Przetargi.pl
wybór wykonawcy usługi cateringowej dla uczestników warsztatów i szkoleń na rok szkolny 2014-2015 w projekcie pn. Bezpośrednie wsparcie rozwoju szkół poprzez wdrożenie zmodernizowanego systemu doskonalenia nauczycieli w Powiecie Czarnkowsko-Trzcianeckim

Starostwo Powiatowe ogłasza przetarg

  • Adres: 64-700 Czarnków, ul. Rybaki 3
  • Województwo: wielkopolskie
  • Telefon/fax: tel. 067 2552225 , fax. 067 2530178
  • Data zamieszczenia: 2014-09-23
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Starostwo Powiatowe
    ul. Rybaki 3 3
    64-700 Czarnków, woj. wielkopolskie
    tel. 067 2552225, fax. 067 2530178
    REGON: 57079094000000
  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.czarnkowsko-trzcianecki.pl
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Administracja samorządowa

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    wybór wykonawcy usługi cateringowej dla uczestników warsztatów i szkoleń na rok szkolny 2014-2015 w projekcie pn. Bezpośrednie wsparcie rozwoju szkół poprzez wdrożenie zmodernizowanego systemu doskonalenia nauczycieli w Powiecie Czarnkowsko-Trzcianeckim
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: usługi
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    Przedmiotem Zamówienia jest świadczenie usług cateringowych dla uczestników warsztatów i szkoleń na rok szkolny 2014-2015., w ramach projektu pn. Bezpośrednie wsparcie rozwoju szkół poprzez wdrożenie zmodernizowanego systemu doskonalenia nauczycieli w Powiecie Czarnkowsko-Trzcianeckim. Usługi świadczone będą w 35 jednostkach oświatowych na terenie Powiatu Czarnkowsko-Trzcianeckiego określonych w wykazie jednostek. Orientacyjnie warsztaty, szkolenia dla nauczycieli w ramach których świadczona będzie usługa cateringowa prowadzone będą w dniach od poniedziałku do soboty włącznie w godzinach od 9.00 do 20.00. Szacunkowa ilość posiłków wynosi maksymalnie 3745 (w tym 3205 w szkołach i placówkach określonych w wykazie jednostek oraz 540 w ramach sieci współpracy i samokształcenia) zestawów. Pod pojęciem zestawu zamawiający rozumie posiłek dla 1 osoby. W ramach świadczonych usług cateringowych Wykonawca będzie dostarczał catering sukcesywnie, zgodnie ze zgłaszanym każdorazowo zapotrzebowaniem Zamawiającego na wskazane spotkanie. W ramach zamówienia zostanie zapewniony posiłek składający się z: Posiłek obejmować będzie w przeliczeniu na 1 osobę: a) Napoje gorące: -świeżo parzoną kawę (co najmniej 250 ml na osobę) wraz z dodatkami - mleko, śmietanka, -herbatę min. 2 rodzaje do wyboru (co najmniej 250 ml na osobę) wraz z dodatkami - cukier, cytryna; b) Napoje zimne: -woda: gazowana) niegazowana (co najmniej 500 ml na osobę); -napój owocowy - 2 rodzaje do wyboru: (co najmniej 300 ml na osobę); c) ciasto: -świeże ciasto krojone w ilości min. 2 kawałków na osobę, przy czym 1 kawałek to min. 50g. Każdorazowo do wyboru z co najmniej 2 rodzajów ciasta, d) owoce: -świeże owoce: 1 banan, 1 jabłko, 2 mandarynki - ogółem na osobę e) kanapki -min. po 2 świeże bułki np. typu Kajzerki o wadze nie mniejszej niż 50g, smarowane masłem o zawartości tłuszczu nie mniejszym niż 82%, z których jedna obłożona będzie świeżymi wyrobami wędliniarskimi typu szynka, polędwice, kiełbasa szynkowa oraz świeżymi warzywami tj. sałatą, pomidorem, przyprawami; natomiast druga obłożona świeżym serem żółtym w plastrach oraz świeżymi - warzywami tj. sałatą, pomidorem, przyprawami. Ilość posiłków ustalana będzie przez zamawiającego i przekazywana wykonawcy każdorazowo przed realizacją warsztatów i szkoleń dla nauczycieli. Wszystkie posiłki muszą być świeże a produkty pakowane fabrycznie muszą mieć określony termin do spożycia. Dopuszcza się zastosowanie naczyń jednorazowego użytku. Cenę brutto w ofercie cenowej stanowiącej wynagrodzenie za posiłek dla 1 osoby należy tak skalkulować aby cena uwzględniała wszystkie koszty zakupu, przygotowania posiłku, dostawy do wskazanego miejsca realizacji usługi, podatki.
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 553000003
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
  • II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
  • II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie

Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym

  • III.1. Warunki dotyczące zamówienia
  • Informacja na temat wadium: nie dotyczy

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.czarnkowsko-trzcianecki.pl
  • IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach