Wojewódzki Specjalistyczny Szpital Dziecięcy im. Władysława Buszkowskiego ogłasza przetarg
- Adres: 25-381 Kielce, ul. Langiewicza 2
- Województwo: świętokrzyskie
- Telefon/fax: tel. (041) 361 58 17 , fax. (041) 361 58 17
- Data zamieszczenia: 2013-09-13
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Wojewódzki Specjalistyczny Szpital Dziecięcy im. Władysława Buszkowskiego
ul. Langiewicza 2 2
25-381 Kielce, woj. świętokrzyskie
tel. (041) 361 58 17, fax. (041) 361 58 17 - Adres strony internetowej zamawiającego: www.chok.kielce.pl
- I.2. Rodzaj zamawiającego: Samodzielny publiczny zakład opieki zdrowotnej
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Zakup i dostawa: artykułów spożywczych, pieczywa i wyrobów cukierniczych - II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
1.Przedmiotem zamówienia jest zakup i dostawa: artykułów spożywczych, pieczywa i wyrobów cukierniczych w okresie od daty zawarcia do 31.12.2014r. wg ilości i asortymentu szczegółowo określonych w formularzach asortymentowo- cenowych podzielonych na pakiety (części) od nr1 do nr 2 w załączniku nr1 do Specyfikacji Istotnych Warunków Zamówienia: Pakiet nr1 - Artykuły spożywcze Pakiet nr2- Pieczywo i wyroby cukiernicze 3.Dotyczy: Pakietu nr1 - Artykuły spożywcze - podane ilości są szacunkowym zapotrzebowaniem i służą do obliczenia ceny oferty (tj. ustalenia maksymalnego wynagrodzenia Wykonawcy). Zamawiający zastrzega sobie prawo rezygnacji z zakupu części towaru wynikającym z braku zapotrzebowania lub zmniejszenia zapotrzebowania. Dostawa towaru własnym transportem i rozładunek do magazynu Zamawiającego 1 raz w tygodniu, w terminie 2 dni od daty otrzymania zamówienia. Konieczność oznakowania produktów etykietą producenta, dostawa towaru w I gatunku, każdy z produktów musi posiadać datę produkcji i termin przydatności do spożycia i umieszczoną etykietę producenta z datą przydatności do spożycia. Dostawa towaru na koszt i ryzyko Wykonawcy w odpowiednich opakowaniach (zamknięte, nieuszkodzone), transportem zapewniającym należyte zabezpieczenie przed czynnikami zewnętrznymi). Częstotliwość dostaw uzależniona jest od bieżących potrzeb Zamawiającego, będzie ustalana na roboczo w trakcie realizacji zamówienia. Realizacja zamówienia odbywać się będzie na podstawie zapotrzebowań cząstkowych przesłanych na faks. Wymagane jest, aby okres przydatności do spożycia przedmiotu zamówienia w dniu odbioru, wynosił minimum połowę okresu przydatności do spożycia przewidzianego dla danego produktu. 4.Dotyczy Pakietu nr 2 - Pieczywo i wyroby cukiernicze - Dostawa towaru własnym transportem i rozładunek do magazynu Zamawiającego. Towar będący przedmiotem zamówienia zamawiający będzie zamawiał sukcesywnie w miarę rzeczywistych potrzeb. Dostawy realizowane będą w miarę składanych zamówień w dniu złożenia zamówienia lub najpóźniej następnego dnia w ustalonych godzinach. Zamówienia będą składane faksem lub drogą elektroniczną.Wymagane jest, aby okres przydatności do spożycia kupowanych produktów w dniu ich odbioru, wynosił minimum połowę okresu przydatności do spożycia przewidzianego dla danego wyrobu. Dostawa towaru w odpowiednich opakowaniach (nieuszkodzone), transportem zapewniającym należyte zabezpieczenie przed czynnikami zewnętrznymi. 5. Każdemu z Wykonawców przysługuje możliwość złożenia oferty na wybrane przez siebie Części (Pakiety). Zamawiający nie dopuszcza możliwości składania ofert wariantowych. 6.Szczegółowe wymagania dotyczące w/w przedmiotu zamówienia określono w załączniku nr1: pakiet nr 1, pakiet nr 2. Rozliczenia poszczególnych dostaw odbywać się będą w oparciu o ceny jednostkowe asortymentu określone w formularzu cenowym załącznik nr 1-pakiet do SIWZ, które należy podać z dokładnością do dwóch miejsc po przecinku - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 158000006
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak
- II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
- II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym
- III.1. Warunki dotyczące zamówienia
- Informacja na temat wadium: Zamawiający nie wymaga wniesienia wadium
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.chok.kielce.pl
- IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- Dostawa produktów spożywczych do stołówki przedszkolnej
Dodano: 2016-07-22 - Dostawa produktów spożywczych do stołówki przedszkolnej.
Dodano: 2016-07-12 - Dostawa produktów spożywczych do stołówki szkolnej
Dodano: 2016-07-06 - DOSTAWA PRODUKTÓW ŻYWNOŚCIOWYCH DO STOŁÓWEK SZKOLNYCH ZESPOŁU PLACÓWEK OŚWIATOWYCH W KIJACH
Dodano: 2016-06-27 - Dostawa artykułów ogólnospożywczych
Dodano: 2016-05-04 - DOSTAWA PRODUKTÓW SPOŻYWCZYCH
Dodano: 2016-04-27 - Zakup i dostawę produktów spożywczych Nr sprawy EZP-252-7/2016
Dodano: 2016-03-25 - Dostawa pieczywa i świeżych wyrobów piekarskich do stołówki szkolnej
Dodano: 2016-03-22 - Dostawa artykułów ogólnospożywczych do Internatu Zespołu Szkół Ponadgimnazjalnych nr 1 w Kielcach
Dodano: 2016-02-04 - Dostawa artykułów żywnościowych do dwóch Szkół: ZS w Kostomłotach Drugich i ZS w Ćmińsku
Dodano: 2016-02-01