Wyższa Szkoła Oficerska Wojsk Lądowych im. gen. Tadeusza Kościuszki ogłasza przetarg
- Adres: 51-150 Wrocław, ul. Czajkowskiego 109
- Województwo: dolnośląskie
- Telefon/fax: tel. 071 7658555 , fax. 071 7658425
- Data zamieszczenia: 2010-09-21
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Wyższa Szkoła Oficerska Wojsk Lądowych im. gen. Tadeusza Kościuszki
ul. Czajkowskiego 109 109
51-150 Wrocław, woj. dolnośląskie
tel. 071 7658555, fax. 071 7658425
REGON: 93038806200000 - Adres strony internetowej zamawiającego: http.//www. wso.wroc.pl
- I.2. Rodzaj zamawiającego: Uczelnia publiczna
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
ZAKUP I DOSTAWA MIĘSA I JEGO PRZETWORÓW NA POTRZEBY ŻYWIENIA W WSOWL W 2011 r. nr sprawy 25/PN/2010 - II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
Przedmiotem zamówienia jest zakup mięsa i jego przetworów, w ilości określonej w załącznikach do siwz - szczegółowy opis przedmiotu zamówienia, w tym między innymi: mięsa wołowego, mięsa wieprzowego, tłuszczy, podrobów, wędlin typu kiełbasy (różnego rodzaju), pasztetowej, salcesonów, kaszanki, szynki, oraz wyrobów z drobiu ( kurczaków i indyka). - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 151000009
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak
- II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
- II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym
- III.1. Warunki dotyczące zamówienia
- Informacja na temat wadium: 1.Wykonawca zobowiązany jest wnieść wadium zgodnie z art. 45 ust. Prawo zamówień publicznych: 1.Dla części I w wysokości 8.000,00 zł. (słownie: osiem tysięcy złotych), 2. Dla części II w wysokości 8.000,00 zł. (słownie: osiem tysięcy złotych), 3.Dla części III w wysokości 2.500,00 zł. (słownie: dwa tysiące pięćset złotych).
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.2. Kryteria oceny ofert
- IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: http.//www. wso.wroc.pl/
- IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- DOSTAWA MIĘSA I PRZETWORÓW MIĘSNYCH dla CRR KRUS GRANIT w Szklarskiej Porębie
Dodano: 2016-07-27 - DOSTAWA MIĘSA I WĘDLIN, DROBIU ORAZ KONSERW
Dodano: 2016-07-18 - Dostawa artykułów żywnościowych do stołówki Szkoły Podstawowej w Chocianowie
Dodano: 2016-07-06 - Sukcesywne dostawy artykułów żywnościowych
Dodano: 2016-07-01 - Sukcesywna dostawa produktów spożywczych z podziałem na zadania: Zadanie nr 1 Sukcesywna dostawa mięsa drobiowego, Zadanie nr 2 Sukcesywna dostawa mięsa wieprzowego, Zadanie nr 3 Sukcesywna dostawa warzyw i owoców
Dodano: 2016-06-24 - Dostawa żywności do Zespołu Szkolno - Przedszkolnego nr 13 we Wrocławiu z podziałem na zadania - liczba zadań 10
Dodano: 2016-06-10 - Przedmiot zamówienia dotyczy dostawy świeżego mięsa i wędlin opisanych w SIWZ, do jednostek Spółki Sanatoria Dolnośląskie Sp. z o.o. transportem Wykonawcy lub na jego koszt.
Dodano: 2016-06-03 - Dostawa artykułów spożywczych do Punktu Żywienia Szpitali/ Sanatoriów w Uzdrowisku Szczawno- Jedlina S.A. (wędliny), Nr zamówienia publicznego:ZP/8/2016.
Dodano: 2016-06-01 - Dostawa artykułów spożywczych do Punktu Żywienia Szpitali/ Sanatoriów w Uzdrowisku Szczawno- Jedlina S.A. (mięso).
Dodano: 2016-06-01 - BZP.3810.46.2016.KB
Dodano: 2016-05-20