Wojewódzki Specjalistyczny Szpital Dziecięcy im. Władysława Buszkowskiego ogłasza przetarg
- Adres: 25-381 Kielce, ul. Langiewicza 2
- Województwo: świętokrzyskie
- Telefon/fax: tel. (041) 361 58 17 , fax. (041) 361 58 17
- Data zamieszczenia: 2010-05-05
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Wojewódzki Specjalistyczny Szpital Dziecięcy im. Władysława Buszkowskiego
ul. Langiewicza 2 2
25-381 Kielce, woj. świętokrzyskie
tel. (041) 361 58 17, fax. (041) 361 58 17 - Adres strony internetowej zamawiającego: www.chok.kielce.pl
- I.2. Rodzaj zamawiającego: Samodzielny publiczny zakład opieki zdrowotnej
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
zakup i dostawa: pieczywa i artykułów cukierniczych, artykułów spożywczych - II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
Przedmiotem zamówienia publicznego jest Pakiet nr 1 Dostawa pieczywa i artykułów cukierniczych szczegółowo określonych w załączonym formularzu cenowym, stanowiącym załącznik Nr 1 pakiet nr 1 do niniejszej Specyfikacji Istotnych Warunków Zamówienia. Podane ilości są szacunkowym zapotrzebowaniem. Zamawiający zastrzega sobie prawo rezygnacji z zakupu części towaru wynikającym z braku zapotrzebowania lub zmniejszenia zapotrzebowania. Wymagania Dostawa towaru własnym transportem i rozładunek do magazynu Zamawiającego. Towar będący przedmiotem zamówienia zamawiający będzie zamawiał sukcesywnie w miarę rzeczywistych potrzeb. Dostawy realizowane będą w miarę składanych zamówień w dniu złożenia zamówienia lub najpóźniej następnego dnia w ustalonych godzinach. Zamówienia będą składane telefonicznie lub faksem. Wymagane jest, aby okres przydatności do spożycia kupowanych produktów w dniu ich odbioru, wynosił minimum połowę okresu przydatności do spożycia przewidzianego dla danego wyrobu. Konieczność oznakowania produktów etykietą producenta. Pakiet nr 2 Dostawa artykułów spożywczych szczegółowo określonych w załączonym formularzu cenowym, stanowiącym załącznik nr 1 pakiet nr 2 do niniejszej Specyfikacji Istotnych Warunków Zamówienia. Przedmiot zamówienia stanowi dostawa artykułów spożywczych Podane ilości są szacunkowym zapotrzebowaniem. Zamawiający zastrzega sobie prawo rezygnacji z zakupu części towaru wynikającym z braku zapotrzebowania lub zmniejszenia zapotrzebowania. Wymagania Dostawa towaru własnym transportem i rozładunek do magazynu Zamawiającego, 1 raz w tygodniu.Konieczność oznakowania produktów etykietą producenta.Dostawa towaru w I gatunku.Każdy z produktów musi posiadać datę produkcji i termin przydatności do spożycia i umieszczoną etykietę producenta z datą przydatności do spożycia.Spełnianie wymogów sanitarnych dotyczących środków transportu żywności uregulowanych w Rozporządzeniu Ministra Zdrowia Nr 179 z 19.12.2002 r.Spełnianie warunków dotyczących Rozporządzenia WE 178/2002 Parlamentu Europejskiego i Rady z dnia 28.01.02.Spełnianie warunków dotyczących ustawy o bezpieczeństwie żywności i żywienia z dnia 25.08.2006 roku, DZ. U. Nr 171 poz. 1225.Spełnianie warunków dotyczących Rozporządzenia Ministra Rolnictwa i Rozwoju Wsi z dnia 10 lipca 2007 roku w sprawie znakowania środków spożywczych. Podane ilości są szacunkowym zapotrzebowaniem. Dostawa realizowana będzie na koszt i ryzyko Wykonawcy w odpowiednich opakowaniach zamknięte, nieuszkodzone, transportem zapewniającym należyte zabezpieczenie przed czynnikami zewnętrznymi. Zamawiający dopuszcza możliwość składania ofert częściowych pakiet nr1, pakiet nr2 - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 158100009
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak
- II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
- II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
- II.2. Czas trwania zamówienia lub termin wykonania: 12 miesięcy
Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym
- III.1. Warunki dotyczące zamówienia
- Informacja na temat wadium: nie dotyczy
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.2. Kryteria oceny ofert
- IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.chok.kielce.pl
- IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- Dostawy pieczywa, świeżych wyrobów piekarskich i ciastkarskich na potrzeby Domu Pomocy Społecznej w Sandomierzu
Dodano: 2016-05-25 - Sukcesywna dostawa artykułów spożywczych do stołówki Młodzieżowego Ośrodka Wychowawczego im. Janusza Korczaka w Zawichoście
Dodano: 2016-01-05 - DOSTAWA PRODUKTÓW ŻYWNOŚCIOWYCH DO STOŁÓWEK SZKOLNYCH ZESPOŁU PLACÓWEK OŚWIATOWYCH W KIJACH
Dodano: 2015-08-06 - Dostawy pieczywa, świeżych wyrobów piekarskich i ciastkarskich na potrzeby Domu Pomocy Społecznej w Sandomierzu
Dodano: 2015-06-02 - Dostawy pieczywa, świeżych wyrobów piekarskich i ciastkarskich na potrzeby Domu Pomocy Społecznej w Sandomierzu
Dodano: 2015-04-30 - Dostawy wyrobów piekarskich dla Domu Pomocy Społecznej w Łagiewnikach
Dodano: 2015-03-30 - zakup i dostawy pieczywa
Dodano: 2014-10-15 - zakup i dostawy artykułów spożywczych - pieczywa
Dodano: 2014-08-14 - Dostawy pieczywa, świeżych wyrobów piekarskich i ciastkarskich na potrzeby Domu Pomocy Społecznej w Sandomierzu
Dodano: 2014-04-30 - Zakup i dostawa pieczywa, wyrobów piekarskich i ciastkarskich do stołówki szkolnej w Zespole Szkół w Ćmińsku
Dodano: 2014-03-14