Przetargi.pl
Zakup i dostawa pieczywa, nabiału, mięsa i przetworów mięsnych, warzyw i owoców, artykułów spożywczych, ryb, mrożonek i jaj w roku 2015

Młodzieżowy Ośrodek Wychowawczy ogłasza przetarg

  • Adres: 43-384 Jaworze, ul. Pałacowa 1
  • Województwo: śląskie
  • Telefon/fax: tel. 0-33 8172172 , fax. 0-33 8172172
  • Data zamieszczenia: 2014-12-12
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Młodzieżowy Ośrodek Wychowawczy
    ul. Pałacowa 1 1
    43-384 Jaworze, woj. śląskie
    tel. 0-33 8172172, fax. 0-33 8172172
    REGON: 00018203000000
  • Adres strony internetowej zamawiającego: bip.mowjaworze.edupage.org.
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Administracja samorządowa

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Zakup i dostawa pieczywa, nabiału, mięsa i przetworów mięsnych, warzyw i owoców, artykułów spożywczych, ryb, mrożonek i jaj w roku 2015
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    Przedmiotem zamówienia jest zakup i dostawa pieczywa, nabiału, mięsna i przetworów mięsnych, warzyw i owoców, artykułów spożywczych, ryb, mrożonek i jaj w roku 2015 Część A pieczywo ,Cześć B nabiał, Cześć C mięsno i przetwórstwo mięsne Część D warzywa i owoce, Część E artykuły spożywcze Część F ryby, Część G mrożonki , Część H jaja. Chleb krojony 1 kg szt. 5500 Bułka pszenna 80 g szt. 6500 Bułka graham 100g szt. 2160 Bułka hotdog 80 G szt. 3000 Rogal 100g szt. 1500 Drożdżówka z budyniem, marmoladą , jabłkiem i serem 120g szt. 1100 Pączek z pudrem szt. 700 Bułka - wek 350 g szt. 15 Paluch drożdżowy pleciony 120 g szt. 460 Bułka tarta kg 100 Drożdże kg 3 Mleko 3,2 % 1 litr karton szt. 3300 Masło 200 g o zawartości 82 % tłuszczu szt. 3000 Margaryna mleczna 250 g szt. 700 Margaryna śniadaniowa 500 g szt. 200 Margaryna Palma 250 g szt. 150 Śmietana 18 % 400 g szt. 380 Jogurt z owocami 150 g szt. 2500 Kefir 200 g szt. 340 Maślanka owocowa 1 l karton szt. 350 Ser żółty twardy typu Salami kg 200 Ser żółty twardy typu Morski kg 80 Twaróg półtłusty krajanka kg 160 Twaróg cukierniczy 1 kg szt. 12 Serek homogenizowany 150 g szt. 2400 Serek do chleba 100 g szt. 600 Serek wiejski lekki 150 g szt. 400 Serek topiony z dodatkami 100 g szt. 900 Kluski na parze 200opx 6 szt. klusek szt. 200 Schab zk kg 220 Łopatka bk kg 370 Karczek bk kg 80 Udka z kurczaka kg 270 Filet z kurczaka kg 230 Mięso wołowe z grubego na pieczeń, rolady kg 15 Mięso mielone wp. kg 50 Wątroba wieprzowa kg 30 Wątroba drobiowa kg 40 Kiełbasa toruńska kg 270 Kiełbasa zwyczajna kg 150 Pasztetowa wieprzowa kg 60 Pasztet pieczony kg 30 Polędwica drobiowa kg 50 Kiełbasa kminkowa kg 45 Kiełbasa szynkowa wp. kg 35 Kiełbasa cienka z drobiu kg 50 Boczek wędzony bk kg 70 Boczek rolowany faszerowany kg 50 Kiełbasa biała kg 130 Parówka śląska cienka kg 280 Kiełbasa mortadela kg 50 Baleron kg 20 Ogonówka kg 15 Szynka wieprzowa gotowana-wędzona kg 150 Mielonka wieprzowa kg 100 Pieczeń rzymska kg 65 Słonina wędzona kg 70 Kabanosy wieprzowe kg 10 Krupniok - kaszanka kg 60 Porcje rosołowe kg 385 Ogony wieprzowe kg 15 Kiełbasa śląska wieprzowa kg 160 Kiełbasa żywiecka kg 70 Kości wołowe kg 60 Boczek świeży bk kg 30 Kiełbasa parówkowa gruba kg 50 Żeberka wieprzowe kg 50 Salceson drobiowy kg 20 Słonina świeża kg 10 Smalec wieprzowy kg 5 Burak czerwony kg 160 Cebula kg 450 Ziemniak kg 5200 Kapusta czerwona kg 100 Kapusta biała kg 380 Marchew kg 230 Pietruszka kg 120 Seler kg 120 Pieczarka kg 100 Por kg 50 Czosnek główka szt. 100 Warzywa sezonowe od maja do października Ogórek zielony kg 130 Pomidor kg 180 Kalafior szt. 30 Kalarepa kg 15 Pietruszka zielona 0,10 kg pęcz 80 Sałata zielona szt. 30 Koperek zielony 0,10 kg pęcz 80 Szczypiorek 0,10 kg pęcz 60 Cebulka zielona 0,15 kg pęcz 65 Kapusta pekińska kg 70 Rzodkiewka 0,25 kg pęcz 150 Botwinka kg 15 Papryka świeża kg 25 Cukinia kg 12 Fasola szparagowa kg 15 Brokuły Szt. 40 Sałata lodowa Szt. 50 Warzywa kiszone Kapusta kiszona kg 250 Ogórek kiszony kg 180 Żurek 0,5 l szt. 60 Owoce Cytryna kg 60 Pomarańcze kg 300 Mandarynki kg 90 Kiwi kg 80 Banany kg 400 Rabarbar kg 15 Truskawka kg 36 Arbuz kg 60 Jabłko kg 600 Śliwki kg 100 Gruszka kg 60 Nektarynka kg 20 Brzoskwinia kg 30 Czereśnie kg 20 Cukier op.1 kg kg 1500 Cukier puder kg 55 Cukier waniliowy 32g szt. 80 Kasza jęczmienna op.1kg kg 40 Kasza manna op.1 kg kg 35 Mąka wrocławska op.1 kg kg 420 Mąka krupczatka op.1 kg kg 60 Mąka ziemniaczana op.1 kg kg 20 Ryż op. 1 kg kg 160 Sól kg 180 Płatki czekoladowe 1000g szt. 50 Płatki miodowe 1000g szt. 50 Płatki owsiane op.500g kg 25 Makaron gruby 500g świderki szt. 300 Makaron nitki 250 g szt. 200 Olej rzepakowy l 350 Liść laurowy 6g szt. 40 Majeranek 15 g szt. 80 Ziele angielskie 15 g szt. 35 Papryka mielona 20 g słodka szt. 75 Papryka ostra mielona 20 g szt. 10 Przyprawa do zupy typu magii 1 litr szt. 60 Czosnek mielony 20 g szt. 400 Pieprz mielony 20 g szt. 440 Kminek 20 g szt. 30 Oregano 10g szt. 50 Bazylia 10 g szt. 50 Tymianek 10 g szt. 20 Carry 20g szt. 30 Zioła prowansalskie 10g szt. 50 Przyprawa - Jarzynka 1 kg szt. 45 Proszek do pieczenia 36g szt. 35 Soda oczyszczona 50 g szt. 30 Kisiel owocowy 79 g szt. 900 Budyń 60 g szt. 600 Cynamon 20 g szt. 30 Galaretka 80 g szt. 10 Musztarda 180g szt. 430 Krem chrzanowy 160g szt. 200 Majonez 630 g szt. 150 Keczup 1000 g szt. 180 Chrzan tarty 180 g szt. 60 Ocet 500 g 10% szt. 20 Herbata 100 g granulowana szt. 400 Kawa zbożowa 500 g szt. 50 Kakao 100 g szt. 80 Dżem owocowy 1 kg szt. 100 Dżem różne smaki 280g szt. 360 Makaron ryżowy kształt 250g szt. 100 Miód naturalny 380 g szt. 180 Krem czekoladowy orzechowy 350g szt. 500 Czekolada mleczna 100 g szt. 450 Baton różne smaki typu Pawełek szt. 450 Przecier pomidorowy 900 g szt. 115 Sok owocowy 1 l karton szt. 360 Sok do herbaty 0,5 l szt. 40 Szynka drobiowa konserwa 110 g szt. 600 Konserwa turystyczna 130 g szt. 300 Groszek konserwowy 400g szt. 80 Kukurydza konserwowa 400 g szt. 100 Papryka konserwowa 870 g szt. 120 Ogórek konserwowy 870 g szt. 240 Koncentrat buraczany 330 ml - w butelce szt. 25 Fasola Jaś kg 50 Fasola kolorowa kg 20 Groch łuskany kg 25 Pasztet drobiowy 130 g szt. 1800 Ananas w puszce 565 g szt. 2 Brzoskwinia w puszce 850 g szt. 6 Rodzynki 100g szt. 20 Wiórki kokosowe 100 g szt. 6 Masa makowa 850g szt. 2 Skórka pomarańczowa 100g szt. 6 Kwasek cytrynowy 10g szt. 10 Makaron spaghetti 500g szt. 50 Ciastka- kruche kg 100 Napoje gazowane kolorowe 2l szt. 450 Wody mineralne gazowane 1,5 l szt. 350 Żelatyna 40g szt. 10 Sos sł.kwaśny 520g szt. 50 Fasolka konserwowa 400g szt. 50 Kasza pęczak op. 1kg kg 20 Filet z mintaja bez glazury SHP kg 150 Ryba Panga bez glazury SHP kg 80 Matyjas solony 1 wiaderko 4 kg szt. 10 Makrela wędzona kg 60 Konserwa rybna filet w oleju 170 g szt. 330 Konserwa rybna filet w pomidorach 170g szt. 330 Konserwa rybna szproty 170g sz. 200 Konserwa paprykarz 330g szt. 200 Konserwa tuńczyk w oleju kawałki 170g szt. 500 Mieszanka kompotowa kg 380 Mieszanka warzywna zupa kg 80 Kalafior kg 50 Brokuły Kg 30 Fasola szparagowa kg 50 Pierogi ruskie z serem kg 100 Pierogi z kapustą i grzybami kg 80 Pierogi z serem kg 50 Pyzy z mięsem kg 100 Kluski śląskie kg 200 Kluski ze śliwkami kg 80 Hamburgery drobiowe Kg 160 Groszek mrożony kg 25 Warzywa na patelnie kg 50 Truskawka kg 60 Uszka z kapustą i grzybami kg 15 Jaja Klasa XL szt. 17000
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 150000008
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak
  • II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
  • II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
  • II.2. Czas trwania zamówienia lub termin wykonania: 12 miesięcy

Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym

  • III.1. Warunki dotyczące zamówienia
  • Informacja na temat wadium: Zamawiający nie przewiduje wniesienia wadium

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: bip.mowjaworze.edupage.org.
  • IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach