Przetargi.pl
Zakup i dostawa mrożonek warzywnych, rybnych oraz mięsnych dla potrzeb Działu Żywienia Radomskiego Szpitala Specjalistycznego

Radomski Szpital Specjalistyczny im. dr Tytusa Chałubińskiego ogłasza przetarg

  • Adres: 26-610 Radom, ul. Tochtermana 1
  • Województwo: mazowieckie
  • Telefon/fax: tel. 048 3615285, 3615284 , fax. 048 3615213
  • Data zamieszczenia: 2012-10-25
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Radomski Szpital Specjalistyczny im. dr Tytusa Chałubińskiego
    ul. Tochtermana 1 1
    26-610 Radom, woj. mazowieckie
    tel. 048 3615285, 3615284, fax. 048 3615213
    REGON: 00031508600000
  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.szpital.radom.pl
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Samodzielny publiczny zakład opieki zdrowotnej

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Zakup i dostawa mrożonek warzywnych, rybnych oraz mięsnych dla potrzeb Działu Żywienia Radomskiego Szpitala Specjalistycznego
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    L.p. Nazwa asortymentu Orientacyjna ilość w okresie 2 lat J.m. 1.Marchew mrożona kostka- wielkość opakowania jednostkowego max 0,50 kg 3.000 kg 2.Marchew mini mrożona- wielkość opakowania jednostkowego max 0,45 kg 120 kg 3.Mieszanka warzywna min. 8-składnikowa, wielkość opakowania jednostkowego max 0.50 kg 1080 kg 4.Ryba mrożona Mintaj - warstwy filetów przełożone folią- wielkość opakowania : tafla 5-7 kg (zawartość wody do 5%) 600 kg 5.Ryba mrożona Dorsz - warstwy filetów przełożone folią- wielkość opakowania: tafla 5-7 kg (zawartość wody do 5%) 840 kg 6.Kalafior mrożony- wielkość opakowania jednostkowego max 0,50 kg 720 kg 7.Fasolka zielona mrożona- wielkość opakowania jednostkowego max 0,50kg 600 kg 8.Fasolka żółta mrożona- wielkość opakowania jednostkowego max 0,50kg 240 kg 9.Szpinak mrożony rozdrobniony- wielkość opakowania jednostkowego max 0,50 kg 120 kg 10.Warzywa na patelnię- wielkość opakowania jednostkowego max 0,50kg 500 kg 11.Porzeczka czarna mrożona- wielkość opakowania jednostkowego max 2,50kg 1450 kg 12.Truskawki mrożone- wielkość opakowania jednostkowego max 0,50kg 300 kg 13.Pyzy mrożone bez mięsa- wielkość opakowania jednostkowego max 0,50kg 1200 kg 14.Frytki ziemniaczane mrożone, długie, proste, podsmażane- wielkość opakowania jednostkowego max 2,50 kg 1450 kg 15.Flaczki wołowe parzone krojone- wielkość opakowania max 1kg 480 kg 16.Hamburger mrożony wołowy -waga jednej sztuki 50-60g 120 kg 17.Śledź płaty marynowane w zalewie grejpfrutowej - wielkość opakowania jednostkowego max 4kg 360 kg
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 158960005
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
  • II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
  • II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
  • II.2. Czas trwania zamówienia lub termin wykonania: 24 miesięcy

Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym

  • III.1. Warunki dotyczące zamówienia
  • Informacja na temat wadium: NIE DOTYCZY

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.szpital.radom.pl
  • IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach