprawa do piernika szt. 20 79 Kwasek cytrynowy 10g szt. 20 80 Ciastka- kruche do 10 g cukru w 100 g produktu kg 200 81 Wody mineralne niegazowane 1,5 l szt. 800 82 Żelatyna 40g szt. 5 Część F - ryby L.p. Nazwa artykułu Jednostka miary Ilość szacunkowa 1 Filet z mintaja bez glazury SHP kg 300 2 Filet z dorsza bez glazury SHP kg 80 3 Filet z morszczuka bez glazury SHP kg 100 4 Matyjas solony 1 wiaderko 4 kg szt. 15 5 Makrela wędzona kg 60 6 Konserwa rybna -filet w oleju - 170 g szt. 330 7 Konserwa rybna - filet w pomidorach -170g szt. 330 8 Konserwa rybna - szproty - 170g sz. 200 9 Konserwa -paprykarz -330g szt. 200 10 Konserwa - tuńczyk w oleju - kawałki-170g szt. 500 Część G - Mrożonki L.p. Nazwa artykułu Jednostka miary Ilość szacunkowa 1 Mieszanka kompotowa kg 380 2 Mieszanka warzywna zupa kg 80 3 Kalafior kg 50 4 Brokuły Kg 30 5 Fasola szparagowa kg 50 6 Pierogi ruskie z serem kg 100 7 Pierogi z serem kg 50 8 Pyzy z mięsem kg 100 9 Kluski śląskie kg 200 10 Kluski ze śliwkami kg 80 11 Groszek mrożony kg 25 12 Warzywa na patelnie kg 50 13 Truskawka kg 100 14 Uszka z kapustą i grzybami kg 20 Część H - jaja L.p. Nazwa artykułu Jednostka miary Ilość szacunkowa 1 Jaja Klasa XL szt. 17000
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 150000008
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak
  • II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
  • II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
  • II.2. Czas trwania zamówienia lub termin wykonania: 12 miesięcy

Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym

  • III.1. Warunki dotyczące zamówienia
  • Informacja na temat wadium: nie dotyczy

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.1. Kryteria oceny ofert: termin płatności
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: bip.mowjaworze.edupage.orag
  • IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach