Przetargi.pl
Wyżywienie dla uczestników Zimowych Warsztatów Naukowych - Wyspy Odkryć 2011 w ramach projektu Z Nauką Ścisłą za Pan Brat

Gmina Miasta Rypina ogłasza przetarg

  • Adres: 87-500 Rypin, ul. Warszawska 40
  • Województwo: kujawsko-pomorskie
  • Telefon/fax: tel. 54 280 96 19 , fax. 54 280 96 54
  • Data zamieszczenia: 2011-01-12
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Gmina Miasta Rypina
    ul. Warszawska 40 40
    87-500 Rypin, woj. kujawsko-pomorskie
    tel. 54 280 96 19, fax. 54 280 96 54
    REGON: 91086671000000
  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.bip.rypin.eu
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Administracja samorządowa

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Wyżywienie dla uczestników Zimowych Warsztatów Naukowych - Wyspy Odkryć 2011 w ramach projektu Z Nauką Ścisłą za Pan Brat
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: usługi
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    Przedmiotem zamówienia jest usługa wyżywienia uczestników zajęć w ramach zimowych warsztatów naukowych. Przedmiot zamówienia obejmuje: a) przygotowanie posiłku z zgodnie z wymogami Zamawiającego określonymi w dalszej części opisu przedmiotu zamówienia; b) dostarczenie posiłku w terminie oraz w miejsce wskazane przez Zamawiającego w dalszej części opisu przedmiotu zamówienia. Charakterystyka posiłku Posiłek, w którym mowa w punkcie powyżej musi: a) być posiłkiem podanym na ciepło, temperatura wewnątrz, w momencie serwowania co najmniej 60?C; b) posiadać skład obejmujący (1 porcja): ? 150 g ziemniaków, ? 100 g mięsa drobiowego lub wołowego, ? 150 g surówki, ? sok owocowy 200 ml c) być przygotowany z produktów oraz w warunkach sanitarnych czyniących zadość wszystkim obowiązującym przepisom w zakresie żywności i żywienia. CZĘŚĆ I Wyżywienie uczestników z terenu Gminy Miasta Łęczyca - 160 porcji. CZĘŚĆ II Wyżywienie uczestników z terenu Gminy Miasta Nowe Miasto Lubawskie - 224 porcje. CZĘŚĆ III Wyżywienie uczestników z terenu powiatu rypińskiego oraz gminy Szczutowo - 968 porcji. CZĘŚĆ IV Wyżywienie uczestników z terenu Miasta i Gminy Kłodawa - 224 porcje. CZĘŚĆ V Wyżywienie uczestników z terenu Miasta i Gminy Barcin - 64 porcje. CZĘŚĆ VI Wyżywienie uczestników z terenu gminy Słupsk - 106 porcji. CZĘŚĆ VII Wyżywienie uczestników podczas pobytu na Politechnice Łódzkiej w Łodzi - 820 porcji. CZĘŚĆ VIII Wyżywienie uczestników podczas pobytu na Akademii Pomorskiej w Słupsku - 53 porcje
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 553220003
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak
  • II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
  • II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie

Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym

  • III.1. Warunki dotyczące zamówienia
  • Informacja na temat wadium: Zamawiający nie wymaga wniesienia wadium

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.bip.rypin.eu
  • IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach