Przetargi.pl
Zadanie nr 1 - Dostawa mięsa, drobiu i przetworów mięsnych na potrzeby stołówki Szkoły Podstawowej w Złotnikach Kujawskich. Zadanie nr 2 - Dostawa mięsa, drobiu i przetworów mięsnych na potrzeby stołówki Przedszkola Publicznego w Złotnikach Kujawskich. Zadanie nr 3 - Dostawa mięsa, drobiu i przetworów mięsnych na potrzeby stołówki Zespołu Placówek Oświatowych w Tucznie

Wydział Oświaty ogłasza przetarg

  • Adres: 88-180 Złotniki Kujawskie, ul. Powstańców Wielkopolskich 6
  • Województwo: kujawsko-pomorskie
  • Telefon/fax: tel. 52 351 70 12 , fax. 52 351 71 60 wew.51
  • Data zamieszczenia: 2014-03-18
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Wydział Oświaty
    ul. Powstańców Wielkopolskich 6 6
    88-180 Złotniki Kujawskie, woj. kujawsko-pomorskie
    tel. 52 351 70 12, fax. 52 351 71 60 wew.51
    REGON: 09161870000000
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Inny: Jednostki oświatowe

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Zadanie nr 1 - Dostawa mięsa, drobiu i przetworów mięsnych na potrzeby stołówki Szkoły Podstawowej w Złotnikach Kujawskich. Zadanie nr 2 - Dostawa mięsa, drobiu i przetworów mięsnych na potrzeby stołówki Przedszkola Publicznego w Złotnikach Kujawskich. Zadanie nr 3 - Dostawa mięsa, drobiu i przetworów mięsnych na potrzeby stołówki Zespołu Placówek Oświatowych w Tucznie
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    Przedmiotem zamówienia publicznego jest zadanie nr 1 - Dostawa mięsa, drobiu i przetworów mięsnych na potrzeby stołówki Szkoły Podstawowej w Złotnikach Kujawskich - asortyment: karkówka świeża bez kości - ok. 250kg; schab świeży bez kości - ok. 140kg; łopatka świeża bez kości - ok. 750kg; kurczak świeży - ok. 550kg; udo z kurczaka świeże - ok. 420kg; filet z piersi kurczaka - ok. 140kg; boczek świeży bez kości - ok. 120kg; wątroba drobiowa świeża - ok. 80kg; parówka cienka w sztucznym flaku- ok. 80kg; kiełbasa zwyczajna świeża - ok. 70kg; kiełbasa polska świeża - 130kg; kiełbasa rusztowa świeża - ok. 60kg; kiełbasa krakowska świeża - ok. 6kg; kiełbasa żywiecka świeża - 8kg; szynka gotowana świeża - ok. 10kg Zamówienie obejmuje sukcesywne dostawy mięsa i przetworów mięsnych według zamówień składanych przez Zamawiającego, w okresie 12 miesięcy od dnia podpisania umowy. UWAGA: W ramach ww. zamówienia asortymentowo-ilościowego Zamawiający zastrzega sobie prawo dokonania zamówienia wędliny krojonej w ilościach dogodnych dla Zamawiającego. Dostawa asortymentu następować będzie co drugi dzień w godzinach miedzy 6:30 a 7:30 rano do stołówki Szkoły Podstawowej w Złotnikach Kujawskich. Ilości zamówienia będą uzgadniane co najmniej 3 dni przed terminem dostawy. W cenie ofertowej należy uwzględnić wszystkie koszty związane z realizacją zadania. Dostarczane mięso i przetwory mięsne muszą być świeże, nie mrożone. Każdy dostarczony asortyment musi być opatrzony datą przydatności do spożycia. Zadanie nr 2 - Dostawa mięsa, drobiu i przetworów mięsnych na potrzeby stołówki Przedszkola Publicznego w Złotnikach Kujawskich - asortyment: karkówka świeża bez kości - ok. 50kg; schab świeży z kością - ok. 110kg; łopatka świeża bez kości - ok. 230kg; szynka kulka - ok. 30kg; udo z kurczaka świeże - ok. 60kg; pierś z kurczaka z kością świeża - ok. 170kg; boczek świeży bez kości - ok. 10kg; wątroba drobiowa świeża - ok. 20kg; parówka cienka w sztucznym flaku - ok. 20kg; kiełbasa parówkowa gruba w naturalnym flaku - ok. 40kg; kiełbasa krakowska parzona świeża - ok. 12kg; kiełbasa szynkowa świeża - 10kg; kiełbasa śląska świeża - ok. 25kg; kiełbasa krucha świeża - ok. 11kg; polędwica sopocka świeża - ok. 8kg; polędwica drobiowa świeża - ok. 2kg; szynka gotowana świeża - ok. 3kg; szynka konserwowa świeża - ok. 2kg; wędzonka wiejska świeża - ok. 5kg; szynka biała świeża - ok. 8kg Zamówienie obejmuje sukcesywne dostawy mięsa i przetworów mięsnych według zamówień składanych przez Zamawiającego, w okresie 12 miesięcy od dnia podpisania umowy. UWAGA: W ramach ww. zamówienia asortymentowo-ilościowego Zamawiający zastrzega sobie prawo dokonania zamówienia wędliny krojonej w ilościach dogodnych dla Zamawiającego. Dostawa asortymentu następować będzie co drugi dzień w godzinach miedzy 6:30 a 7:30 rano do stołówki Przedszkola Publicznego w Złotnikach Kujawskich. Ilości zamówienia będą uzgadniane co najmniej 3 dni przed terminem dostawy. W cenie ofertowej należy uwzględnić wszystkie koszty związane z realizacją zadania. Dostarczane mięso i przetwory mięsne muszą być świeże, nie mrożone. Każdy dostarczony asortyment musi być opatrzony datą przydatności do spożycia. Zadanie nr 3 - Dostawa mięsa, drobiu i przetworów mięsnych na potrzeby stołówki Zespołu Placówek Oświatowych w Tucznie - asortyment: karkówka świeża bez kości - ok. 50kg; karkówka świeża z kością - ok. 14kg; schab świeży bez kości - ok. 40kg; schab świeży z kością - ok. 150kg; łopatka świeża bez kości - ok. 80kg; biodrówka świeża - ok. 55kg; żeberka świeże - ok. 23kg; szynka surowa bez kości - ok. 215kg; mięso mielone z łopatki lub szynki świeże - ok. 316kg; kurczak świeży - ok. 430kg; udo z kurczaka świeże - ok. 80kg; pierś z kurczaka z kością świeża - ok. 420kg; boczek świeży bez kości - ok. 25kg; boczek wędzony surowy - ok. 37kg; wątroba drobiowa świeża - ok. 7kg; parówka cienka w sztucznym flaku - ok. 80kg; kiełbasa parówkowa gruba w naturalnym flaku - ok. 90kg; kiełbasa zwyczajna świeża - ok. 30kg; kiełbasa biała świeża - ok. 50kg; kiełbasa krakowska świeża - ok. 6kg; kiełbasa podwawelska świeża - ok. 6kg; kiełbasa szynkowa świeża - ok. 8 kg; kiełbasa śląska świeża - ok. 50kg; kiełbasa żywiecka świeża - ok. 4kg; polędwica sopocka świeża - ok. 26kg; szynka babuni świeża - ok. 33kg; szynka drobiowa świeża - ok. 8kg; szynka konserwowa świeża - ok. 8kg Zamówienie obejmuje sukcesywne dostawy mięsa i przetworów mięsnych według zamówień składanych przez Zamawiającego, w okresie 12 miesięcy od dnia podpisania umowy. UWAGA: W ramach ww. zamówienia asortymentowo-ilościowego Zamawiający zastrzega sobie prawo dokonania zamówienia wędliny krojonej w ilościach dogodnych dla Zamawiającego. Dostawa asortymentu następować będzie co drugi dzień w godzinach miedzy 6:30 a 7:30 rano do stołówki Zespołu Placówek Oświatowych w Tucznie. Ilości zamówienia będą uzgadniane co najmniej 3 dni przed terminem dostawy. W cenie ofertowej należy uwzględnić wszystkie koszty związane z realizacją zadania. Dostarczane mięso i przetwory mięsne muszą być świeże, nie mrożone. Każdy dostarczony asortyment musi być opatrzony datą przydatności do spożycia. UWAGA: Podane ceny nie będą ulegać zmianie przez okres trwania umowy.
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 151000009
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak
  • II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
  • II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: tak
  • II.2. Czas trwania zamówienia lub termin wykonania: 12 miesięcy

Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym

  • III.1. Warunki dotyczące zamówienia
  • Informacja na temat wadium: Zamawiający nie wymaga wniesienia wadium.

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.zlotnikikuj.ires.pl
  • IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach