Przetargi.pl
Usługi przygotowywania i dowozu posiłków

Stowarzyszenie na Rzecz Osób Uzależnionych i Umierających "Osiem" ogłasza przetarg

  • Adres: 77-100 Bytów, Żukówko 16
  • Województwo: pomorskie
  • Telefon/fax: tel. 59 823 23 31 , fax. 59 849 77 42
  • Data zamieszczenia: 2012-04-12
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Stowarzyszenie na Rzecz Osób Uzależnionych i Umierających "Osiem"
    Żukówko 16 16
    77-100 Bytów, woj. pomorskie
    tel. 59 823 23 31, fax. 59 849 77 42
    REGON: 77148258800000
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Inny: stowarzyszenie

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Usługi przygotowywania i dowozu posiłków
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: usługi
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    Przedmiotem zamówienia jest wykonanie usługi polegającej na przygotowywaniu i dowożeniu gorących posiłków na rzecz pacjentów Stacjonarnego Oddziału Leczenia Uzależnień od Alkoholu w Żukówku. Wykonawca zobowiązany będzie zapewnić przygotowanie i dowóz gorących posiłków do siedziby Zamawiającego. Zamówienie realizowane będzie przez Wykonawcę w każdy dzień tygodnia. Dostarczenie posiłków w godz. 13,10- 13,20 . Dopuszcza się możliwość przerwy w okresie Wigilii świąt Bożego Narodzenia. Przygotowany i dowieziony gorący posiłek na - tygodniowo powinien się składać z następujących dań : 1. Danie mięsne 4 x w tygodniu (ziemniaki, kasza, ryż -300 g,mięso-80 g,surówka-80 g.) /uwaga: kasza, ryż nie częściej niż 1 raz w tygodniu/ 2. Danie jarskie 2 x w tygodniu ( 400g) 3. Danie z ryb 1 x w tygodniu ( ziemniaki - 300g, ryba 80g, surówka 80g.) 4. Zupa na wywarze mięsnym 7 x w tygodniu ( 400 ml bez pieczywa) Szacuje się, że przedmiotem zamówienia objętych będzie około 22 osoby dziennie. W okresie trwania umowy ilość zamówienia szacuje się w przedziale od około 13000 do 15000 posiłków i w czasie obowiązywania umowy ilość posiłków może ulec zmianie. Wykonawca odpowiada za zgodność jakości przygotowanych i dowiezionych posiłków z obowiązującymi w kraju normami Instytutu Żywności i Żywienia. Posiłek, sposób jego przygotowania i dowiezienia powinien odbywać się z zachowaniem odpowiednich warunków higieniczno - sanitarnych, oraz spełniać warunki określone w powszechnie obowiązujących przepisach prawa, w szczególności w ustawie z dnia 25 sierpnia 2006 r. o bezpieczeństwie żywności i żywienia lub równoważnych.
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 553210006
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
  • II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
  • II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: tak

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: bip.powiatbytowski.pl
  • IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach