Przetargi.pl
Wynajem sali bankietowej wraz z usługą gastronomiczną w związku ze spotkaniem noworocznym Starosty Bełchatowskiego z przedsiębiorcami i rozstrzygnięciem konkursu Firma na medal

Zarząd Powiatu w Bełchatowie ogłasza przetarg

  • Adres: 97-400 Bełchatów, ul. Pabianicka 17/19
  • Województwo: łódzkie
  • Telefon/fax: tel. 044 6358600 , fax. 044 6358617
  • Data zamieszczenia: 2012-12-19
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Zarząd Powiatu w Bełchatowie
    ul. Pabianicka 17/19 17/19
    97-400 Bełchatów, woj. łódzkie
    tel. 044 6358600, fax. 044 6358617
    REGON: 59064842200000
  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.powiat-belchatowski.pl
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Administracja samorządowa

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Wynajem sali bankietowej wraz z usługą gastronomiczną w związku ze spotkaniem noworocznym Starosty Bełchatowskiego z przedsiębiorcami i rozstrzygnięciem konkursu Firma na medal
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: usługi
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    Przedmiotem zamówienia jest wynajem sali bankietowej wraz z usługą gastronomiczną w związku ze spotkaniem noworocznym Starosty Bełchatowskiego z przedsiębiorcami i rozstrzygnięciem konkursu Firma na medal, w dniu 07 lutego 2013 roku. Przedsięwzięcie winno być zrealizowane na terenie miasta Bełchatowa. Do obowiązków Wykonawcy należy organizacja kolacji w formie tzw. szwedzkiego stołu, w tym ciepła i gorąca płyta, dla max 150 osób, wystrój sali, udostępnienie szatni, nieodpłatnego parkingu dla samochodów. Sala bankietowa powinna być wyposażona w scenę o wymiarach min. 2,5m x 4,5m, stoły okrągłe i prostokątne, każdy dla max. 10 osób, wolną przestrzeń przed sceną o powierzchni min. 8,0m x 17,5m. Stoły powinny być nakryte materiałowymi obrusami, z zastawą z porcelany i szkła. Dodatkowa dekoracja na stole: świece, kwiaty żywe, bankietówki materiałowe. Wykonawca winien zapewnić pełną obsługę kelnerską, ochronę obiektu oraz oprawę muzyczną DJa do godz. 24.00. Propozycja menu powinna zawierać min: dania na ciepło - 2 rodzaje zup, 4 rodzaje mięsa, dwa rodzaje surówek; dania zimne - trzy rodzaje sałatek, pieczywo, dipy, min. 15 rodzajów zimnych zakąsek (mięsnych, serowych, rybnych), cztery rodzaje ciasta, sałatki owocowe; napoje - soki owocowe, napoje gazowane 0,20l, woda mineralna z cytryną, kawa, herbata, po lampce wina na osobę. Przedmiot zamówienia powinien być zrealizowany wg ustaleń i cen zawartych w ofercie Wykonawcy, stanowiącej załącznik do umowy.
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 511200007
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
  • II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
  • II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: http://www.e-bip.pl/start/46 - Zamówienia publiczne
  • IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną