Przetargi.pl
ZAKUP DOSTAWA I ROZŁADUNEK ARTYKUŁÓW SPOŻYWCZYCH NA POTRZEBY PRZEDSZKOLA MIEJSKIEGO W BARCZEWIE

Przedszkole Miejskie w Barczewie ogłasza przetarg

  • Adres: 11-010 Barczewo, ul. Słowackiego 7
  • Województwo: warmińsko-mazurskie
  • Telefon/fax: tel. 89 5148396 , fax. 89 5148396
  • Data zamieszczenia: 2015-12-03
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Przedszkole Miejskie w Barczewie
    ul. Słowackiego 7 7
    11-010 Barczewo, woj. warmińsko-mazurskie
    tel. 89 5148396, fax. 89 5148396
    REGON: 51135587400000
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Administracja samorządowa

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    ZAKUP DOSTAWA I ROZŁADUNEK ARTYKUŁÓW SPOŻYWCZYCH NA POTRZEBY PRZEDSZKOLA MIEJSKIEGO W BARCZEWIE
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    Zamówienie obejmuje 6 części PM 271.2.2015 CZĘŚĆ 1. Zakup, dostawa i rozładunek artykułów żywnościowych dla Przedszkola Miejskiego w Barczewie Artykuły ogólnospożywcze CPV : 15.60.00.00-4;15.80.00.00.-6;15.82.00.00.-2;15.83.00.00-5;15.84.00.00-8;15.85.00.00.-1; 15.86.00-4;15.87.00.00-7;15.89.00.00-3;15.98.00.00-1;15.40.00.00.-2;15.33.00.00-0;03.14.25.00-3; Lp. Nazwa asortymentu Jednostka miary Ilość 1 Jaja kurze z chowu wolnowybiegowego klasa L Szt 5000 2. Makaron dwujajeczny różne kształty w oryginalnych opakowaniach od400do500g pszenica zwyczajna kg 150 3. Makaron drobny gwiazdki,muszelkiop.250-500g Kg 45 4. Płatki owsiane op 500g Kg 45 5 Makaron wieloziarnisty spaghetti (brązowy) Kg 80 6 Płatki jęczmienne op500g Kg 45 7. Kasza manna 1000g Kg 45 8. Kasza kukurydziana op.250-500g Kg 45 9. Kasza jaglana op.400-500g Kg 45 10. Kasza jęczmienna średnia op.400-500g Kg 80 11. Kasza gryczana prażona op.400-1000g Kg 105 12. Kasza pęczak op.400-500g Kg 10 13 Mąka typ 2000 kg 50 14. Mąka pszenna typ 550 op.1000g Kg 350 15. Mąka ziemniaczana op.500-1000g Kg 60 16. Płatki ryżowe op.250-500g Kg 45 17. Ryż biały długoziarnisty op.500g-1000g Kg 90 18. Ryż naturalny (brązowy) op.400g-1000g Kg 125 19. Cukier biały kryształ,pakowany op.1000g Kg 500 20. Dżem niskosłodzony różne smaki op.co najmniej370g Szt 320 21. Koncentrat pomidorowy 30% op.co najmniej 190g Szt 550 22. Sól kuchenna jodowana biała,drobna op.1000g Kg 40 23. Sól morska drobna.o niskiej zawartości sodu bez antyzbrylacza Kg 80 24. Kawa zbożowa rozpuszczalna składzboża72%(Jęczmień,żyto),cykoria,burak cukrowy-prażone.Op 150g Szt 80 25. Kakao prawdziwe op.100-200g kg 10 26. Budyń w proszku różne smaki op.waga co najmniej 40g bez cukru Szt 500 27 Kisiel owocowy w proszku bez cukru różne smaki waga co najmniej 40g Szt 500 28. Olej z pierwszego tłoczenia rzepakowy op.900-1000g L 120 29. Olej słonecznikowy op.900-1000g L 50 30. Makaron pełnoziarnisty różne kształty op.500g (brązowy) Kg 