Areszt Śledczy w Hajnówce ogłasza przetarg
- Adres: 17-200 Hajnówka, ul. Warszawska 67
- Województwo: podlaskie
- Telefon/fax: tel. 0-85 6832007 w.120, 6832008 , fax. 0-85 6832978
- Data zamieszczenia: 2011-09-16
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Areszt Śledczy w Hajnówce
ul. Warszawska 67 67
17-200 Hajnówka, woj. podlaskie
tel. 0-85 6832007 w.120, 6832008, fax. 0-85 6832978
REGON: 00125205700000 - Adres strony internetowej zamawiającego: www.sw.gov.pl
- I.2. Rodzaj zamawiającego: Inny: Jednostka penitencjarna
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
WĘDLINY, MIĘSO I WYROBY MIĘSNE - II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
WĘDLINY, MIĘSO I WYROBY MIĘSNE: kiełbasa biała parzona - 770kg, kiełbasa krakowska parzona - 350kg, kiełbasa mortadela - 1500kg kiełbasa parówkowa - 1720kg ,kiełbasa podwawelska - 250kg , kiełbasa szynkowa wieprzowa - 150kg, kiełbasa szynkowa wołowa - 100kg, kiełbasa zwyczajna - 1000kg , kiełbasa jarmarczna - 700kg, kiełbasa toruńska - 250kg, kiełbasa żywiecka parzona - 150kg, kiełbaski cienkie - 600kg, pasztetowa - 800kg, klops - 500kg, mielonka - 1300kg, parówki cienkie - 900kg, pasztet mięsny - 800kg, salceson biały - 800kg, salceson czarny - 800kg, pieczeń - 600kg, kaszanka - 800kg, mięso wieprzowe do kiełbas kl II - 800kg, mięso wieprzowe do kiełbas kl III - 200kg, mięso wieprzowe z łopatki bez kości - 1000kg, boczek surowy - 150kg, podgardle wieprzowe - 250kg, mięso wołowe do kiełbas kl II - 400kg, mięso wołowe antrykot - 300kg, wątroba wieprzowa - 1600kg, serca wieprzowe - 150kg - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 151311305
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
- II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
- II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym
- III.1. Warunki dotyczące zamówienia
- Informacja na temat wadium: nie dotyczy
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.2. Kryteria oceny ofert
- IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.sw.gov.pl
- IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- Dostawa wędlin wieprzowych do Zakładu Karnego w Czerwonym Borze, nr sprawy DKw-220-6-16
Dodano: 2016-05-30 - DOSTAWA WĘDLIN, MIĘSA i WYROBÓW MIĘSNYCH ORAZ DRÓBIU I WYROBÓW DROBIOWYCH
Dodano: 2015-11-19 - Dostawa wędlin wieprzowych do Zakładu Karnego w Czerwonym Borze, nr sprawy DKw-220-8-15
Dodano: 2015-10-20 - Dostawa wędlin wieprzowych i drobiowych oraz kości; Znak sprawy: SZP 3820-18/15
Dodano: 2015-06-02 - Dostawa wędlin, mięsa i wyrobów mięsnych
Dodano: 2014-10-30 - Dostawa wędlin wieprzowych do Zakładu Karnego w Czerwonym Borze, nr sprawy DKw-220-7-14
Dodano: 2014-10-08 - Dostawa wędlin wieprzowych dla Domu Pomocy Społecznej w Choroszczy
Dodano: 2013-12-24 - Wędliny, mięso i wyrobów mięsnych oraz drób i wyroby drobiowe
Dodano: 2013-10-14 - Przedmiotem zamówienia są sukcesywne dostawy wędlin wieprzowych do Aresztu Śledczego w Suwałkach
Dodano: 2013-01-18 - Dostawa, celem dalszej odsprzedaży WĘDLIN WIEPRZOWYCH do kantyn w Zakładach Karnych w Czerwonym Borze, Przytułach Starych i Grądach Woniecko oraz kuchni , baru i sklepu w Czerwonym Borze.
Dodano: 2013-01-09