Samodzielny Publiczny Zakład Opieki Zdrowotnej w Wieluniu ogłasza przetarg
- Adres: 98-300 Wieluń, Szpitalna
- Województwo: łódzkie
- Telefon/fax: tel. 438 406 800, , fax. 438 406 801
- Data zamieszczenia: 2019-06-07
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Samodzielny Publiczny Zakład Opieki Zdrowotnej w Wieluniu
Szpitalna 16
98-300 Wieluń, woj. łódzkie
tel. 438 406 800, , fax. 438 406 801
REGON: 31014300000000 - Adres strony internetowej zamawiającego: www.szpital-wielun.pl
- I.2. Rodzaj zamawiającego: Samodzielny Publiczny Zakład Opieki Zdrowotnej
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Usługi w zakresie codzinnego przygotowania i dostawy posiłków ( catering) dla pacjentów szpitala - II.1.2. Rodzaj zamówienia:
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
1. Przedmiotem zamówienia jest świadczenie usług cateringowych polegających na codziennym przygotowaniu oraz dostarczaniu do wskazanego miejsca odbioru w siedzibie Zamawiającego, posiłków stanowiących całodzienne wyżywienie dla hospitalizowanych pacjentów. 2. Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia oraz wymagań Zamawiającego w zakresie sposobu realizacji usług zawierają: Załącznik nr 1 do SIWZ oraz Załącznik nr 6 - Projekt umowy . Integralną część opisu stanowią ewentualne zmiany treści SIWZ, będące np. wynikiem udzielonych odpowiedzi na zapytania wykonawców. W przypadku rozbieżności pomiędzy treścią SIWZ, a treścią udzielonych odpowiedzi, jako obowiązującą należy przyjąć treść pisma zawierającego późniejsze oświadczenie Zamawiającego. 3.Kody i nazwa według Wspólnego Słownika Zamówień (CPV): 55.32.20.00-3, 55.32.10.00-6, 55.52.00.00-1 4.Zapotrzebowanie ilościowe na świadczenie usług przez okres 12 miesięcy określone zostało szczegółowo w Załączniku do SIWZ – Formularzu cenowym i będzie ono podstawą do wyliczenia wartości oferty. 5.Zamawiający informuje, że zapotrzebowanie na usługi określone w niniejszej SIWZ jest szacunkowe, rzeczywista ilość zamówionych posiłków będzie uzależniona od aktualnej liczby hospitalizowanych pacjentów. W przypadku rozwiązania umowy po okresie na jaki została zawarta, z jednoczesnym brakiem zrealizowania szacunkowej ilości usług, Zamawiający nie zostanie obciążony związanymi z tym kosztami lub roszczeniami Wykonawcy. 6. Oferta musi odpowiadać treści niniejszej SIWZ wraz załącznikami i spełniać wszystkie zawarte w nich wymagania Zamawiającego. Wszelkie niejasności dotyczące zapisów treści SIWZ należy wyjaśnić z Zamawiającym przed terminem składania ofert w trybie przewidzianym w rozdziale XI. Przepisy ustawy Pzp nie przewidują negocjacji warunków udzielenia zamówienia, w tym zapisów istotnych postanowień umowy, po terminie otwarcia ofert. 7. Zamawiający przewiduje określenie wymagań, o których mowa w art. 29 ust. 3a ustawy Pzp. 8.Zamawiający wymaga, aby następujące osoby wykonujące czynności związane z realizacją przedmiotu zamówienia były zatrudnione przez Wykonawcę na podstawie umowy o pracę: szef kuchni, kucharz , pomoc kucharza ( zgodnie z postanowieniami art. 22 §1 ustawy z dnia 26.06.1974 r. Kodeks pracy). Sposób dokumentowania zatrudnienia tych osób oraz uprawnienia Zamawiającego w zakresie kontroli zawiera Załącznik nr 1 do SIWZ – Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia oraz Załącznik do SIWZ (Projekt umowy). 9.Zamawiający dopuszcza powierzenie wykonania zamówienia podwykonawcom jedynie w zakresie: transportu posiłków i produktów spożywczych. W związku z tym Zamawiający wymaga wskazania przez wykonawcę części zamówienia, których wykonanie zamierza powierzyć podwykonawcom, i podania firm podwykonawców. - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 55322000-3
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym
- III.2. Warunki udziału
- Opis warunków udziału w postępowaniu oraz opis sposobu dokonywania oceny spełniania tych warunków: Zamawiający nie wyznacza szczegółowego warunku w tym zakresie.
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.2. Kryteria oceny ofert
- IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- „Świadczenie usług w postaci gotowania i dowozu zup oraz obiadów dwudaniowych dla Dziennego Domu Pomocy Społecznej w Radomsku”
Dodano: 2022-12-07 - Świadczenie usług gastronomicznych w zakresie całodziennego żywienia dla mieszkańców Domu Pomocy Społecznej im. Jana Pawła II w Głownie
Dodano: 2020-11-16 - Usługi w zakresie codziennego przygotowania i dostawy posiłków dla pacjentów (catering)
Dodano: 2020-06-08 - „Świadczenie usług gastronomicznych w zakresie całodziennego żywienia dla mieszkańców Domu Pomocy Społecznej im. Jana Pawła II w Głownie”
Dodano: 2019-11-14 - Świadczenie usług gastronomicznych w zakresie całodziennego żywienia dla mieszkańców Domu Pomocy Społecznej im. Jana Pawła II w Głownie
Dodano: 2019-11-04 - Świadczenie usług związanych z przygotowaniem i dostarczeniem całodziennego wyżywienia, z uwzględnieniem diet i kaloryczności dla pacjentów Kliniki Toksykologii oraz Kliniki Chorób Zawodowych i Zdrowia Środowiskowego Instytutu Medycyny Pracy w Łodzi
Dodano: 2018-09-12 - Świadczenie usług związanych z przygotowaniem i dostarczeniem całodziennego wyżywienia, z uwzględnieniem diet i kaloryczności dla pacjentów Kliniki Toksykologii oraz Kliniki Chorób Zawodowych i Zdrowia Środowiskowego Instytutu Medycyny Pracy w Łodzi
Dodano: 2018-08-31 - Świadczenie usługi żywienia pacjetów
Dodano: 2017-10-09