Przetargi.pl
usługi hotelarsko-restauracyjne

Wojewódzki Urząd Pracy w Gdańsku ogłasza przetarg

  • Adres: 80-824 Gdańsk, ul. Podwale Przedmiejskie 30
  • Województwo: pomorskie
  • Telefon/fax: tel. 058 3009340, 3009351 , fax. 0-58 3009343
  • Data zamieszczenia: 2010-05-10
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Wojewódzki Urząd Pracy w Gdańsku
    ul. Podwale Przedmiejskie 30 30
    80-824 Gdańsk, woj. pomorskie
    tel. 058 3009340, 3009351, fax. 0-58 3009343
    REGON: 19203519100000
  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.wup.gdansk.pl
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Administracja samorządowa

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    usługi hotelarsko-restauracyjne
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: usługi
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    Przedmiotem niniejszego zamówienia publicznego jest obsługa szkolenia w zakresie wyżywienia i zakwaterowania uczestników oraz udostępnienia sali konferencyjnej w dn.: 28-29.05.2010 r. Niezbędne warunki dot. obiektu hotelowego: - Zamówienie realizowane w jednym miejscu, - Obiekt stanowiący odrębny budynek lub zespół budynków - Dogodne położenie komunikacyjne nie przekraczające 100 km od siedziby zamawiającego, poza ośrodkami miejskimi. - Kameralność tj. odosobnione miejsce, maks. do 50 - 60 miejsc noclegowych. Stwarzający możliwość spełnienia celów szkolenia: opanowanie stosowania technik skutecznej komunikacji; radzenie sobie z barierami komunikacyjnymi; efektywnej interpretacji i kontrolowani własnych zachowań niewerbalnych; usprawnienie procesu komunikacji w organizacji; opanowania metod podnoszących zdolności komunikacyjne na poziomie werbalnym; sprawne przekazywanie i odbieranie informacji; umiejętność wykorzystania komunikacji werbalnej i niewerbalnej do budowy poprawnych relacji interpersonalnych; określenie kierunku dalszej pracy nad rozwojem umiejętności komunikacyjnych uczestników, a także zawodowej integracji uczestników, umożliwiającej swobodną wymianę poglądów i dyskusję na tematy zawodowe, - Posiadanie terenu zielonego umożliwiającego zorganizowanie wspólnego posiłku w formie grilla - Zapewnienie dostępności miejsc postojowych lub strzeżonego parkingu Przedmiot niniejszego zamówienia obejmuje: 1. Zapewnienie uczestnikom szkolenia zakwaterowania Zakwaterowanie nie więcej niż 26 osób w dniach 28-29.05.2010 r., (od godz.: 09:00 pierwszego dnia, do godz. 14:00 drugiego dnia- 1 doba) w 6 pokojach jednoosobowych i 10 pokojach dwuosobowych z łazienkami o standardzie nie mniejszym niż dla hoteli zaszeregowanych do kategorii *** zgodnie z rozporządzeniem Ministra Gospodarki i Pracy z dnia 19.08.2004 w sprawie obiektów hotelarskich i innych obiektów: 2. Zapewnienie wyżywienia dla nie więcej niż 26 osób a) pierwszego dnia szkolenia tj. 28.05. - całodzienny serwis kawowy (kawa, herbata, sok- dwa rodzaje, woda mineralna, ciastka deserowe, suszone owoce) - obiad serwowany, trzydaniowy: zupa, danie główne (ziemniaki/ryż/kasza/ makaron, do wyboru danie mięsne/rybne/wegetariańskie, surówka lub warzywa gotowane), deser, woda mineralna, sok - uroczysta kolacja, w zależności od pogody w pomieszczeniu lub na w formie kolacji grillowej (grillowane różne mięsa i ryby, ciepły bufet: zupa, danie mięsne/rybne/wegetariańskie, deser, zimne patery: rybna, pieczeni, wędlin, galaret, sałatki, pieczywo mieszane, sosy, surówki, kawa, herbata, sok, woda) b) drugiego dnia szkoleń tj. 29.05.: - śniadanie w formie bufetu szwedzkiego (minimum: danie ciepłe: parówki, jajecznica, pieczywo, masło, wędlina, ser żółty, ser biały, płatki śniadaniowe, mleko/jogurt, kawa, herbata, woda, sok) - jeden serwis kawowy (kawa, herbata, sok- dwa rodzaje, woda mineralna, ciastka deserowe, suszone owoce) - obiad w formie bufetu szwedzkiego (zupa, dwa dania do wyboru mięsne i wegetariańskie, do wyboru przynajmniej dwa dodatki ziemniaki/ryż/kasza/makaron, surówki, warzywa gotowane), woda mineralna, sok 3. Zapewnienie sali konferencyjnej dla nie więcej niż 26 osób w dn. 28-29.05.2010 r., Sala o minimalnej powierzchni 60 m2, o boku długości minimum 5 m. Sala szkoleniowa udostępniona zamawiającemu od godz. 09:00 pierwszego dnia, do godz. 14:00 drugiego dnia. Sala wyciszona, możliwość odpowiedniego zaciemnienia dla potrzeb prowadzenia prezentacji. Wykonawca zapewnia wyposażenie sali, we: flipchart z kartkami i mazakami, rzutnik multimedialny, ekran, telewizor.
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 551000001
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
  • II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
  • II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie

Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym

  • III.1. Warunki dotyczące zamówienia
  • Informacja na temat wadium: nie dotyczy

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.wup.gdansk.pl
  • IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach