Wojewódzki Urząd Pracy w Gdańsku ogłasza przetarg
- Adres: 80-824 Gdańsk, ul. Podwale Przedmiejskie 30
- Województwo: pomorskie
- Telefon/fax: tel. 058 3009340, 3009351 , fax. 0-58 3009343
- Data zamieszczenia: 2011-09-02
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Wojewódzki Urząd Pracy w Gdańsku
ul. Podwale Przedmiejskie 30 30
80-824 Gdańsk, woj. pomorskie
tel. 058 3009340, 3009351, fax. 0-58 3009343
REGON: 19203519100000 - Adres strony internetowej zamawiającego: www.wup.gdansk.pl
- I.2. Rodzaj zamawiającego: Administracja samorządowa
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Usługi hotelarsko - restauracyjne - II.1.2. Rodzaj zamówienia: usługi
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
Przedmiotem niniejszego zamówienia publicznego są usługi hotelarsko-restauracyjne w związku z organizacją konferencji w ramach grantu w regionie Lidera - Wojewódzkiego Urzędu Pracy w Gdańsku. w terminie 26-27 października 2011 r. w zakresie zakwaterowania, wyżywienia uczestników oraz udostępnienia sali konferencyjnej na terenie m. Gdańska. Niezbędne uwarunkowania dotyczące obiektu hotelowego: - Zamówienie realizowane w jednym miejscu, - Obiekt stanowiący odrębny budynek lub zespół budynków, - Położenie na terenie miasta Gdańska w bliskiej odległości od Dworca Głównego PKP, stacja Gdańsk Główny w obrębie ulic: Podwale Grodzkie, Wały Jagiellońskie, Podwale Przedmiejskie, Chmielna, Długie Pobrzeże, Pobrzeże Rybackie, Wałowa - Standard hotelu nie mniejszy niż dla hoteli zaszeregowanych do kategorii *** zgodnie z rozporządzeniem Ministra Gospodarki i Pracy z dnia 19.08.2004 w sprawie obiektów hotelarskich i innych obiektów. Hotel musi być zarejestrowany w Ewidencji Obiektów Hotelarskich. Przedmiot niniejszego zamówienia obejmuje: 1. Zapewnienie uczestnikom konferencji noclegów w dniu 26.10.2011 r. ze śniadaniem w dniu 27.10.2011 r., tj.: a) nocleg w terminie 26.10.2011 r. (w środę) dla nie więcej niż 30 osób, b) w pokojach dwuosobowych lub jednoosobowych/dwuosobowych do pojedynczego wykorzystania z łazienkami, o standardzie nie mniejszym niż dla hoteli zaszeregowanych do kategorii*** zgodnie z rozporządzeniem Ministra Gospodarki i Pracy z dnia 19.08.2004 w sprawie obiektów hotelarskich i innych obiektów, c) max ilość pokojów jednoosobowych/dwuosobowych do pojedynczego wykorzystania - 3 d) śniadanie wliczone w cenę, e) liczba uczestników, która będzie wiążąca do wyliczenia należności za usługę hotelową zostanie podana Wykonawcy przez Zamawiającego drogą mailową lub faxem, najpóźniej na 5 dni przed rozpoczęciem realizacji usługi. 2. Zapewnienie sali konferencyjnej, tj.: a) sala konferencyjna dla 150 osób, b) sala konferencyjna udostępniona zamawiającemu w dniu 27.10 br. od godz. 8:00 do godz.16:00, c) sala klimatyzowana, wyciszona, z możliwością odpowiedniego zaciemnienia dla potrzeb prowadzenia prezentacji; wyposażenie sali w sprzęt multimedialny, rzutnik multimedialny, ekran. 3. Zapewnienie wyżywienia podczas konferencji - dla nie więcej niż 150 osób, tj.: - całodzienny serwis kawowy: kawa, herbata, woda mineralna gazowana i niegazowana, ciastka deserowe, - obiad w formie bufetu szwedzkiego - propozycja menu wykonawcy. Na obiad powinien się składać: 1) ciepły bufet z trzech dań np. zupy, dania głównego (ziemniaki i frytki do wyboru, danie mięsne, danie rybne, surówka, warzywa gotowane) i deseru, 2) a także zimnego bufetu w postaci przystawek, trzy rodzaje sałatek, owoce oraz pieczywo. Wykonawca przedłoży min. po dwa warianty z propozycją menu na obiad w formie bufetu szwedzkiego w dniu 27.10.2011 r. Liczba uczestników, która będzie wiążąca do wyliczenia należności za usługę restauracyjną zostanie podana Wykonawcy przez Zamawiającego drogą mailową lub faxem, najpóźniej na 3 dni przed rozpoczęciem realizacji usługi. Faktura za wykonanie w/w usług winna zawierać jedynie pozycje z niżej wskazanych: - usługa noclegowa, - wynajem sali konferencyjnej/szkoleniowej, - catering. - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 550000000
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
- II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
- II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
- II.2. Czas trwania zamówienia lub termin wykonania: 2 miesięcy
Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym
- III.1. Warunki dotyczące zamówienia
- Informacja na temat wadium: nie dotyczy
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.2. Kryteria oceny ofert
- IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.wup.gdansk.pl
- IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- przygotowanie posiłków obiadowych, dwudaniowych dla osób i rodzin znajdujących się w sytuacjach wymienionych w art. 7 ustawy z dnia 12 marca 2004 roku o pomocy społecznej (Dz. U. z 2015 r. poz. 163 z późn. zm.) - w szczególności osobom samotnym, w podeszłym wieku, chorym lub niepełnosprawnym z terenu Miasta Redy
Dodano: 2015-12-01 - przygotowanie posiłków obiadowych, dwudaniowych dla osób i rodzin znajdujących się w sytuacjach wymienionych w art. 7 ustawy z dnia 12 marca 2004 roku o pomocy społecznej (Dz.U. z 2013 r. poz. 182 ze zm.) - w szczególności osobom samotnym, w podeszłym wieku, chorym lub niepełnosprawnym z terenu Miasta Redy
Dodano: 2014-12-08 - Zorganizowanie wyjazdu na Targi EURO GASTRO i do Centrum Nauki Kopernik w Warszawie
Dodano: 2014-02-14 - Zorganizowanie wyjazdu na Międzynarodowe Targi Turystyczne ITB W Berlinie
Dodano: 2014-01-17 - przygotowanie posiłków obiadowych, dwudaniowych dla osób i rodzin znajdujących się w sytuacjach wymienionych w art. 7 ustawy z dnia 12 marca 2004 roku o pomocy społecznej (Dz.U. z 2013 r. poz. 182 ze zm.) - w szczególności osobom samotnym, w podeszłym wieku, chorym lub niepełnosprawnym z terenu Miasta Redy.
Dodano: 2013-12-05 - Zorganizowanie wyjazdu na Międzynarodowe Targi Turystyczne ITB w Berlinie
Dodano: 2013-01-22 - przygotowanie posiłków obiadowych, dwudaniowych dla osób i rodzin znajdujących się w sytuacjach wymienionych w art. 7 ustawy z dnia 12 marca 2004 roku o pomocy społecznej (Dz.U. Nr 175 z 2009 r. poz. 1362 ze zm.) w szczególności osobom samotnym, w podeszłym wieku, chorym lub niepełnosprawnym z terenu Miasta Redy.
Dodano: 2012-11-30 - Świadczenie usług hotelowych dla Wydziału Inżynierii Lądowej i Środowiska Politechniki Gdańskiej
Dodano: 2012-03-16 - przygotowanie i dostawa posiłków dla dzieci i młodzieży w placówkach szkolnych na terenie Redy w okresie od 02 stycznia 2012r do 20 grudnia 2012 r.
Dodano: 2011-12-12 - przygotowanie posiłków obiadowych, dwudaniowych dla osób i rodzin znajdujących się w sytuacjach wymienionych w art. 7 ustawy z dnia 12 marca 2004 roku o pomocy społecznej (Dz.U. Nr 175 z 2009 r. poz. 1362 ze zm.) - w szczególności osobom samotnym, w podeszłym wieku, chorym lub niepełnosprawnym z terenu Miasta Redy.
Dodano: 2011-12-07