Płocki Ośrodek Kultury i Sztuki ogłasza przetarg
- Adres: 09-402 Płock, ul. Tumska 9A
- Województwo: mazowieckie
- Telefon/fax: tel. 24 367 19 20 , fax. 24 367 19 20 wew. 32
- Data zamieszczenia: 2013-06-24
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Płocki Ośrodek Kultury i Sztuki
ul. Tumska 9A 9A
09-402 Płock, woj. mazowieckie
tel. 24 367 19 20, fax. 24 367 19 20 wew. 32
REGON: 61105763600000 - Adres strony internetowej zamawiającego: www.pokis.pl
- I.2. Rodzaj zamawiającego: Inny: INSTYTUCJA KULTURY
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Wyżywienie i noclegi Vistula Folk Festiwal 2013 - II.1.2. Rodzaj zamówienia: usługi
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
Przedmiotem zamówienia jest zakwaterowanie i wyżywienie około 200 osób - uczestników Międzynarodowego Festiwalu Folklorystycznego Vistula Folk Festiwal edycja 2013 pn. Wyżywienie i noclegi Vistula Folk Festiwal 2013 W zakres organizacji wchodzi po stronie wykonawcy: 1. Termin pobytu od 19 sierpnia (przyjazd w okolicach kolacji) do poniedziałku 26 sierpnia (wyjazd po śniadaniu) 2. Liczba uczestników: 200 osób zakwaterowanych w obrębie jednego ośrodka wypoczynkowego lub jednej nieruchomości - zamawiający zastrzega sobie prawo zmniejszenia lub zwiększenia ilości uczestników. (+, - 10 osób) 3. Obiekt ogrodzony z zamykana bramą nie dalej niż 20 km od granic płocka (dotyczy ośrodków wypoczynkowych) z dostępnością parkingu bezpiecznego parkingu dla 6 autokarów. 4. Zakwaterowanie w pokojach maksymalnie 6 osobowych z łazienką i prysznicem. 5. Obiekt powinien posiadać dostosowaną do liczby uczestników wydajność wody sanitarnej ciepłej zapewniającą możliwość kąpieli dla wszystkich uczestników festiwalu (nie dopuszczalne jest, aby w czasie pobytu uczestników zabrakło wody ciepłej jak również zimnej) 6. Trzy posiłki dziennie w formie szwedzkiego stołu z możliwością wykonania suchego prowiantu. 7. Posiłku powinny być zróżnicowane - na każdy dzień inny jadłospis dołączony do oferty załącznik nr 6. 8. Wykonawca zapewnia wydawanie posiłków przez swoich pracowników (zapewnienie odpowiedniej liczby obsługi) dla 200 osób z zapewnieniem dla nich miejsc siedzących. 9. Godziny serwowania posiłków będą uzgadniane codziennie zgodnie z potrzebami Zamawiającego. 10. Wykonawca zapewnia na terenie obiektu (hotelu) sali do tańca oraz spotkań integracyjnych z podłożem drewnianym lub PCV o powierzchni min 150 m2 11. Wykonawca zapewnia salę do śpiewu wyposażona w krzesła o powierzchni min 60 m2. 12. Sala do spotkań integracyjnych uczestników festiwalu o powierzchni min 250 m 2 13. Całodobowa recepcja. 14. Pomieszczenie do aktywnego wypoczynku (stół do tenisa stołowego itp.) 15. Miejsce do aktywnego wypoczynku na zewnątrz (boisko do siatkówki itp. 16. Ewentualna możliwość zorganizowania ogniska. - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 552700003
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
- II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
- II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.pokis.pl
- IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- Organizacja XIV Konferencji Naukowo-Technicznej Techniki Komputerowe w Inżynierii
Dodano: 2016-02-26 - Kompleksowa obsługa hotelarsko-gastronomiczna szkolenia dla pracowników Mazowieckiego Urzędu Wojewódzkiego w Warszawie oraz podmiotów z nim współpracujących
Dodano: 2015-08-28 - Kompleksowa obsługa hotelarsko-gastronomiczno-konferencyjna szkoleń
Dodano: 2015-07-17 - Kompleksowa obsługa hotelarsko-gastronomiczno- konferencyjna szkoleń
Dodano: 2015-05-27 - ZABEZPIECZENIE LOGISTYCZNE XII Międzynarodowego Sympozjum IPMiT nt. DOSKONALENIE KONSTRUKCJI ORAZ METOD EKSPLOATACJI POJAZDÓW MECHANICZNYCH, POJAZDY 2015
Dodano: 2015-05-14 - usługi hotelowe, gastronomiczne i konferencyjne dla uczestników szkoleń
Dodano: 2015-02-24 - Dostawa żywności do Przedszkola nr 34
Dodano: 2014-11-12 - Zakwaterowanie z wyżywieniem grupy studentów Politechniki Warszawskiej w dniach 12-14 grudnia 2014 w ramach szkolenia wyjazdowego Wydziałowych Rad Studentów. Nr postępowania: ZP/U/KK/50/14
Dodano: 2014-10-15 - świadczenie usługi w zakresie zakwaterowania i wyżywienia funkcjonariuszy Policji
Dodano: 2014-10-13 - Świadczenie usługi restauracyjnej oraz wynajem sali obrad na potrzeby konferencji: Modern Marketing and Logistics - globalne wyzwania.
Dodano: 2014-09-03