Przetargi.pl
zakup i dostarczenie urządzeń, sprzętu i przyborów kuchennych

Szpital im. Stanisława Leszczyńskiego ogłasza przetarg

  • Adres: 40-074 Katowice, ul. Raciborska 26
  • Województwo: śląskie
  • Telefon/fax: tel. , fax. 032 2514533
  • Data zamieszczenia: 2012-05-24
  • Zamieszczanie ogłoszenia: nieobowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Szpital im. Stanisława Leszczyńskiego
    ul. Raciborska 26 26
    40-074 Katowice, woj. śląskie, fax. 032 2514533
  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.szpital.net.pl
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Samodzielny publiczny zakład opieki zdrowotnej

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    zakup i dostarczenie urządzeń, sprzętu i przyborów kuchennych
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    Przedmiotem zamówienia jest: zakup i dostarczenie urządzeń, sprzętu i przyborów kuchennych zgodnie z Załącznikiem Nr 2 do SIWZ - Oferta Cenowa. Przedmiot zamówienia został podzielony na 2 Pakiety. Urządzenia, sprzęt w Pakiecie nr 1 muszą być nowe, posiadać 24 miesięczną gwarancję i atesty bezpieczeństwa oraz spełniać wymagania technologiczne konieczne przy wdrażaniu systemu HACCP. Wszystkie przybory kuchenne w Pakiecie nr 2 muszą być nowe, posiadać 24 miesięczną gwarancję oraz spełniać normy higieny HACCP i być przystosowane do mycia i wyparzania w zmywarkach przemysłowych. dot. Pakietu nr 1 Zamówienie obejmuje również: 1. transport, wyładunek i wniesienie urządzeń, sprzętu do Kuchni Szpitalnej 2. montaż i uruchomienie, 3. okres gwarancji - 24 miesiące, 4. szkolenie personelu w zakresie obsługi i praktycznego wykorzystania urządzeń i sprzętu 5. serwis gwarancyjny, w ramach którego Wykonawca zapewnia w cenie oferty: a) przeglądy serwisowe zgodnie z wymaganiami producenta, b) naprawę i wymianę części na fabrycznie nowe za wyjątkiem sytuacji, kiedy awaria spowodowana jest nieprawidłową eksploatacją urządzenia, sprzętu, c) wszystkie naprawy, przeglądy, konserwacje wraz z częściami zamiennymi i materiałami potrzebnymi do ich wykonania, d) przedłużenie gwarancji o czas niesprawności urządzenia, sprzętu w przypadku napraw gwarancyjnych, e) czas reakcji serwisu rozumiany jako przystąpienie do działań naprawczych w siedzibie Zamawiającego max. 72 godziny od zgłoszenia awarii faksem (dotyczy dni roboczych). 6. zapewnienie dostępności części i serwisu przez okres min. 10 lat po zakończeniu okresu gwarancji. dot. Pakietu nr 2 Zamówienie obejmuje również: 1. transport, wyładunek i wniesienie przyborów kuchennych do Kuchni Szpitalnej, 2. okres gwarancji - 24 miesiące
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 393120002
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak
  • II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
  • II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
  • II.2. Czas trwania zamówienia lub termin wykonania: 90 dni

Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym

  • III.1. Warunki dotyczące zamówienia
  • Informacja na temat wadium: W postępowaniu będzie wymagane wadium w wysokości: w Pakiecie nr 1 - 1 000,00 zł, w Pakiecie nr 2 - 500,00 zł

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.szpital.net.pl
  • IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach