Kujawsko-Pomorska Wojewódzka Komenda Ochotniczych Hufców Pracy ogłasza przetarg
- Adres: 87-100 Toruń, ul. Poznańska 11/13
- Województwo: kujawsko-pomorskie
- Telefon/fax: tel. 056 6547068 , fax. 056 6529619
- Data zamieszczenia: 2010-06-24
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Kujawsko-Pomorska Wojewódzka Komenda Ochotniczych Hufców Pracy
ul. Poznańska 11/13 11/13
87-100 Toruń, woj. kujawsko-pomorskie
tel. 056 6547068, fax. 056 6529619
REGON: 00103658900000 - Adres strony internetowej zamawiającego: www.kujawsko-pomorska.ohp.pl, przetargi.torun@ohp.pl
- I.2. Rodzaj zamawiającego: Inny: Państwowa Jednostka Budżetowa
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Wyżywienie dla 20 uczestników projektu Szkolenie - Praktyka - Zatrudnienie - Rozwój-III edycja w Toruniu - II.1.2. Rodzaj zamówienia: usługi
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
Przedmiotem zamówienia jest zapewnienie usługi cateringowej podczas realizacji projektu Szkolenie -Praktyka - Zatrudnienie - Rozwój III edycja współfinansowanego z Unii Europejskiej w ramach Europejskiego Funduszu Społecznego, na terenie Torunia, w terminie od dnia podpisania umowy do 31.12.2010r. Usługa cateringowa ma zostać zrealizowana w miejscu wskazanym przez Zamawiającego. Z usługi cateringowej będzie korzystało 20 osób. Przewidywana liczba dni zajęć dla każdego uczestnika projektu wynosi 70. Liczba dni zajęć może ulec zmianie. Wykonawca, w celu prawidłowej realizacji przedmiotu zamówienia, powinien zapewnić 20 uczestnikom usługę cateringowa obejmującą: 1. Dostarczenie na miejsce świadczenia usługi: - w jednorazowych pojemnikach, - wraz z jednorazowymi sztućcami. 2. Obiad: Po jednym posiłku w każdym dniu szkolenia, zgodnie z harmonogramem przedstawionym przez Koordynatora Regionalnego, przy czym każdy posiłek musi składać się z: - zupy min 500ml - dania głównego, min 400g - napoi. Przykładowe 3 - dniowe menu: 1. Zupa pomidorowa z makaronem - 500 ml, filet z kurczaka panierowany - 180g, ziemniaki - 250g, surówka - 250g, herbata - 250g; 2. Żurek staropolski z szynką jajkiem i kiełbasą- 500 ml, pieczywo - 150g, pierogi z kapustą i grzybami -12 szt - 400g, kompot - 250 ml; 3. Krupnik z kaszy - 500 ml, pieczywo - 150g, kotlet mielony - 180g, ziemniaki - 250g, surówki - 200g, sok pomarańczowy - 250 ml. W ramach jednego tygodnia podawane powinny być niepowtarzające się posiłki w każdym dniu szkoleniowym. Obiad dla każdego uczestnika powinien zostać podawany na ciepło i w jednorazowym pojemniku z kompletem jednorazowych sztućców. Obiad powinien być dostarczony jako wyporcjowany. Ostateczna ilość osób, które będą korzystały z usługi, oraz miejsce szkolenia, do którego należy dostarczyć catering, podane zostaną przez Koordynatora Regionalnego na 3 godziny przed dostarczeniem posiłku. Płatność za usługę nastąpi po jej zrealizowaniu, z zastrzeżeniem, że Zamawiający może zażądać rachunku za zrealizowaną już część usługi, nawet jeśli cała usługa nie została jeszcze zakończona. Ostateczny koszt usługi uzależniony będzie od liczby uczestników korzystających z wyżywienia. Wykonawca zobowiązuje się do wykonania zestawienia dekadowego wydawanego wyżywienia i przedłożenia dekadowego menu wydawanych posiłków - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 553200009
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
- II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
- II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym
- III.1. Warunki dotyczące zamówienia
- Informacja na temat wadium: Nie dotyczy
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.2. Kryteria oceny ofert
- IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.kujawsko-pomorska.ohp.pl/ sekcja przetargi
- IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- Przygotowania i dostawy całodziennego wyżywienia dla pacjentów Szpitala w Tucholi z uwzględnieniem diet i kaloryczności
Dodano: 2016-06-13 - PRZYGOTOWYWANIE I WYDAWANIE POSIŁKÓW - ZUS ODDZIAŁ W GDAŃSKU
Dodano: 2015-12-01 - Przygotowanie i dostawy całodziennego wyzywienia dla pacjentów Szpitala w Tucholi z uwzględnieniem diet i kaloryczności.
Dodano: 2015-06-26 - Dostawa posiłków dla pensjonariuszy Ośrodka Wsparcia w formie Dziennego Domu Pomocy Społecznej w Toruniu
Dodano: 2014-12-23 - Dostawa posiłków dla pensjonariuszy miejsc całodobowych okresowego pobytu w Ośrodku Wsparcia o zasięgu gminnym w Toruniu
Dodano: 2014-12-23 - Przygotowania i dostawy całodziennego wyżywienia dla pacjentów Szpitala w Tucholi z uwzględnieniem diet i kaloryczności.
Dodano: 2014-06-27 - Przygotowanie i dostawy całodziennego wyżywienia dla pacjentów Szpitala w Tucholi z uwzględnieniem diet i kaloryczności
Dodano: 2014-06-06 - Usługi cateringowe w ramach realizacji projektu Kierunek przyszłości - Inżynieria Biomedyczna
Dodano: 2014-05-06 - Usługi cateringowe w ramach realizacji projektu NOWA JAKOŚĆ W UTP w ramach Poddziałania 4.1.1 POKL Wzmocnienie potencjału dydaktycznego uczelni
Dodano: 2014-02-12 - Postępowanie o udzielenie zamówienie publicznego na usługę w postaci podawania oraz dostarczania posiłków w ramach całodziennego wyżywienia przez 7 dni w tygodniu dla maksymalnie 35 mieszkańców Domu Pomocy Społecznej w Toruniu
Dodano: 2014-01-08