Przetargi.pl
ZAKUP I DOSTAWA ARTYKUŁÓW ŻYWNOŚCIOWYCH NA POTRZEBY DOMU POMOCY SPOŁECZNEJ NR 3 W ZABRZU

Dom Pomocy Społecznej nr 3 ogłasza przetarg

  • Adres: 41-800 Zabrze, ul. Brysza 3
  • Województwo: śląskie
  • Telefon/fax: tel. 032 2713861 , fax. 032 2713861
  • Data zamieszczenia: 2015-11-23
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Dom Pomocy Społecznej nr 3
    ul. Brysza 3 3
    41-800 Zabrze, woj. śląskie
    tel. 032 2713861, fax. 032 2713861
    REGON: 00068666400000
  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.dps3.zabrze.magistrat.pl
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Inny: Jednostka organizacyjna nie posiadająca osobowości prawnej

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    ZAKUP I DOSTAWA ARTYKUŁÓW ŻYWNOŚCIOWYCH NA POTRZEBY DOMU POMOCY SPOŁECZNEJ NR 3 W ZABRZU
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    CZĘŚĆ I Produkty mleczarskie (Kod CPV: 1550000-3) CZĘŚĆ II Mięso drobiowe świeże (Kod CPV: 15112000-6) CZĘŚĆ III Mięso świeże wołowe (Kod CPV: 15111000-9) Mięso świeże wieprzowe (Kod CPV: 15113000-3) CZĘŚĆ IV Produkty mięsno-wędliniarskie (Kod CPV: 15131100-6) CZĘŚĆ V Ryby przetworzone i konserwowane (Kod CPV 15200000-0) CZĘŚĆ VI: Warzywa i owoce mrożone (Kod CPV 15330000-0) Lody i produkty podobne (CPV: 15555000-3) CZĘŚĆ VII: Różne produkty spożywcze i produkty suszone (Kod CPV 15800000-6) Przetworzone warzywa i owoce (Kod CPV 15330000-0) Soki owocowe i warzywne (Kod CPV 15320000-7) Miód naturalny (Kod CPV 03142100-9) Konserwy i przetwory z mięsa (Kod CPV 15131000-5) Wody mineralne (Kod CPV 15981000-5) Oleje rafinowane (Kod CPV 15421000-5) CZĘŚĆ VIII: Pieczywo, świeże wyroby piekarskie i ciastkarskie (Kod CPV 15810000-9) Drożdże (Kod CPV 15898000-9) CZĘŚĆ IX: Jaja kurze świeże (Kod CPV 03142500-3) CZĘŚĆ X: Owoce, warzywa i podobne produkty (Kod CPV: 1530000-1) Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia, asortyment oraz szacunkowe ilości zostały określone w załącznikach do SIWZ o numerach od 1.1 do 1.10 stanowiących jednocześnie Formularze cenowe. Dostarczane produkty muszą być świeże, dobrej jakości, muszą spełniać wymagania jakościowe, dotyczące przechowywania, pakowania i transportu zawarte w Polskich Normach oraz posiadać ważne terminy przydatności do spożycia pozwalające na prawidłowe wykorzystanie produktu i posiadać termin ważności nie krótszy niż 2/3 okresu przydatności do spożycia określonego przez producenta. Dostarczane produkty winny odpowiadać normom i standardom określonym w odpowiednich przepisach prawnych w tym Ustawie o bezpieczeństwie żywności i żywienia z dnia 25 sierpnia 2006 r. (Dz. U. Nr 171, poz. 1225 z późn. zm.).
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 150000008
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak
  • II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
  • II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.dps3.zabrze.magistrat.pl
  • IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach