Przetargi.pl
Zakup i dostawa artykułów żywnościowych na potrzeby Domu Pomocy Społecznej nr 3 w Zabrzu

Dom Pomocy Społecznej nr 3 ogłasza przetarg

  • Adres: 41-800 Zabrze, ul. Brysza 3
  • Województwo: śląskie
  • Telefon/fax: tel. 032 2713861 , fax. 032 2713861
  • Data zamieszczenia: 2015-09-14
  • Zamieszczanie ogłoszenia: nieobowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Dom Pomocy Społecznej nr 3
    ul. Brysza 3 3
    41-800 Zabrze, woj. śląskie
    tel. 032 2713861, fax. 032 2713861
    REGON: 00068666400000
  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.dps3.zabrze.magistrat.pl
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Inny: Jednostka organizacyjna nie posiadająca osobowości prawnej

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Zakup i dostawa artykułów żywnościowych na potrzeby Domu Pomocy Społecznej nr 3 w Zabrzu
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    Przedmiotem zamówienia jest sukcesywna dostawa żywności do kuchni w Domu Pomocy Społecznej Nr 3 w Zabrzu określona wg Kodu CPV: 15000000-8 żywność, napoje, tytoń i produkty pokrewne, z podziałem na dwie części tj.: Część I: Ryby przetworzone i konserwowane (KOD CPV: 15200000-0). Część II: Produkty mleczarskie (KOD CPV: 15500000-3), Oleje i tłuszcze zwierzęce lub roślinne (KOD CPV: 15400000-2). Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia, asortyment oraz szacunkowe ilości zostały określone w załącznikach 1.1 i 1.2 do SIWZ stanowiących jednocześnie formularze asortymentowo-cenowe. Dostarczane produkty muszą być świeże, dobrej jakości, muszą spełniać wymagania jakościowe, dotyczące przechowywania, pakowania i transportu zawarte w Polskich Normach oraz posiadać ważne terminy przydatności do spożycia pozwalające na prawidłowe wykorzystanie produktu i posiadać termin ważności nie krótszy niż 2/3 okresu przydatności do spożycia określonego przez producenta. Dostarczane produkty winny odpowiadać normom i standardom określonym w odpowiednich przepisach prawnych w tym Ustawie o bezpieczeństwie żywności i żywienia z dnia 25 sierpnia 2006 r. (Dz. U. Nr 171, poz. 1225 z późn. zm.).
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 150000008
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak
  • II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
  • II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.dps3.zabrze.magistrat.pl
  • IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach