Powiatowa Poradnia Psychologiczno-Pedagogiczna ogłasza przetarg
- Adres: 08-110 Stok Lacki, Ul. Pałacowa 1
- Województwo: mazowieckie
- Telefon/fax: tel. 25 631 41 21 , fax. 25 631 41 21
- Data zamieszczenia: 2013-10-12
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Powiatowa Poradnia Psychologiczno-Pedagogiczna
Ul. Pałacowa 1 1
08-110 Stok Lacki, woj. mazowieckie
tel. 25 631 41 21, fax. 25 631 41 21
REGON: 71236860200000 - Adres strony internetowej zamawiającego: www.poradnia.tk
- I.2. Rodzaj zamawiającego: Inny: Jednostka organizacyjna samorządu terytorialnego
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Wykonanie usługi cateringu w ramach realizacji projektu Kompleksowe wspomaganie szkół w powiecie siedleckim - II.1.2. Rodzaj zamówienia: usługi
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
Przedmiotem zamówienia jest świadczenie usług dla potrzeb projektu Kompleksowe wspomaganie szkół w powiecie siedleckim współfinansowanego przez Unię Europejską w ramach Europejskiego Funduszu Społecznego, Programu Operacyjnego Kapitał Ludzki Działania 3.5 Kompleksowe wspomaganie rozwoju szkół, Priorytet III Wysoka jakość systemu oświaty. Przedmiotem zamówienia jest świadczenie usług cateringu w okresie od dnia podpisania umowy do 31 lipca 2015 roku w 62 placówkach oświatowych- szkół, przedszkoli powiatu siedleckiego. 1. Obsługa cateringowa w ramach spotkanie inauguracyjnego - 100 osób 2. Obsługa cateringowa w ramach organizowanych form doskonalenia nauczycieli związanych z wdrażaniem w jednostkach oświatowych RPW, w tym: -Spotkanie organizacyjne - 870 osób - Warsztaty nr 1 - 336 kompletów (jeden komplet obejmuje wyżywienie dla 15 osób) - Warsztaty nr 2 - 336 kompletów (jeden komplet obejmuje wyżywienie dla 15 osób) - Spotkanie sprawozdawcze nr 1 - 870osób - Spotkanie sprawozdawcze nr 2 - 870 osób 3. Obsługa cateringowa w ramach organizowanych form doskonalenia nauczycieli związanych z wdrażaniem w jednostkach oświatowych Sieci tematycznych, w tym: - Spotkanie nr 1 - 8 kompletów (jeden komplet obejmuje wyżywienie dla 24 osób) - Spotkanie nr 2 - 20 kompletów (jeden komplet obejmuje wyżywienie dla 24 osób) - Spotkanie nr 3 - 12 kompletów (jeden komplet obejmuje wyżywienie dla 24 osób) 4. Zakres zamówienia dla każdej z usług obejmuje: I. Kanapki: -kanapki dekoracyjne na chlebie pszennym, razowym, ciabata, z: serem typu camembert, łososiem, szynką, salami, twarożkiem, żółtym serem, pastami itp.; ? kanapek z masłem, ? bez masła; dodatki do kanapek: pomidor, różne sałaty, ogórek zielony, surowy, papryka, rzodkiewka, szczypiorek, oliwki, koperek, sałata, ketchup, majonez itp.(min. 1 dodatek na 1 kanapkę). porcja min. 110g (min 5 kanapek na osobę); II. Dania obiadowe ciepłe: -Min. 2 rodzaje na spotkanie (np. makaron penne ze szpinakiem, kurczakiem, z suszonymi pomidorami, kurczak z pieca , pierogi różne - porcje po 200 g lub zestaw typu mięso/ryba (po przygotowaniu min.150g), ziemniaki w formie frytek, cząstek ziemniaków lub purée (200 g), bukiet surówek (100g) Możliwość uzgadniania dania z uwzględnieniem diet wegetariańskich i diet bezglutenowych. III. Owoce: -Jabłka, banany, mandarynki, winogrona, owoce sezonowe min 400 g na osobę IV. Napoje zimne -soki owocowe: pomarańczowy, jabłkowy, porzeczkowy min. 250 ml na osobę -woda mineralna gazowana min. 500 ml na osobę -woda mineralna niegazowana min. 500 ml na osobę V. Napoje gorące -kawa rozpuszczalna min. 450 ml na osobę -herbata czarna min 450 ml na osobę -mleko do kawy min 50 gram na osobę ( mleko w kartonie) -cytryny świeże (pokrojone w plastry) min 2 plasterki na osobę -cukier min. 10 gr. na osobę -kawa sypka, rozpuszczalna bez ograniczeń -gorąca woda bez ograniczeń VI. Bufet deserowy -ciasteczka mini francuskie z owocem - jabłko min 2 szt. na osobę x gramatura min 50g -ciasteczka mini francuskie z owocem - wiśnia min 2 szt. na osobę x gramatura min 50g -pączki, drożdżówki min. 1 szt. na osobę waga produktu min 60 g -ciasteczka kruche deserowe - mieszanka koktajlowe min. 10 dag na osobę -ciasta domowe krojone (min. 3 rodzaje spośród: sernik, szarlotka, pani Walewska, keks, makowiec) min 2 szt. na osobę x gramatura min porcja 100 g na osobę Zastawa w pełni porcelanowa, w tym minimum 2 filiżanki do kawy i 1 do herbaty - na osobę, 2 szklaneczki do soków na osobę. Zastawa typu porcelana, sztućce platerowane. Dekoracje stołów (obrusy i serwetki w uzgodnionych kolorach) Lunch musi być serwowany przez obsługę, podany posiłek musi być gorący. Wykonawca zapewni we własnym zakresie stoły pod catering.Dowóz na miejsce spotkania i obsługa (przygotowanie i sprzątnięcie) w zakresie Wykonawcy. Spotkania będą się odbywać w placówkach oświatowych na terenie Powiatu siedleckiego. - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 553200009
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
- II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
- II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym
- III.1. Warunki dotyczące zamówienia
- Informacja na temat wadium: Nie dotyczy
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.poradnia.tk
- IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- świadczenie usług cateringowych w siedzibie MR na rzecz komórek organizacyjnych
Dodano: 2016-06-22 - Organizacja i obsługa poczęstunku dla 2 500 osób podczas obchodów 72. rocznicy Powstania Warszawskiego.
Dodano: 2016-06-14 - świadczenie usług cateringowych w siedzibie MR na rzecz komórek organizacyjnych
Dodano: 2016-06-10 - Obsługa gastronomiczno - kelnerska XVI Konferencji Wirtualny Uniwersytet w dniach 22-23.06.2016 r., znak sprawy ZP/U/SE/44/2016
Dodano: 2016-05-24 - Obsługa gastronomiczno - kelnerska XVI Konferencji Wirtualny Uniwersytet w dniach 22-23.06.2016 r., znak sprawy ZP/U/SE/37/2016
Dodano: 2016-05-12 - Zapewnienie usługi gastronomicznej podczas projektu Pikniku Pracowniczego i Regat o Puchar Rektora Politechniki Warszawskiej, który odbędzie się w dniach 21-22 maja 2016 r.
Dodano: 2016-04-29 - Świadczenie usług cateringowych na rzecz Instytutu Lotnictwa
Dodano: 2016-04-15 - Świadczenie usług cateringowych
Dodano: 2016-04-15 - Usługa cateringowa z usługą kelnerską dla uczestników Centralnego Balu Połowinkowego Politechniki Warszawskiej w dniu 16.04.2016r. Nr postępowania: ZP/U/KK/11/2016
Dodano: 2016-03-15 - Świadczenie usług cateringowych na potrzeby UKSW w Warszawie
Dodano: 2016-02-29