Jednostka Wojskowa 2063 ogłasza przetarg
- Adres: 00-909 Warszawa, ul. Banacha 2
- Województwo: mazowieckie
- Telefon/fax: tel. 22 6824215, 6824375, 6824121 , fax. 22 6824108
- Data zamieszczenia: 2012-02-17
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Jednostka Wojskowa 2063
ul. Banacha 2 2
00-909 Warszawa, woj. mazowieckie
tel. 22 6824215, 6824375, 6824121, fax. 22 6824108
REGON: 01021033300014 - Adres strony internetowej zamawiającego: www.zamowienia.jw2063.wp.mil.pl
- I.2. Rodzaj zamawiającego: Inny: jednostka wojskowa
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Zakup i dostawa pieczywa dla Domu Emeryta Wojskowego - II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
1. Przedmiotem zamówienia w prowadzonym postępowaniu o udzielenie zamówienia publicznego jest zakup i dostawa pieczywa dla Domu Emeryta Wojskowego (kod CPV: 15811000-6). Przedmiot wyszczególniono w Formularzu cenowym - Ofercie wykonawcy stanowiącym załącznik Nr 2 do SIWZ.
2. Wykonawca biorący udział w postępowaniu musi spełniać warunki określone w rozdz. V i VI SIWZ.
3. Towar musi odpowiadać warunkom polskich norm jakościowych PN oraz być pakowany według wielkości podanych w kolumnie Nr 2 Asortyment pożądany w tabeli poniżej:
L.p. Asortyment pożądany Symbol Polskiej Normy
-------------------------------------------------
1 2 3
-------------------------------------------------
1 Bułka grahamka (wielkość 1 szt do 100g) PN-92A-74105
-------------------------------------------------
2 Bułka kajzerka (wielkość 1 szt do 50g) PN-92A-74105
-------------------------------------------------
3 Bułka wrocławska (wielkość 1 szt do 350g) PN-A-74105:1992
-------------------------------------------------
4 Bułka tarta (wielkość 1 opak. - 500g) PN-A-74113
-------------------------------------------------
5 Bułki i rogale słodkie - bułka maślana PN-A-74106:1993
-------------------------------------------------
6 Chleb baltonowski pakowany i krojony (wielkość 1 szt do 650g) PN-93A-74103
-------------------------------------------------
7 Chleb żytni razowy pakowany i krojony (wielkość 1 szt do 500g) PN-92A-74101
-------------------------------------------------
4. Asortyment obowiązkowo powinien być oznaczony: nazwą produktu, masą netto, nazwą dostawcy - producenta, krajem pochodzenia, terminem przydatności do spożycia.
5. Okres przydatności do spożycia deklarowany przez producenta powinien wynosić nie mniej niż 48 godz. od daty dostawy do magazynu Zamawiającego.
6. Przy każdorazowej dostawie Wykonawca zobowiązany jest przedstawić dokumenty identyfikacyjne (Rozporządzenie Ministra Rolnictwa i Rozwoju Wsi z dn. 3 czerwca 2003 r. - Dz. U. Nr 106 poz. 1000).
7. Zamawiane pieczywo musi spełniać wymagania dotyczące maksymalnych poziomów zanieczyszczeń chemicznych i biologicznych, które mogą znajdować się w żywności, jej składnikach, dozwolonych substancjach dodatkowych oraz substancjach pomagających w przetwarzaniu albo na powierzchni żywności (Rozporządzenie Ministra Zdrowia z dn. 30 kwietnia 2004 r.).
8. Sposób i termin dostawy:
a) wielkość każdorazowych, codziennych dostaw określana będzie przez Zamawiającego telefonicznie z 1 dniowym wyprzedzeniem;
b) Zamawiający zastrzega, że faktyczna realizacja przedmiotu zamówienia będzie zależna od potrzeb Zamawiającego. Niepełne wykorzystanie maksymalnych ilości przedmiotu zamówienia nie może być podstawą do roszczeń ze strony Wykonawcy.
9. Ilościowy i jakościowy odbiór towarów będących przedmiotem każdorazowych, codziennych dostaw będzie dokonywany przez Zamawiającego w magazynie żywnościowym przy ulicy Pirenejska 5 w Warszawie. - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 158110006
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
- II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
- II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.2. Kryteria oceny ofert
- IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.zamowienia.jw2063.wp.mil.pl
- IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- Dostawę pieczywa i ciast dla Jednostki Wojskowej Nr 6021. Sprawa numer: 61/2016/PN/Ż
Dodano: 2016-07-27 - Dostawa pieczywa, wyrobów piekarskich i ciastkarskich do Zespołów Oświatowych na terenie Gminy Siedlce
Dodano: 2016-03-30 - Sukcesywne dostawy pieczywa i mąki do Zakładu Karnego w Siedlcach
Dodano: 2016-03-09 - Dostawa pieczywa, wyrobów piekarskich i ciastkarskich do Zespołów Oświatowych na terenie Gminy Siedlce
Dodano: 2016-02-19 - ZAKUP I DOSTAWA PIECZYWA I WYROBÓW CUKIERNICZYCH DLA 26 WOJSKOWEGO ODDZIAŁU GOSPODARCZEGO W ZEGRZU ORAZ JEDNOSTEK BĘDĄCYCH NA JEGO ZAOPATRZENIU
Dodano: 2016-02-10 - Dostawy pieczywa
Dodano: 2016-01-25 - Dostawa żywności dla Powiatowego Centrum Medycznego w Grójcu
Dodano: 2016-01-21 - Sukcesywna dostawa pieczywa i ciast dla Jednostki Wojskowej Nr 6021. Sprawa numer: 82/2015/PN/Ż
Dodano: 2015-11-06 - Dostawa pieczywa
Dodano: 2015-06-30 - Dostawa artykułów spożywczych dla potrzeb Bloku Żywienia SPZZOZ w Żurominie
Dodano: 2015-05-22