Przetargi.pl
Zakup i dostawa mięsa oraz przetworów mięsnych dla potrzeb Ośrodka Wczasowo-Rehabilitacyjnego Agawa z siedzibą w Mrzeżynie przy ul. Śliskiej 5

Nieruchomości i Opłaty Lokalne Sp. z o.o. ogłasza przetarg

  • Adres: 71-804 Szczecin, ul. Czesława 9
  • Województwo: zachodniopomorskie
  • Telefon/fax: tel. 91 421 63 23 , fax. 91 421 63 20
  • Data zamieszczenia: 2012-02-27
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Nieruchomości i Opłaty Lokalne Sp. z o.o.
    ul. Czesława 9 9
    71-804 Szczecin, woj. zachodniopomorskie
    tel. 91 421 63 23, fax. 91 421 63 20
    REGON: 32113982100000
  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.niol.szczecin.pl
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Podmiot prawa publicznego

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Zakup i dostawa mięsa oraz przetworów mięsnych dla potrzeb Ośrodka Wczasowo-Rehabilitacyjnego Agawa z siedzibą w Mrzeżynie przy ul. Śliskiej 5
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    Lp. Nazwa produktu Jednostka miary Ilość MIĘSA WIEPRZOWE 1 Schab z kością kg 1100 2 Szynka bez kości, bez skóry kg 1020 3 Łopatka bez kości, bez skóry, bez tłuszczu kg 1210 4 Karkówka bez kości, bez skóry kg 1030 5 Golonki kg 235 6 Boczek świeży, bez żeberek kg 120 7 Boczek wędzony, kl. I kg 120 8 Smalec kg 700 MIĘSA WOŁOWE 9 Wołowina extra, kl. I kg 750 10 Wołowina bez kości kg 750 11 Antrykot kg 150 12 Flaki krojone kg 50 KIEŁBASY, WĘDZONKI I WĘDLINY NIETRWAŁE 13 Biała parzona delikatesowa kg 550 14 Parówka firmowa kg 280 15 Parówka cienka kg 180 16 Serdelki drobiowe kg 360 17 Kiełbasa z przeznaczeniem na ognisko lub ruszt kg 900 18 Szynka gotowana wieprzowa kg 220 19 Baleron gotowany kg 80 20 Polędwica sopocka kg 220 21 Kiełbasa krakowska parzona kg 80 22 Kiełbasa krakowska sucha kg 80 23 Kiełbasa żywiecka kg 130 24 Kiełbasa podlaska kg 80 25 Baton szynkowy kg 160 26 Polędwica miodowa kg 70 27 Szynka myszka kg 30 28 Szynka tostowa z kurcząt kg 60 29 Filet z indyka specjał kg 50 30 Polędwica drobiowa kg 110 31 Wędzonka z drobiu kg 50 32 Kiełbasa szynkowa kg 60 33 Szynka konserwowa kg 130 34 Szynka babuni kg 30 35 Schab pieczony bez kości kg 40 36 Szynka biała z indyka kg 30 37 Boczek faszerowany kg 30 38 Boczek zwijany kg 20 39 Ogonówka kg 110 40 Szynka z kurczaka kg 80 41 Pierś z indyka pieczona kg 70
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 151000008
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
  • II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
  • II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie

Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym

  • III.1. Warunki dotyczące zamówienia
  • Informacja na temat wadium: Nie dotyczy

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.niol.szczecin.pl
  • IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach