Wydział Oświaty ogłasza przetarg
- Adres: 88-180 Złotniki Kujawskie, ul. Powstańców Wielkopolskich 6
- Województwo: kujawsko-pomorskie
- Telefon/fax: tel. 52 351 70 12 , fax. 52 351 71 60 wew.51
- Data zamieszczenia: 2014-02-05
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Wydział Oświaty
ul. Powstańców Wielkopolskich 6 6
88-180 Złotniki Kujawskie, woj. kujawsko-pomorskie
tel. 52 351 70 12, fax. 52 351 71 60 wew.51
REGON: 09161870000000 - I.2. Rodzaj zamawiającego: Inny: Jednostki oświatowe
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Zakup i dostawa mięsa, drobiu i przetworów mięsnych na potrzeby stołówki Szkoły Podstawowej w Złotnikach Kujawskich, Zespołu Placówek Oświatowych w Tucznie oraz Przedszkola Publicznego w Złotnikach Kujawskich - II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
Dostawa mięsa, drobiu i przetworów mięsnych wg asortymentu i w ilościach wyszczególnionych w załączniku nr 2 do SIWZ. Zamówienie obejmuje sukcesywne dostawy mięsa i przetworów mięsnych według zamówień składanych przez Zamawiającego, w okresie 12 miesięcy od dnia podpisania umowy. UWAGA: W ramach podanego zamówienia asortymentowo-ilościowego Zamawiający zastrzega sobie prawo dokonania zamówienia wędliny krojonej w ilościach dogodnych dla Zamawiającego. Dostawa asortymentu następować będzie co drugi dzień w godzinach miedzy 6:30 a 7:30 rano do stołówek w Złotnikach Kujawskich oraz Tucznie. Ilości zamówienia będą uzgadniane co najmniej 3 dni przed terminem dostawy. Dostarczane mięso i przetwory mięsne muszą być świeże, nie mrożone. Każdy dostarczony asortyment musi być opatrzony datą przydatności do spożycia. Szczegóły zamówienia zgodnie z SIWZ. UWAGA: Podane ceny nie będą ulegać zmianie przez okres trwania umowy - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 151000009
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
- II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
- II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: tak
- II.2. Czas trwania zamówienia lub termin wykonania: 12 miesięcy
Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym
- III.1. Warunki dotyczące zamówienia
- Informacja na temat wadium: Zamawiający nie żąda wniesienia wadium
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.zlotnikikuj.ires.pl
- IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- Dostawy mięsa i jego wyrobów dla Miejskiej Jadłodajni U Świętego Antoniego we Włocławku (znak sprawy: MJ.AZ.2420-07/2016)
Dodano: 2016-05-20 - Dostawa mięsa wołowego ,mięsa wieprzowego, podrobów oraz wędlin wieprzowych i wołowych - CPV 15100000 - 9
Dodano: 2016-04-29 - Mięso i wędliny
Dodano: 2016-04-12 - sukcesywne dostawy artykułów spożywczych
Dodano: 2016-03-18 - Dostawa artykułów spożywczych
Dodano: 2016-03-15 - Sukcesywna dostawa mięsa i jego przetworów do Samodzielnego Publicznego Zakładu Opieki Zdrowotnej Sanatorium Uzdrowiskowego Ministerstwa Spraw Wewnętrznych ORION w Ciechocinku
Dodano: 2016-03-11 - Realizacja imiennych talonów na artykuły mięsne i wędliny dla klientów Miejskiego Ośrodka Pomocy Rodzinie w Grudziądzu w okresie od dnia 2 stycznia 2016 r. do dnia 31 grudnia 2016 r
Dodano: 2015-12-09 - Dostawę mięsa i wędlin dla stołówki Gimnazjum Nr 4 na Osiedlu Łokietka 15 w Nakle nad Notecią
Dodano: 2015-12-09 - Dostawa mięsa i wyrobów mięsnych dla potrzeb Miejskiego Zespołu Szkół w Skępem w 2016 roku
Dodano: 2015-12-01 - Dostawy mięsa i jego wyrobów dla Miejskiej Jadłodajni U Świętego Antoniego we Włocławku (znak sprawy: MJ.AZ.2420-12/2015)
Dodano: 2015-11-24