Stowarzyszenie Samorządów Euroregionu Bug ogłasza przetarg
- Adres: 22-100 Chełm, Pl. Niepodległości 1
- Województwo: lubelskie
- Telefon/fax: tel. 82 562 75 77 , fax. 82 562 75 67
- Data zamieszczenia: 2013-07-19
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Stowarzyszenie Samorządów Euroregionu Bug
Pl. Niepodległości 1 1
22-100 Chełm, woj. lubelskie
tel. 82 562 75 77, fax. 82 562 75 67
REGON: 43123398600000 - Adres strony internetowej zamawiającego: www.euroregionbug.pl
- I.2. Rodzaj zamawiającego: Inny: stowarzyszenia
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
wyżywienie i zakwaterowanie w ramach promocji produktów turystycznych Lubelszczyzny w Szwajcarii - II.1.2. Rodzaj zamówienia: usługi
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
Przedmiotem zamówienia jest zapewnienie wyżywienia i zakwaterowania dla uczestników wyjazdu promującego lokalne produkty turystyczne w Szwajcarii realizowanego w ramach projektu pt. Czynniki rozwoju euroregionów - wymiana doświadczeń pomiędzy Euroregionem Basilensis i Euroregionem Bug, przy wsparciu Szwajcarii w ramach szwajcarskiego programu współpracy z nowymi krajami członkowskimi Unii Europejskiej Zakres przedmiotu zamówienia obejmuje 4 części: 1. Część I - zadanie 1 obejmuje usługę gastronomiczną w postaci obiadu dla 17 osób w dniach 17 i 22 sierpnia 2013 r. na trasie pomiędzy obszarem administracyjnym miasta Wieluń a obszarem administracyjnym miasta Bełchatów (Trasa nr E67). Dopuszczalna odległość miejsca świadczenia usługi od wskazanej trasy to nie więcej niż 5 km. Na obiad powinny się składać: I danie gorące (zupa + pieczywo - różnorodne - jasne, ciemne, bagietki), II danie gorące (danie mięsne z dodatkami np. ziemniaki, ryż i surówka), deser, zimne napoje (soki, kompot lub woda mineralna gazowana i niegazowana) oraz kawa (różnorodna - z ekspresu, rozpuszczalna, cappuccino, latte) i herbata (różnorodna - czarna, zielona owocowa). Podczas obiadu powinna być zapewniona obsługa kelnerska. Lokal powinien posiadać klimatyzację w pomieszczeniu wykonywania usługi oraz zaplecze sanitarne. Oferent powinien dysponować parkingiem dla autokaru i udostępnić miejsce parkingowe. 2. Część II - zadanie 2 obejmuje - zakwaterowanie dla 17 osób w dniach 17/18 i 21/22 sierpnia 2013 r. (34 noclegi) w obrębie administracyjnym miasta i gminny wiejskiej Zgorzelec - w cenę usługi powinno być wliczone śniadanie. Każdy z pokoi powinien posiadać telewizor, łazienkę z prysznicem lub wanną, bezpłatny dostęp do internetu. Dopuszcza się wykorzystanie pokoi maksymalnie trzyosobowych. - kolacja dla 17 osób w dniach 17 i 21 sierpnia 2013 r. w obrębie administracyjnym miasta i gminny wiejskiej Zgorzelec. W skład kolacji powinny wchodzić: przystawka/zupa, danie gorące (danie mięsne z dodatkami np. ziemniaki, ryż i surówka), zimne napoje (soki, kompot lub woda mineralna gazowana i niegazowana). Podczas kolacji powinna być zapewniona obsługa kelnerska. Lokal powinien posiadać klimatyzację w pomieszczeniu wykonywania usługi oraz zaplecze sanitarne. Usługa powinna być świadczona w tym samym budynku/kompleksie budynków, co usługa noclegowa. Oferent powinien dysponować parkingiem dla autokaru i udostępnić miejsce parkingowe. 3. Część III - zadanie 3 obejmuje usługę gastronomiczną w postaci obiadu dla 17 osób w dniach 18 i 21 sierpnia 2013 r. na ternie Niemiec w obszarze leżącym przy odcinku trasy europejskiej E51 i E45 (Autostrada A9) Bayreuth - Wezeł Autostrady Nürnberg-Ost oraz trasy europejskiej E50 (Autostrada A6) - Wezeł Autostrady Nürnberg-Ost - Aurach. Dopuszczalna odległość miejsca świadczenia usługi od wskazanej trasy wynosi 15 km. Na obiad powinny się składać: przystawka lub zupa, danie główne (danie mięsne z dodatkami np. ziemniaki, ryż i surówka), deser, zimne napoje (soki, kompot lub woda mineralna gazowana i niegazowana) oraz kawa (różnorodna - z ekspresu, rozpuszczalna, cappuccino, latte) i herbata (różnorodna - czarna, zielona owocowa). Podczas obiadu powinna być zapewniona obsługa kelnerska. Oferent powinien dysponować parkingiem dla autokaru i udostępnić miejsce parkingowe. 4. Część IV - zadanie 4 obejmuje: zakwaterowanie dla 17 osób w dniach 18-21 sierpnia 2013 r. (51 noclegów) na terenie Bazylei w Szwajcarii (w obrębie administracyjnym miasta Bazylea) - w cenę powinno być wliczone śniadanie, City Tax, dostęp do sieci bezprzewodowej LAN. Każdy z pokoi powinien posiadać telewizor, łazienkę z prysznicem lub wanną, biurko. Dopuszcza się wykorzystanie pokoi maksymalnie dwuosobowych. usługi gastronomicznej w postaci: - kolacji w dniach 18, 19 i 20 sierpnia 2013 r. dla 17 osób. Kolacja powinna się składać z dwóch dań - przystawki lub zupy, dania głównego z sałatką lub surówkami. Oferent zapewni uczestnikom możliwość indywidualnego wyboru pomiędzy daniem głównym mięsnym i jarskim na miejscu. W cenę kolacji powinna być wliczona woda mineralna (gazowana / niegazowana). - obiadów w dniach 19 i 20 sierpnia 2013 r. dla 17 osób. Obiad powinien się składać z dwóch dań - przystawki lub zupy, dania głównego z sałatką lub surówkami. Oferent zapewni uczestnikom możliwość indywidualnego wyboru pomiędzy daniem głównym mięsnym i jarskim na miejscu. W cenę kolacji powinna być wliczona woda mineralna (gazowana i niegazowana). Usługi noclegowe i wyżywienie zawarte w części IV powinny być świadczone w tym samym budynku lub kompleksie budynków. Oferent powinien dysponować parkingiem dla autokaru i udostępnić miejsce parkingowe. Zamawiający nie dopuszcza powierzenia przedmiotu zamówienia podwykonawcom. - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 551000001
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak
- II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
- II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym
- III.1. Warunki dotyczące zamówienia
- Informacja na temat wadium: Nie dotyczy
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: http://euroregionbug.pl/bip/index.php
- IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- Sukcesywne świadczenie usług hotelarskich na potrzeby jednostek organizacyjnych UMCS w Lublinie (oznaczenie sprawy: PN/50-2016/DOP- p)
Dodano: 2016-07-01 - Świadczenie usług hotelarskich dla studentów/ek studiów I i II stopnia na kierunku praca socjalna realizowanych przez Uniwersytet Marii Curie-Skłodowskiej w Lublinie (oznaczenie sprawy: PN/16-2016/DOP-p)
Dodano: 2016-03-21 - Sukcesywne świadczenie usług hotelarskich z przeznaczeniem na zakwaterowanie pacjentów Centrum Onkologii Ziemi Lubelskiej im. św. Jana z Dukli
Dodano: 2015-12-10 - Świadczenie usług hotelarskich dla Centrum Kultury w Lublinie w ramach XX. Festiwalu Konfrontacje Teatralne
Dodano: 2015-09-21 - świadczenie usług hotelarskich w zakresie zakwaterowania w Lublinie zespołów teatralnych, gości, artystów oraz uczestników XX. Festiwalu Konfrontacje Teatralne
Dodano: 2015-09-14 - Sukcesywne świadczenie usług hotelarskich na potrzeby jednostek organizacyjnych UMCS
Dodano: 2015-06-03 - Świadczenie usług hotelarskich ze śniadaniem dla 20 ukraińskich uczestników projektu Rozwój małej i średniej przedsiębiorczości miast Równe i Lublin
Dodano: 2015-04-17 - Zapewnienie noclegów i wyżywienia oraz prowiantu na czas przejazdu dla 27 uczestników wyjazdu do zakładów przemysłu chemicznego oraz Muzeum Przemysłu Naftowego w Bóbrce w dniach 20 - 22 maja 2015 r. realizowanego w ramach projektu Od studenta do eksperta - ochrona środowiska praktyce współfinansowanego przez Unię Europejską w ramach Europejskiego Funduszu Społecznego.(oznaczenie sprawy: PN/05-2015/OŚ).
Dodano: 2015-03-31 - Usługę polegającą na zapewnieniu wyżywienia w trakcie podróży ( suchy prowiant) oraz wyżywienia i noclegów w trakcie trwania wyjazdu dla 27 uczestników wycieczki technicznej związanej z przemysłem farmaceutycznym i kosmetycznym w dniach 22 - 24 kwietnia 2015 r. organizowanego w ramach projektu Od studenta do eksperta - ochrona środowiska w praktyce współfinansowanego przez Unię Europejską w ramach Europejskiego Funduszu Społecznego (oznaczenie sprawy: PN/04-2015/OŚ)
Dodano: 2015-03-24 - Świadczenie usług hotelarskich ze śniadaniem dla 20 ukraińskich uczestników projektu Rozwój małej i średniej przedsiębiorczości miast Równe i Lublin
Dodano: 2015-03-23