Lubelski Ośrodek Doradztwa Rolniczego ogłasza przetarg
- Adres: 24-130 Końskowola, ul. Pożowska 8
- Województwo: lubelskie
- Telefon/fax: tel. 081 8816285 , fax. 081 8816663
- Data zamieszczenia: 2012-01-18
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Lubelski Ośrodek Doradztwa Rolniczego
ul. Pożowska 8 8
24-130 Końskowola, woj. lubelskie
tel. 081 8816285, fax. 081 8816663
REGON: 00420446100000 - Adres strony internetowej zamawiającego: www.wodr.konskowola.pl
- I.2. Rodzaj zamawiającego: Podmiot prawa publicznego
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Usługia cateringowa w trakcie szkoleń organizowanych w celu realizacji projektu KIK/15 (SPPW/L/1.1/08/17) EUROszansa dla Lubelszczyzny - budowanie konsensusu społecznego na rzecz zrównoważonego rozwoju subregionu w krajobrazie kulturowym trójkąta turystycznego Nałęczów - Puławy - Kazimierz Dolny - II.1.2. Rodzaj zamówienia: usługi
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
1. Przedmiotem zamówienia jest wykonanie usługi cateringowej w trakcie szkoleń organizowanych w celu realizacji projektu KIK/15 (SPPW/L/1.1/08/17) EUROszansa dla Lubelszczyzny - budowanie konsensusu społecznego na rzecz zrównoważonego rozwoju subregionu w krajobrazie kulturowym trójkąta turystycznego Nałęczów - Puławy - Kazimierz Dolny. 2. Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia: 2.1 miejsca i terminy dostarczania obiadów oraz serwisu kawowego są wskazane w załączniku nr 8 do SIWZ, 2.2 jednorazowo należy przygotować obiad oraz serwis kawowy dla 17 osób, 2.3 Wykonawca dostarczy produkty do obsługi serwisu kawowego na całe szkolenie w jego pierwszy dzień, 2.4 obiad należy podać o godz. 14:00 lub 15:00, w zależności od godziny rozpoczęcia szkolenia, 2.5 serwis kawowy ma składać się z: kawy rozpuszczalnej i mielonej np. Jacobs Kronung, herbaty ekspresowej np. Lipton, cukru, śmietanki lub mleko do kawy, cytryny, wody mineralnej gazowanej i niegazowanej oraz ciastek, 2.6 posiłki Wykonawca będzie dostarczał własnym transportem, w termosach, gwarantujących utrzymanie odpowiedniej temperatury oraz jakości przewożonych potraw, 2.7 do serwisu kawowego należy dołączyć naczynia jednorazowe odpowiednie dla napojów zimnych i gorących, serwetki itp., 2.8 obiad powinien składać się z mięsa lub ryby w zestawieniu z ziemniakami oraz z dwoma rodzajami surówek. W trakcie jednego szkolenia nie może powtórzyć się to samo danie, 2.9 Zamawiający zastrzega sobie możliwość zmiany miejsca, terminu szkolenia lub ilości posiłków. O każdej zmianie niezwłocznie powiadomi Wykonawcę, 3. Zamawiający dopuszcza zaoferowanie produktów równoważnych do produktów wymienionych w pkt II.2.5. 4. Kod CPV: 55.32.00.00-3 5. Zamawiający dopuszcza możliwość uczestnictwa Podwykonawców w realizacji przedmiotu zamówienia. Wykonawca zgodnie z art. 36 ust 4 ustawy Pzp zobowiązany jest wskazać w ofercie część zamówienia, której wykonanie zamierza powierzyć Podwykonawcom. - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 553200003
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
- II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
- II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.2. Kryteria oceny ofert
- IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.wodr.konskowola.p[l
- IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- usługa cateringowa w ramach projektu pt. Edukacja przedszkola kluczem do sukcesu nr POKL 09.01.01-06-043/10 realizowanym od dnia 1 lipca 2011 roku do dnia 30 czerwca 2014 roku przez Szkołę Podstawową w Mariance, Sobieszczanach i Czółnach w ramach Europejskiego Funduszu Społecznego, Program Operacyjny Kapitał Ludzki 2007-2013 Priorytet IX Rozwój wykształcenia i kompetencji w regionach, Działanie 9.1 Wyrównywanie szans edukacyjnych i zapewnienie wysokiej jakości usług edukacyjnych świadczonych w systemie oświaty, Podziałanie 9.1.1
Dodano: 2011-08-17 - usługa cateringowa w ramach projektu pt. Edukacja przedszkola kluczem do sukcesu nr POKL 09.01.01-06-043/10 realizowanym od dnia 1 lipca 2011 roku do dnia 30 czerwca 2014 roku przez Szkołę Podstawową w Mariance, Sobieszczanach i Czółnach w ramach Europejskiego Funduszu Społecznego, Program Operacyjny Kapitał Ludzki 2007-2013 Priorytet IX Rozwój wykształcenia i kompetencji w regionach, Działanie 9.1 Wyrównywanie szans edukacyjnych i zapewnienie wysokiej jakości usług edukacyjnych świadczonych w systemie oświaty, Podziałanie 9.1.1
Dodano: 2011-07-26