Regionalna Izba Obrachunkowa ogłasza przetarg
- Adres: 35-064 Rzeszów, Ul. Mickiewicza 10
- Województwo: podkarpackie
- Telefon/fax: tel. 17 859 00 50; 785 00 50 , fax. 17 859 00 52 lub wew. 117
- Data zamieszczenia: 2013-02-20
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Regionalna Izba Obrachunkowa
Ul. Mickiewicza 10 10
35-064 Rzeszów, woj. podkarpackie
tel. 17 859 00 50; 785 00 50, fax. 17 859 00 52 lub wew. 117
REGON: 69015062400000 - Adres strony internetowej zamawiającego: www.rzeszow.rio,gov.pl
- I.2. Rodzaj zamawiającego: Inny: Państwowy organ nadzoru i kontroli gospodarki finansowej jednostek samorządowych
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Wynajem sali konferencyjnej w celach szkoleniowych, wraz z obsługą gastronomiczną dla Regionalnej Izby Obrachunkowej w Rzeszowie. - II.1.2. Rodzaj zamówienia: usługi
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
Przedmiotem zamówienia jest wynajem sali konferencyjnej, wraz z obsługą gastronomiczną dla Regionalnej Izby Obrachunkowej w Rzeszowie. Sala konferencyjna powinna spełniać następujące warunki: 1.znajdować się w odległości do 15 km od siedziby Zamawiającego (Regionalna Izba Obrachunkowa w Rzeszowie: ul. Mickiewicza 10, Rzeszów), 2.znajdować się na parterze lub na piętrze z oświetleniem dziennym, 3.wielkość - możliwość pomieszczenia 180 osób przy stolikach w ustawieniu konferencyjnym zapewniającym wykładowcy kontakt ze wszystkimi uczestnikami szkolenia, 4.klimatyzowana, 5.posiadać profesjonalny system nagłośnienia sali, 6.posiadać możliwość podłączenia projektora multimedialnego, 7.wyposażona w projektor do folii oraz flipchart i markery. Ponadto Wykonawca powinien zapewnić bezpłatne miejsca parkingowe dla uczestników szkolenia w liczbie 120 miejsc. Wykonawca winien dysponować odpowiednim zapleczem gastronomicznym i organizacyjnym umożliwiającym mu przygotowanie i podanie lunchu, podczas przerwy, dla uczestników szkolenia. Wykonawca jest zobowiązany do zapewnienia serwisu kawowego, w formie 2 kawałków ciasta po 150g. na osobę, kawy, herbaty, wody, cukru, cytryny, mleka, przed rozpoczęciem szkolenia oraz serwisu kawowego, w formie kawy, herbaty, wody, cukru, cytryny, mleka, do zakończenia szkolenia. Lunch serwowany przy stolikach oraz serwis kawowy w formie bufetu powinny być podawane w odrębnej sali w budynku lub kompleksie budynków gdzie znajduję się sala wykładowa W zakresie lunchu zamówienie obejmuje: danie główne - mięso drobiowe lub wieprzowe lub ryba po 150 - 170g. na osobę, kaszę lub ryż lub ziemniaki po 100 - 150g. na osobę, surówkę po 100g. na osobę ; napoje - sok pomarańczowy lub jabłkowy po 250 ml. na osobę - w przerwie szkolenia o godz. 12. W ramach zamówienia planowane jest wynajęcie sali wraz z obsługą gastronomiczną w następujących terminach: - kwiecień 2013r. - 2 dni, - maj 2013 r. - 2 dni, czerwiec 2013 r. - 2 dni. W ramach Umowy Wykonawca będzie zobowiązany do przygotowania sali konferencyjnej oraz zapewnienia obsługi gastronomicznej w dni wskazane przez Zamawiającego. Zamawiający jest zobowiązany do poinformowania Wykonawcy o dokładnym terminie szkolenia najpóźniej na 14 dni przed planowanym terminem szkolenia w formie telefonicznej, elektronicznej lub faksem. Zamawiający jest zobowiązany do poinformowania Wykonawcy o dokładnej liczbie uczestników szkolenia najpóźniej na 7 dni przed planowanym terminem szkolenia w formie telefonicznej, elektronicznej lub faksem. - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 551200007
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
- II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
- II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym
- III.1. Warunki dotyczące zamówienia
- Informacja na temat wadium: Wadium nie jest wymagane
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.2. Kryteria oceny ofert
- IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.rzeszow.rio.gov.pl/bip/
- IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- Usługa hotelarska i restauracyjna oraz usługa tłumaczenia i materiały seminaryjne dla 115 uczestników szkolenia w ramach realizacji projektu - Współpraca międzynarodowa organów ścigania w zakresie zapobiegania i walki z przestępczością gospodarczą i korupcyjną jako element zapewnienia bezpieczeństwa w UE. Numer postępowania:ZP/56/2014
Dodano: 2014-11-04 - Organizacja i przeprowadzenie wyjazdu konferencyjnego w dniach 23.09-24.09.2014 r. z Rzeszowa do Egeru
Dodano: 2014-08-12 - Usługa organizacji i obsługi konferencji pn. XXXIII Jesienna Szkoła Tribologiczna 2014 Kształtowanie i badanie właściwości tribologicznych systemów technicznych.
Dodano: 2014-02-21 - Organizacja spotkania rozpoczynającego współpracę partnerską oraz świadczenie usług cateringowych w ramach projektu pt. PWP - Zintegrowany Program Rozwoju Kierunku Praca Socjalna UR
Dodano: 2014-02-17 - Organizacja i obsługa dwóch konferencji w ramach projektu HYDROFRAC i TAMER w Rzeszowie
Dodano: 2013-12-11 - Usługa organizacji i obsługa konferencji dla Katedry Odlewnictwa i Spawalnictwa 27-30.05.2014
Dodano: 2013-12-09 - Organizacja i obsługa konferencji pn. XXII Zjazd termodynamików
Dodano: 2013-07-11 - Kompleksowe zorganizowanie oraz przeprowadzenie szkolenia dka studentów z zakresu robotów Kawasaki na potrzeby projektu Zostań Dobrym Inżynierem w ramach Programu Operacyjnego Kapitał Ludzki współfinansowanego ze środków Europejskiego Funduszu Społecznego.
Dodano: 2013-01-23 - Kompleksowe zorganizowanie oraz przeprowadzenie 3-dniowego szkolenia pt. Certyfikowany konsultant innowacyjności w ramach projektu systemowego Wzmocnienie instytucjonalnego systemu wdrażania regionalnej Strategii Innowacji w latach 2007-2013 w województwie podkarpackim.
Dodano: 2013-01-09 - Kompleksowe zorganizowanie oraz przeprowadzenie 3-dniowego szkolenia pt. Certyfikowany konsultant innowacyjności w ramach projektu systemowego Wzmocnienie instytucjonalnego systemu wdrażania regionalnej Strategii Innowacji w latach 2007-2013 w województwie podkarpackim.
Dodano: 2012-11-15