150 31. Herbata owocowa,saszetki,pakowanaop.co najmniej 25 szt50g szt Szt 220 32. Herbata miętowa saszetki ,pakowana op.co najmniej20szt Szt 25 33. Herbata granulowanaop.100g Szt 250 34. Sok pomarańczowy naturalny 100% zawartość cukru do 10g w 100ml gotowego produktu op.1000ml L 300 35. Biszkopty op.250-500g Kg 130 36. Sok pomidorowy naturalny 100% op.1000ml( zawartość soli,sodu w 100g gotowego produktu max.10g-12g) L 200 37. Keczup pomidorowy,łagodny w opakowaniach szklanych op. Szt 200 38. Pieprz mielony prawdziwy bez dodatków w oryginalnych op.co najmniej 15g Szt 150 39. Pieprz ziołowy w oryginalnych opakowaniach Szt 90 40. Ziele angielskie w oryginalnych opakowaniach op.co najmniej14g Szt 40 41. Liść laurowy w oryginalnych opakowaniach Szt 40 42. Majonez słoik op.850g Skład: co najmniej 83% oleju rzepakowego. szt 18 43. Ogórek konserwowy w oryginalnych opakowaniach 0,9l słoik Szt 40 44. Kukurydza konserwowa puszka op.400g Szt 40 45. Szczaw krojony w oryginalnych opakowaniach waga co najmniej330g szt 25 46. Chrzan tarty słoik op.co najmniej170gz kwaskiem cytrynowym Szt 25 47. Groszek konserwowy w puszce w oryginalnych op.400g Szt 30 48. Papryka mielona słodka w oryginalnych op.16g Szt 80 49. Przyprawa Curry op.20g Szt 30 50. Przyprawa Kurkuma op.10-20g Szt 30 51. Majeranek otarty waga co najmniej 6g szt 80 52. Wafle suche prostokątne waga co najmniej 146g Szt 180 53. Sól himalajska kg 20 54. Zioła prowansalskie w oryginalnych opakowaniach op.10g szt 50 55. Cukier waniliowy szt 80 56. Kwasek cytrynowyop.20g Szt 65 57. Musztarda słoik op.co najmniej 180g szt 50 58. Miód naturalny wielokwiatowy op.370g Szt 300 59. Ananas plastry puszka waga bez odcieku co najmniej 565g szt 30 60. Proszek do pieczenia Szt 10 61. Syrop owocowy naturalny op.420 ml L 100 62. Bazylia suszona przyprawa szt 40 63 Makrela w sosie pomidorowym bez warzyw op co najmniej 200g zawierające co najmniej 60% mięsa z ryb w 100g produktu gotowego do spożycia. Szt 100 64. Soki owocowo-warzywne naturalne 100% op.1000ml(np marchew,jabłko; marchew-banan) L 300 65. Cukier puder op.co najmniej 500g Kg 10 66. Tymianek suszony waga co najmniej10g Szt 30 67. Oregano suszone waga co najmniej 10g Szt 30 68 Fasola czerwona w puszce waga co najmniej 400g szt 120 69 Olej z pierwszego tłoczenia rzepakowy z dodatkami(czosnek,bazylia,pomidory)op.co najmniej0,25l L 25 70 Soczewica czerwona połówki op.500-1000g kg 30 71 Pomidory w puszce bez skórki( z otwieraczem) op.co najmniej 400g szt 400 72 Kawa zbożowa sypana op.co najmniej 200g szt 30 73 Ciecierzyca op.500-1000g kg 20 74 Drożdże świeże kg 5 75 Płatki jaglane błyskawiczne op.250-500g kg 15 76 Brzoskwinie w puszce szt 20 77 Gałka muszkatołowa mielona szt 30 78 Kolendra suszona przyprawa Szt 20 79 Lubczyk suszony przyprawa szt 20 80 Rozmaryn suszony przyprawa szt 20 81 Cynamon mielony przyprawa szt 20 82 Goździki przyprawa szt 20 83 Sok owocowy jabłkowy naturalny 100% (zawartość cukru w 100g gotowego produktu max10g ) op.1000ml L 200 84 Imbir mielony przyprawa szt 20 CZĘŚĆ 2. Zakup, dostawa i rozładunek mięsa i jego przetworów dla Przedszkola Miejskiego w Barczewie CPV: 15.10.00.00-9;15.11.21.00-7 Nazwa asortymentu Lp. Nazwa asortymentu Jednostka miary Ilość 1. Karkówka surowa wieprzowa bez kości Kg 220 2. Łopatka wieprzowa surowa bez kości Kg 600 3. Wołowina surowa ligawa Kg 170 4. Szynka wieprzowa surowa bez kości,bez skóry Kg 220 5. Filet z indyka surowy Kg 200 6. Filet z kurczaka surowy Kg 400 7. Schab bez kości surowy wieprzowy Kg 100 8. Udka bez grzbietu z kurczaka surowe Kg 250 9. Antrykot wołowy surowy Kg 20 10. Żebra wołowe surowe Kg 20 11. Porcje rosołowe z kurczaka Kg 30 12. Wątróbka drobiowa surowa Kg 15 13. Parówki wp. cienkie o zwartości co najmniej71% mięsa wp. Kg 45 14. Łopatka wp. Pieczona skład:łopatka wp min.73%,woda,sól,naturalne przyprawy. Kg 30 15. Szynka wiejska o wyczuwalnym smaku i zapachu użytych przypraw,mięso wp.min.75%,sól,przyprawy naturalne,woda kg 60 16. Kiełbasa krakowska sucha .Wyrób w osłonce białkowej.Składniki:mięso wp.(100g produktu otrzymano z 112g mięsa wp.)Wyczuwalny smak i zapach użytych przypraw naturalnych. kg 30 17. Kiełbasa krakowska parzona baton.Kiełbasa gruboziarnista,wędzona i parzona.Mięso wp.min 63%,sól,woda,przyprawy naturalne wyczuwalne w smaku. Kg 60 18. Polędwica sopocka wp. klasa I .Mięso wp.(schab b/k) min.90%,woda,sól,przyprawy naturalne. Kg 60 19. Szynka wp.gotowana.kl.I.Mięso wieprzowe min 80%.woda,sól,przyprawy naturalne. Kg 60 20. Kiełbasa cienka wp.podsuszana o zawartości mięsa min.72%. kg 80 21. Filet wędzony z indyka o zawartości mięsa z indyka min 80%,woda ,sól,przyprawy naturalne wyczuwalne w smaku i zapachu. Kg 80 22. Ogonówka wędzona parzona.Mięso wp.min82%,woda,sól,przyprawy naturalne. Kg 30 23 Smalec wp. kostka 200-250g Kg 30 24 Kiełbasa szynkowa wp.baton,mięso wp min 71%,sól,woda,przyprawy naturalne. kg 30 CZĘŚĆ 3. Zakup, dostawa i rozładunek ziemniaków,warzyw,jarzyn,owoców, owoców tropikalnych,orzechów. CPV: 03.20.00.00-3; 0,.22.00.00-9;03.22.21.10-7 180 Lp. Nazwa asortymentu Jednostka miary Ilość 1. Ziemniaki kg 5000 2. Marchew świeża korzeń kg 450 3. Pietruszka świeża korzeń kg 150 4. Cebula biała kg 100 5. Cebula czerwona kg 60 6. Seler świeży korzeń kg 300 7. Por świeży kg 220 8. Kapusta czerwona świeża kg 150 9. Pieczarki świeże kg 40 10. Czosnek kraj pochodzenie polska głowka szt 100 11. Szczypior świeży pęczek szt 750 12. Rzodkiewka pęczek szt 750 13. Rzodkiew biała świeża Kg 60 14 Sałata lodowa ,pakowana główka szt 240 15 Sałata zielona świeża główka Szt 270 16 Pomidory czerwone, świeże kg 700 17 Ogórek św.szklarniowy kg 350 18 Ogórek swieży,zielony gruntowy kg 100 19 Ogórek kwaszony Kg 30 20 Kapusta kwaszona biała kg 95 21 Kapusta pekinska kg 100 22 Kapusta biała słodka główka kg 150 23 Papryka czerwona ,żółta,zielona kg 120 24 Cytryna świeża Kg 100 25 Jabłka świeże kg 2500 26 Banany świeże kg 900 27 Gruszki świeże kg 300 28 kiwi Kg 60 29 Mandarynki świeże kg 300 30 Winogrona zielone bezpestkowe kg 180 31 Śliwka fioletowa duża kg 60 32 Brzoskwinie kg 40 33 Winogrona granatowe kg 60 34 Koper zielony,świeży pęczek 100g Szt 600 35 Natka pietruszki świeza pęczek 100g szt 600 36 Burak czerwony świeży Kg 280 37 Rodzynki op.co najmniej 100g-150g kg 5 38 Orzechy włoskie łuskane op.co najmniej100g kg 5 39 Fasola sucha średnia op.400-1000g Kg 25 40 Groch połówki op. 400-1000g kg 25 41 Pietruszka suszona natka op.50-100g kg 4 42 Włoszczyzna suszona op.100-200g kg 4 43 Koper zielony suszony op 50-100g kg 3 44 Pestki słonecznika op.50-150g kg 8 45 Żurawina suszona op.250-500g kg 8 46 Kalafior świeży w sezonie szt 80 47 Brokuły świeze (w sezonie) szt 80 48 Kapusta młoda( w sezonie) kg 40 49 Młode ziemniaki(w sezonie) kg 200 50 Truskawka św w sezonie kg 120 51 Botwinka (w sezonie) pęcz 80 52 Morele suszone kg 5 53 Figi suszone kg 5 Cebulka suszona 3 54 kg 55 Cukinia kg 30 CZĘŚĆ 4. Zakup, dostawa i rozładunek mrożonek dla Przedszkola Miejskiego w Barczewie(ryby przetworzone,warzywa i owoce mrożone) PCV 15.20.00.00-0;15.33.11.70-9,15.89.60.00-5;15.89.43.00-4) Lp. Nazwa asortymentu Jednostka miary Ilość 1 Włoszczyzna4-składnikowa(marchew,por,seler,pietruszka)op.2000-2500g) kg 800 2. Mieszanka 7-składnikowa z kapustą brukselką op. 2000-2500g kg 180 3. Brokuły mrożone 450g-2500g kg 400 4. Kalafior mrożony op.450-2500g kg 400 5 Fasolka szparagowa żółta cięta op.450-2500g kg 150 6 Fasolka szparagowa zielona cieta op.450-2500g kg 100 7 Szpinak mrożony mielony.op.450-2500g Kg 80 8 Groszek zielony mrożony op.450-2500g kg 180 9 Barszcz ukraiński skład:burak (ćwikłowy,kapusta,fasola,marchew,pomidor,seler,cebula)op.450-2500g kg 60 10 Mieszanka kompotowa 5-składnikowa z truskawką op.450-2500g Kg 400 11 Mieszanka kompotowa 5-składnikowa(ananas,porzeczka czerwona,porzeczka czarna,rabarbar,truskawka) lub równoważna kg 500 12 Truskawka mrożona op.450-2500g Kg 250 13 Bukiet warzyw (brokuł,kalafior,marchew)op.450-2500g Kg 230 14 Bukiet warzyw (kalafior,fasola szparagowa,marchew,brukselka,groch zielony)lub równoważna op.450-2500g kg 150 15 Marchew kostka op.450-2500g kg 340 16 Marchew z groszkiem op.450-2500g Kg 250 17 Wiśnia b)p op.450-2500g Kg 100 18 Porzeczka czarna mrożona op.450-2500g kg 80 19 Dorsz filet SHP kg 250 20 Miruna filet SHP kg 180 21 Morszczuk filet SHP kg 250 22 Dynia mrożona kg 30 23 Makrela wędzona Kg 50 24 Włoszczyzna 3-składnikowa paski op.450-2500g Kg 130 25 Ryba sola filet mrożona kg 30 26 Kluski śląske op 400-2500g kg 90 27 Mieszanka kompotowa z owoców leśnych op2000-2500g kg 400 28 Dorada filet kg 60 CZĘŚĆ 5. Zakup, dostawa i rozładunek produktów mleczarskich do Przedszkola Miejskiego w Barczewie PCV 15.50.00.00-3 Lp. Nazwa asortymentu Jednostka miary Ilość 1. Mleko folia 2%op.1000ml L 3740 2. Mleko folia 3,2% L 3740 3. Mleko UHT op.1000ml 2% L 300 4. Mleko UHT op.1000ml 3,2% L 300 5. Masło ekstra zawierajace co najmniej 82% tłuszczu kg 400 6. Jogurt owocowy typu greckiego,waga op.125g o niskiej zawartości cukru,bez aromatów i barwników,bez syropu glukozowo-fruktozowego,zawartośc soli wynika wyłącznie z nauralnie występującego sodu. szt 1200 7. Serek homogenizowany wanilia op.co najmniej 135g szt 360 8. Jogurt naturalny typu greckiego lub bałkańskiego op.co najmniej 350g zawierający nie więcej niż 0,12g sodu/soli w 100g gotowego do spożycia produktu L 550 9. Kefir naturalny op.co najmniej350g zawierający nie więcej niż 0,12g sodu/soli w 100g gotowego do spożycia produktu L 300 10. Śmietana 12% op.co najmniej 400ml L 200 11 Ser żółty typu salami (nie dopuszcza się produktu seropodobnego) kg 45 12 Ser żółty typu gouda (nie dopuszcza się produktu seropodobnego) kg 45 13 Śmietana 9% op 400g L 200 14 Maślanka naturalna1000ml L 60 15 Twaróg krajanka półtłusty kg 500 16 Serek ziarnisty wiejski naturalny op.150-200g szt 300 17 Jogurt naturalny 2% tłuszczu op.150g Szt 900 CZĘŚĆ 6. Zakup, dostawa i rozładunek pieczywa dla Przedszkola Miejskiego w Barczewie PCV :15.81.00.00-9 Lp. Nazwa asortymentu Jednostka miary Ilość 1. Chleb pszenno- żytni krojony foliowany waga co najmniej400-500g Szt. 900 2 Chleb żytni pełnoziarnisty krojony foliowany waga co najmniej 400g szt 550 3 Bułki kajzerki waga co najmniej 50g szt 1000 4 Bułka grahamka waga co najmniej 50 g szt 2000 5 Chleb wieloziarnisty zawartość minimum 3-ziarna(siemię lniane,słonecznik obowiązkowo,pozostałe dowolne) waga co najmniej 400-500g szt 500 6 Ciasto drożdżowe z niską zawartością cukru kg 150 7 Chałka zdobna co najmniej 300g szt 220 8 Chleb razowy waga min.400g krojony,foliowany szt 750 9 Rogaliki krucho -drożdżowe nadziewane(z niska zawartością cukru) kg 150 10 Bułki z ziarnami dyni waga co najmniej 50g szt 800 11 Bułki czerstwe waga co najmniej waga 50g szt 900 12 Bułka tarta kg 80 13 Bułka z ziarnami różnymi waga min.50g szt 600 14 Chleb wiejski waga min.400g szt 300 15 Rogale z makiem waga co najmniej 50g szt 1000
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 150000008
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak
  • II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
  • II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.przedszkolebarczewo.pl
  • IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach