Przetargi.pl
Zakup artykułów spożywczych do stołówki szkolnej PSP w Błędowie

Gmina Błędów ogłasza przetarg

  • Adres: 05-620 Błędów, Sadurkowska 13
  • Województwo: mazowieckie
  • Telefon/fax: tel. +48 486680656
  • Data zamieszczenia: 2023-11-28
  • Zamieszczanie ogłoszenia: nieobowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Gmina Błędów
    Sadurkowska 13
    05-620 Błędów, woj. mazowieckie
    tel. +48 486680656
    REGON: 670223528
  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.bledow.pl

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Zakup artykułów spożywczych do stołówki szkolnej PSP w Błędowie
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    Przedmiotem zamówienia części pierwszej jest zakup i dostawa: Mięso i produkty mięsne zgodnie z opisem w SWZ I ZAŁ NR 9 do SWZPrzedmiotem zamówienia części drugiej jest zakup i dostawa:Produkty mleczarskie, nabiał, jaja, ryba wędzona, różne produkty spożywcze, oleje, produkt przemiału ziarnazgodnie z opisem w SWZ I ZAŁ NR 9 do SWZPrzedmiotem zamówienia części trzeciej jest zakup i dostawa: Produkty rolnictwa i ogrodnictwa i podobne zgodnie z opisem w SWZ I ZAŁ NR 9 do SWZPrzedmiotem zamówienia części czwartej jest zakup i dostawa:Produkty mrożonezgodnie z opisem w SWZ I ZAŁ NR 9 do SWZPrzedmiotem zamówienia części piątej jest zakup i dostawa:Wyroby garmażeryjne zgodnie z opisem w SWZ I ZAŁ NR 9 do SWZPrzedmiotem zamówienia części pierwszej jest zakup i dostawa:Pieczywo zgodnie z opisem w SWZ I ZAŁ NR 9 do SWZ
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15100000-9
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak

Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym

  • III.2. Warunki udziału
  • Opis warunków udziału w postępowaniu oraz opis sposobu dokonywania oceny spełniania tych warunków: Część nr: 1Nazwa warunku:Warunek dotyczący zdolności technicznej lub zawodowejOpis warunku:a) Wykonawca wykaże, że dysponuje minimum jednym samochodem przeznaczonym do transportu produktów spożywczych, wraz z potwierdzeniem, że pojazd został zatwierdzony przez Powiatowy Inspektorat Sanitarny. W przypadku przewozu mięsa lub innych artykułów pochodzenia zwierzęcego, konieczna jest rejestracja w Głównym Inspektoracie Weterynaryjnym. Samochód wyposażony w chłodnię powinien posiadać system rejestrowania aktualnej temperatury. W przypadku skierowania do realizacji zamówienia większej liczby pojazd każdy pojazd winien posiadać w/w dokumenty.b) wykonawca wykaże że dysponuje minimum jedną osobą skierowaną do realizacji zamówienia która posiada aktualną książeczką do celów sanitarno-epidemiologicznych. Jeśli wykonawca dysponuje więcej niż jedną osobą skierowaną do realizacji zamówienia wszystkie te osoby winny posiadać aktualną książeczkę do celów sanitarno-epidemiologicznych. Osoby przewożące żywność powinny posiadać świadectwo zgodności środka transportu z umową ATP. Dotyczy to zarówno przewozów krajowych, jak i międzynarodowych. Tego typu produkty powinny również zostać zarejestrowane przez powiatowego lekarza weterynarii.Część nr: 2Nazwa warunku:Warunek dotyczący zdolności technicznej lub zawodowejOpis warunku:a) Wykonawca wykaże, że dysponuje minimum jednym samochodem przeznaczonym do transportu produktów spożywczych, wraz z potwierdzeniem, że pojazd został zatwierdzony przez Powiatowy Inspektorat Sanitarny. W przypadku przewozu mięsa lub innych artykułów pochodzenia zwierzęcego, konieczna jest rejestracja w Głównym Inspektoracie Weterynaryjnym. Samochód wyposażony w chłodnię powinien posiadać system rejestrowania aktualnej temperatury. W przypadku skierowania do realizacji zamówienia większej liczby pojazd każdy pojazd winien posiadać w/w dokumenty.b) wykonawca wykaże że dysponuje minimum jedną osobą skierowaną do realizacji zamówienia która posiada aktualną książeczką do celów sanitarno-epidemiologicznych. Jeśli wykonawca dysponuje więcej niż jedną osobą skierowaną do realizacji zamówienia wszystkie te osoby winny posiadać aktualną książeczkę do celów sanitarno-epidemiologicznych. Osoby przewożące żywność powinny posiadać świadectwo zgodności środka transportu z umową ATP. Dotyczy to zarówno przewozów krajowych, jak i międzynarodowych. Tego typu produkty powinny również zostać zarejestrowane przez powiatowego lekarza weterynarii.Część nr: 3Nazwa warunku:Warunek dotyczący zdolności technicznej lub zawodowejOpis warunku:a) Wykonawca wykaże, że dysponuje minimum jednym samochodem przeznaczonym do transportu produktów spożywczych, wraz z potwierdzeniem, że pojazd został zatwierdzony przez Powiatowy Inspektorat Sanitarny. Samochód wyposażony w chłodnię powinien posiadać system rejestrowania aktualnej temperatury. W przypadku skierowania do realizacji zamówienia większej liczby pojazd każdy pojazd winien posiadać w/w dokumenty.b) wykonawca wykaże że dysponuje minimum jedną osobą skierowaną do realizacji zamówienia która posiada aktualną książeczką do celów sanitarno-epidemiologicznych. Jeśli wykonawca dysponuje więcej niż jedną osobą skierowaną do realizacji zamówienia wszystkie te osoby winny posiadać aktualną książeczkę do celów sanitarno-epidemiologicznych. Osoby przewożące żywność powinny posiadać świadectwo zgodności środka transportu z umową ATP. Dotyczy to zarówno przewozów krajowych, jak i międzynarodowych. Tego typu produkty powinny również zostać zarejestrowane przez powiatowego lekarza weterynarii.Część nr: 4Nazwa warunku:Warunek dotyczący zdolności technicznej lub zawodowejOpis warunku:a) Wykonawca wykaże, że dysponuje minimum jednym samochodem przeznaczonym do transportu produktów spożywczych, wraz z potwierdzeniem, że pojazd został zatwierdzony przez Powiatowy Inspektorat Sanitarny.. Samochód wyposażony w chłodnię powinien posiadać system rejestrowania aktualnej temperatury. W przypadku skierowania do realizacji zamówienia większej liczby pojazd każdy pojazd winien posiadać w/w dokumenty.b) wykonawca wykaże że dysponuje minimum jedną osobą skierowaną do realizacji zamówienia która posiada aktualną książeczką do celów sanitarno-epidemiologicznych. Jeśli wykonawca dysponuje więcej niż jedną osobą skierowaną do realizacji zamówienia wszystkie te osoby winny posiadać aktualną książeczkę do celów sanitarno-epidemiologicznych. Osoby przewożące żywność powinny posiadać świadectwo zgodności środka transportu z umową ATP. Dotyczy to zarówno przewozów krajowych, jak i międzynarodowych. Tego typu produkty powinny również zostać zarejestrowane przez powiatowego lekarza weterynarii.Część nr: 5Nazwa warunku:Warunek dotyczący zdolności technicznej lub zawodowejOpis warunku:a) Wykonawca wykaże, że dysponuje minimum jednym samochodem przeznaczonym do transportu produktów spożywczych, wraz z potwierdzeniem, że pojazd został zatwierdzony przez Powiatowy Inspektorat Sanitarny. W przypadku przewozu mięsa lub innych artykułów pochodzenia zwierzęcego, konieczna jest rejestracja w Głównym Inspektoracie Weterynaryjnym. Samochód wyposażony w chłodnię powinien posiadać system rejestrowania aktualnej temperatury. W przypadku skierowania do realizacji zamówienia większej liczby pojazd każdy pojazd winien posiadać w/w dokumenty.b) wykonawca wykaże że dysponuje minimum jedną osobą skierowaną do realizacji zamówienia która posiada aktualną książeczką do celów sanitarno-epidemiologicznych. Jeśli wykonawca dysponuje więcej niż jedną osobą skierowaną do realizacji zamówienia wszystkie te osoby winny posiadać aktualną książeczkę do celów sanitarno-epidemiologicznych. Osoby przewożące żywność powinny posiadać świadectwo zgodności środka transportu z umową ATP. Dotyczy to zarówno przewozów krajowych, jak i międzynarodowych. Tego typu produkty powinny również zostać zarejestrowane przez powiatowego lekarza weterynariiCzęść nr: 6Nazwa warunku:Warunek dotyczący zdolności technicznej lub zawodowejOpis warunku:a) Wykonawca wykaże, że dysponuje minimum jednym samochodem przeznaczonym do transportu produktów spożywczych, wraz z potwierdzeniem, że pojazd został zatwierdzony przez Powiatowy Inspektorat Sanitarny. Samochód wyposażony w chłodnię powinien posiadać system rejestrowania aktualnej temperatury. W przypadku skierowania do realizacji zamówienia większej liczby pojazd każdy pojazd winien posiadać w/w dokumenty.b) wykonawca wykaże że dysponuje minimum jedną osobą skierowaną do realizacji zamówienia która posiada aktualną książeczką do celów sanitarno-epidemiologicznych. Jeśli wykonawca dysponuje więcej niż jedną osobą skierowaną do realizacji zamówienia wszystkie te osoby winny posiadać aktualną książeczkę do celów sanitarno-epidemiologicznych. Osoby przewożące żywność powinny posiadać świadectwo zgodności środka transportu z umową ATP. Dotyczy to zarówno przewozów krajowych, jak i międzynarodowych. Tego typu produkty powinny również zostać zarejestrowane przez powiatowego lekarza weterynarii
  • Informacja o oświadczeniach i dokumentach, jakie mają dostarczyć wykonawcy w celu potwierdzenia spełniania warunków udziału w postępowaniu: Tak

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: Zamówienie udzielane jest w trybie podstawowym na podstawie: art. 275 pkt 1 ustawy
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.5. Termin związania ofertą: 2023-12-08

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach