Gmina Błędów ogłasza przetarg
- Adres: 05-620 Błędów, Sadurkowska 13
- Województwo: mazowieckie
- Telefon/fax: tel. +48 486680656
- Data zamieszczenia: 2023-11-28
- Zamieszczanie ogłoszenia: nieobowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Gmina Błędów
Sadurkowska 13
05-620 Błędów, woj. mazowieckie
tel. +48 486680656
REGON: 670223528 - Adres strony internetowej zamawiającego: www.bledow.pl
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Zakup artykułów spożywczych do stołówki szkolnej PSP w Błędowie - II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
Przedmiotem zamówienia części pierwszej jest zakup i dostawa: Mięso i produkty mięsne zgodnie z opisem w SWZ I ZAŁ NR 9 do SWZPrzedmiotem zamówienia części drugiej jest zakup i dostawa:Produkty mleczarskie, nabiał, jaja, ryba wędzona, różne produkty spożywcze, oleje, produkt przemiału ziarnazgodnie z opisem w SWZ I ZAŁ NR 9 do SWZPrzedmiotem zamówienia części trzeciej jest zakup i dostawa: Produkty rolnictwa i ogrodnictwa i podobne zgodnie z opisem w SWZ I ZAŁ NR 9 do SWZPrzedmiotem zamówienia części czwartej jest zakup i dostawa:Produkty mrożonezgodnie z opisem w SWZ I ZAŁ NR 9 do SWZPrzedmiotem zamówienia części piątej jest zakup i dostawa:Wyroby garmażeryjne zgodnie z opisem w SWZ I ZAŁ NR 9 do SWZPrzedmiotem zamówienia części pierwszej jest zakup i dostawa:Pieczywo zgodnie z opisem w SWZ I ZAŁ NR 9 do SWZ - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15100000-9
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak
Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym
- III.2. Warunki udziału
- Opis warunków udziału w postępowaniu oraz opis sposobu dokonywania oceny spełniania tych warunków: Część nr: 1Nazwa warunku:Warunek dotyczący zdolności technicznej lub zawodowejOpis warunku:a) Wykonawca wykaże, że dysponuje minimum jednym samochodem przeznaczonym do transportu produktów spożywczych, wraz z potwierdzeniem, że pojazd został zatwierdzony przez Powiatowy Inspektorat Sanitarny. W przypadku przewozu mięsa lub innych artykułów pochodzenia zwierzęcego, konieczna jest rejestracja w Głównym Inspektoracie Weterynaryjnym. Samochód wyposażony w chłodnię powinien posiadać system rejestrowania aktualnej temperatury. W przypadku skierowania do realizacji zamówienia większej liczby pojazd każdy pojazd winien posiadać w/w dokumenty.b) wykonawca wykaże że dysponuje minimum jedną osobą skierowaną do realizacji zamówienia która posiada aktualną książeczką do celów sanitarno-epidemiologicznych. Jeśli wykonawca dysponuje więcej niż jedną osobą skierowaną do realizacji zamówienia wszystkie te osoby winny posiadać aktualną książeczkę do celów sanitarno-epidemiologicznych. Osoby przewożące żywność powinny posiadać świadectwo zgodności środka transportu z umową ATP. Dotyczy to zarówno przewozów krajowych, jak i międzynarodowych. Tego typu produkty powinny również zostać zarejestrowane przez powiatowego lekarza weterynarii.Część nr: 2Nazwa warunku:Warunek dotyczący zdolności technicznej lub zawodowejOpis warunku:a) Wykonawca wykaże, że dysponuje minimum jednym samochodem przeznaczonym do transportu produktów spożywczych, wraz z potwierdzeniem, że pojazd został zatwierdzony przez Powiatowy Inspektorat Sanitarny. W przypadku przewozu mięsa lub innych artykułów pochodzenia zwierzęcego, konieczna jest rejestracja w Głównym Inspektoracie Weterynaryjnym. Samochód wyposażony w chłodnię powinien posiadać system rejestrowania aktualnej temperatury. W przypadku skierowania do realizacji zamówienia większej liczby pojazd każdy pojazd winien posiadać w/w dokumenty.b) wykonawca wykaże że dysponuje minimum jedną osobą skierowaną do realizacji zamówienia która posiada aktualną książeczką do celów sanitarno-epidemiologicznych. Jeśli wykonawca dysponuje więcej niż jedną osobą skierowaną do realizacji zamówienia wszystkie te osoby winny posiadać aktualną książeczkę do celów sanitarno-epidemiologicznych. Osoby przewożące żywność powinny posiadać świadectwo zgodności środka transportu z umową ATP. Dotyczy to zarówno przewozów krajowych, jak i międzynarodowych. Tego typu produkty powinny również zostać zarejestrowane przez powiatowego lekarza weterynarii.Część nr: 3Nazwa warunku:Warunek dotyczący zdolności technicznej lub zawodowejOpis warunku:a) Wykonawca wykaże, że dysponuje minimum jednym samochodem przeznaczonym do transportu produktów spożywczych, wraz z potwierdzeniem, że pojazd został zatwierdzony przez Powiatowy Inspektorat Sanitarny. Samochód wyposażony w chłodnię powinien posiadać system rejestrowania aktualnej temperatury. W przypadku skierowania do realizacji zamówienia większej liczby pojazd każdy pojazd winien posiadać w/w dokumenty.b) wykonawca wykaże że dysponuje minimum jedną osobą skierowaną do realizacji zamówienia która posiada aktualną książeczką do celów sanitarno-epidemiologicznych. Jeśli wykonawca dysponuje więcej niż jedną osobą skierowaną do realizacji zamówienia wszystkie te osoby winny posiadać aktualną książeczkę do celów sanitarno-epidemiologicznych. Osoby przewożące żywność powinny posiadać świadectwo zgodności środka transportu z umową ATP. Dotyczy to zarówno przewozów krajowych, jak i międzynarodowych. Tego typu produkty powinny również zostać zarejestrowane przez powiatowego lekarza weterynarii.Część nr: 4Nazwa warunku:Warunek dotyczący zdolności technicznej lub zawodowejOpis warunku:a) Wykonawca wykaże, że dysponuje minimum jednym samochodem przeznaczonym do transportu produktów spożywczych, wraz z potwierdzeniem, że pojazd został zatwierdzony przez Powiatowy Inspektorat Sanitarny.. Samochód wyposażony w chłodnię powinien posiadać system rejestrowania aktualnej temperatury. W przypadku skierowania do realizacji zamówienia większej liczby pojazd każdy pojazd winien posiadać w/w dokumenty.b) wykonawca wykaże że dysponuje minimum jedną osobą skierowaną do realizacji zamówienia która posiada aktualną książeczką do celów sanitarno-epidemiologicznych. Jeśli wykonawca dysponuje więcej niż jedną osobą skierowaną do realizacji zamówienia wszystkie te osoby winny posiadać aktualną książeczkę do celów sanitarno-epidemiologicznych. Osoby przewożące żywność powinny posiadać świadectwo zgodności środka transportu z umową ATP. Dotyczy to zarówno przewozów krajowych, jak i międzynarodowych. Tego typu produkty powinny również zostać zarejestrowane przez powiatowego lekarza weterynarii.Część nr: 5Nazwa warunku:Warunek dotyczący zdolności technicznej lub zawodowejOpis warunku:a) Wykonawca wykaże, że dysponuje minimum jednym samochodem przeznaczonym do transportu produktów spożywczych, wraz z potwierdzeniem, że pojazd został zatwierdzony przez Powiatowy Inspektorat Sanitarny. W przypadku przewozu mięsa lub innych artykułów pochodzenia zwierzęcego, konieczna jest rejestracja w Głównym Inspektoracie Weterynaryjnym. Samochód wyposażony w chłodnię powinien posiadać system rejestrowania aktualnej temperatury. W przypadku skierowania do realizacji zamówienia większej liczby pojazd każdy pojazd winien posiadać w/w dokumenty.b) wykonawca wykaże że dysponuje minimum jedną osobą skierowaną do realizacji zamówienia która posiada aktualną książeczką do celów sanitarno-epidemiologicznych. Jeśli wykonawca dysponuje więcej niż jedną osobą skierowaną do realizacji zamówienia wszystkie te osoby winny posiadać aktualną książeczkę do celów sanitarno-epidemiologicznych. Osoby przewożące żywność powinny posiadać świadectwo zgodności środka transportu z umową ATP. Dotyczy to zarówno przewozów krajowych, jak i międzynarodowych. Tego typu produkty powinny również zostać zarejestrowane przez powiatowego lekarza weterynariiCzęść nr: 6Nazwa warunku:Warunek dotyczący zdolności technicznej lub zawodowejOpis warunku:a) Wykonawca wykaże, że dysponuje minimum jednym samochodem przeznaczonym do transportu produktów spożywczych, wraz z potwierdzeniem, że pojazd został zatwierdzony przez Powiatowy Inspektorat Sanitarny. Samochód wyposażony w chłodnię powinien posiadać system rejestrowania aktualnej temperatury. W przypadku skierowania do realizacji zamówienia większej liczby pojazd każdy pojazd winien posiadać w/w dokumenty.b) wykonawca wykaże że dysponuje minimum jedną osobą skierowaną do realizacji zamówienia która posiada aktualną książeczką do celów sanitarno-epidemiologicznych. Jeśli wykonawca dysponuje więcej niż jedną osobą skierowaną do realizacji zamówienia wszystkie te osoby winny posiadać aktualną książeczkę do celów sanitarno-epidemiologicznych. Osoby przewożące żywność powinny posiadać świadectwo zgodności środka transportu z umową ATP. Dotyczy to zarówno przewozów krajowych, jak i międzynarodowych. Tego typu produkty powinny również zostać zarejestrowane przez powiatowego lekarza weterynarii
- Informacja o oświadczeniach i dokumentach, jakie mają dostarczyć wykonawcy w celu potwierdzenia spełniania warunków udziału w postępowaniu: Tak
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: Zamówienie udzielane jest w trybie podstawowym na podstawie: art. 275 pkt 1 ustawy
- IV.2. Kryteria oceny ofert
- IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.5. Termin związania ofertą: 2023-12-08
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- Zakup z dostawą mięsa i wędlin w II półroczu 2024 roku
Dodano: 2024-06-11 - Sukcesywna dostawa różnych artykułów spożywczych, w tym mięsa, produktów mięsnych oraz produktów mleczarskich.
Dodano: 2024-05-21 - SUKCESYWNA DOSTAWA MIĘSA, WĘDLIN I DROBIU DO PRZEDSZKOLA NR 435 W WARSZAWIE
Dodano: 2024-05-17 - „Sukcesywna dostawa artykułów żywnościowych dla Przedszkola nr 1 im. Krasnala Hałabały w Grodzisku Mazowieckim
Dodano: 2024-05-13 - Sukcesywna dostawa artykułów żywnościowych dla Przedszkola Publicznego nr 4 im. Króla Maciusia Pierwszego w Grodzisku Mazowieckim
Dodano: 2024-05-13 - Sukcesywne dostawy świeżego mięsa i wędlin.
Dodano: 2024-05-10 - Sukcesywne dostawy produktów żywnościowych na potrzeby Centralnego Ośrodka Szkolenia i Edukacji ABW w Emowie - nr sprawy: 1/ZP/2024
Dodano: 2024-05-09 - sukcesywna dostawa żywności
Dodano: 2024-05-06 - SUKCESYWNĄ DOSTAWĘ MIĘSA I WĘDLIN na 2024 r. – II do Szkoły Podstawowej z Oddziałami Integracyjnymi nr 154 w WARSZAWIE
Dodano: 2024-05-02 - SUKCESYWNA DOSTAWA MIĘSA, WĘDLIN I DROBIU DO ZESPOŁU SZKOLNO-PRZEDSZKOLNEGO NR 2 W WARSZAWIE
Dodano: 2024-03-27