Przetargi.pl
Wybór trenera - trenerów do realizacji zajęć pn. Kulinarna redukcja stresu w ramach zajęć relaksacyjnych Twórcza redukcja stresu dla uczestników projektu Program dla zdrowia, pogody ducha i długich lat życia mieszkańców powiatu oleckiego realizowanego w ramach Programu Operacyjnego PL 13: Ograniczenie społecznych nierówności w zdrowiu dofinansowanym z Norweskiego Mechanizmu Finansowego 2009-2014 oraz z budżetu państwa

Starostwo Powiatowe ogłasza przetarg

  • Adres: 19-400 Olecko, ul. Kolejowa 32
  • Województwo: warmińsko-mazurskie
  • Telefon/fax: tel. 087 5202147, 5202475
  • Data zamieszczenia: 2015-08-01
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Starostwo Powiatowe
    ul. Kolejowa 32 32
    19-400 Olecko, woj. warmińsko-mazurskie
    tel. 087 5202147, 5202475
    REGON: 79067556500000
  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.powiat.olecko.pl
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Administracja samorządowa

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Wybór trenera - trenerów do realizacji zajęć pn. Kulinarna redukcja stresu w ramach zajęć relaksacyjnych Twórcza redukcja stresu dla uczestników projektu Program dla zdrowia, pogody ducha i długich lat życia mieszkańców powiatu oleckiego realizowanego w ramach Programu Operacyjnego PL 13: Ograniczenie społecznych nierówności w zdrowiu dofinansowanym z Norweskiego Mechanizmu Finansowego 2009-2014 oraz z budżetu państwa
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: usługi
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    1. Adresaci i szacunkowa ilość godzin szkoleniowych: Założono, że z zajęć skorzysta łącznie 112 osób. Zajęcia będą prowadzone w szesnastoosobowych grupach (średnio). Łącznie 7 grup. 2. Poniżej podano szacunkową ilość grup. Określenie ich nastąpiło przy posiadaniu niepełnych danych zapotrzebowania na poniżej wymienione zajęcia. Oznacza to, że w przypadku nie dokonania naboru na dane zajęcia, nie będzie ono realizowane i nie może być przedmiotem roszczeń ze strony Wykonawcy. 3. Metody: 1) Intensywność zajęć, ich zakres, ilość godzin, będą dostosowane do potrzeb i możliwości odbiorców. Każde zajęcia będą poprzedzone rozeznaniem potrzeb i oczekiwań w celu opracowania optymalnego programu dla danej grupy odbiorców. 2) Zajęcia prowadzone będą metodami aktywizującymi. UWAGA. Program zajęć będzie uwzględniał poniższe kwestie. Kulinarna redukcja stresu Temat 1. Pokarm dla ciała - pokarmem dla duszy. Temat 2. Jak być spokojnym w biegu? Temat 3. Sztuka wyciszenia, tworzenie przyjaznej atmosfery relaksu i spokoju w kuchni, domu i rodzinnym gronie. Temat 4. Przełamywanie negatywnych schematów, np. nie mam czasu, nie lubię gotować, ponieważ mam tyle problemów na głowie. Adresaci i szacunkowa ilość godzin: Młodzież - 7 grup po 48 godz. tj. 336 godz. (spotkania po maksymalnie 6 godz.)
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 805210002
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
  • II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
  • II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: tak

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.1. Kryteria oceny ofert: Możliwość wykonywania czynności w soboty i niedziele
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.spolecko.bip.doc.pl
  • IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną