Przetargi.pl
Wykonanie zadań i recenzji zadań na egzamin potwierdzający kwalifikacje w zawodzie Technik technologii żywności Kwalifikacja: T.02. Produkcja wyrobów spożywczych z wykorzystaniem maszyn i urządzeń; T.03. Produkcja wyrobów piekarskich; T.04. Produkcja wyrobów cukierniczych; T.05. Produkcja przetworów mięsnych i tłuszczowych; T.16. Organizacja i nadzorowanie produkcji wyrobów spożywczych

Centralna Komisja Egzaminacyjna ogłasza przetarg

  • Adres: 00190 Warszawa, ul. Lewartowskiego
  • Województwo: mazowieckie
  • Telefon/fax: tel. 22 536 65 31 , fax. 22 536 65 46
  • Data zamieszczenia: 2017-04-27
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Centralna Komisja Egzaminacyjna
    ul. Lewartowskiego 6
    00190 Warszawa, woj. mazowieckie
    tel. 22 536 65 31, fax. 22 536 65 46
    REGON: 1492522400000
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: inny:

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Wykonanie zadań i recenzji zadań na egzamin potwierdzający kwalifikacje w zawodzie Technik technologii żywności Kwalifikacja: T.02. Produkcja wyrobów spożywczych z wykorzystaniem maszyn i urządzeń; T.03. Produkcja wyrobów piekarskich; T.04. Produkcja wyrobów cukierniczych; T.05. Produkcja przetworów mięsnych i tłuszczowych; T.16. Organizacja i nadzorowanie produkcji wyrobów spożywczych
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: usługi
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    1. Przedmiot zamówienia jest podzielony na części: cz. 1 Ułożenie 80 zadań do części pisemnej i 4 zadań do części praktycznej egzaminu potwierdzającego kwalifikacje T.02. Produkcja wyrobów spożywczych z wykorzystaniem maszyn i urządzeń w zawodzie Technik technologii żywności cz. 2 Ułożenie 80 zadań do części pisemnej i 4 zadań do części praktycznej egzaminu potwierdzającego kwalifikacje T.02. Produkcja wyrobów spożywczych z wykorzystaniem maszyn i urządzeń w zawodzie Technik technologii żywności cz. 3 Ułożenie 80 zadań do części pisemnej i 4 zadań do części praktycznej egzaminu potwierdzającego kwalifikacje T.16. Organizacja i nadzorowanie produkcji wyrobów spożywczych w zawodzie Technik technologii żywności cz. 4 Zrecenzowanie 240 zadań do części pisemnej i 12 zadań do części praktycznej egzaminu potwierdzającego kwalifikacje T.03. Produkcja wyrobów piekarskich, T.05. Produkcja przetworów mięsnych i tłuszczowych, T.16. Organizacja i nadzorowanie produkcji wyrobów spożywczych w zawodzie Technik technologii żywności cz. 5 Zrecenzowanie 320 zadań do części pisemnej i 16 zadań do części praktycznej egzaminu potwierdzającego kwalifikacje T.02 Produkcja wyrobów spożywczych z wykorzystaniem maszyn i urządzeń, T.04 Produkcja wyrobów cukierniczych w zawodzie Technik technologii żywności 2. Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia (OPZ) w zakresie części stanowi: - w zakresie części dot. ułożenia zadań - załącznik nr 1a do SIWZ; - w zakresie części dot. wykonania recenzji - załącznik nr 1b do SIWZ.
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 80212000-3

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach