Przetargi.pl
Usługi hotelarsko - restauracyjne

Wojewódzki Urząd Pracy w Gdańsku ogłasza przetarg

  • Adres: 80-824 Gdańsk, ul. Podwale Przedmiejskie 30
  • Województwo: pomorskie
  • Telefon/fax: tel. 058 3009340, 3009351 , fax. 0-58 3009343
  • Data zamieszczenia: 2011-09-02
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Wojewódzki Urząd Pracy w Gdańsku
    ul. Podwale Przedmiejskie 30 30
    80-824 Gdańsk, woj. pomorskie
    tel. 058 3009340, 3009351, fax. 0-58 3009343
    REGON: 19203519100000
  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.wup.gdansk.pl
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Administracja samorządowa

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Usługi hotelarsko - restauracyjne
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: usługi
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    Przedmiotem niniejszego zamówienia publicznego są usługi hotelarsko-restauracyjne w związku z organizacją konferencji w ramach grantu w regionie Lidera - Wojewódzkiego Urzędu Pracy w Gdańsku. w terminie 26-27 października 2011 r. w zakresie zakwaterowania, wyżywienia uczestników oraz udostępnienia sali konferencyjnej na terenie m. Gdańska. Niezbędne uwarunkowania dotyczące obiektu hotelowego: - Zamówienie realizowane w jednym miejscu, - Obiekt stanowiący odrębny budynek lub zespół budynków, - Położenie na terenie miasta Gdańska w bliskiej odległości od Dworca Głównego PKP, stacja Gdańsk Główny w obrębie ulic: Podwale Grodzkie, Wały Jagiellońskie, Podwale Przedmiejskie, Chmielna, Długie Pobrzeże, Pobrzeże Rybackie, Wałowa - Standard hotelu nie mniejszy niż dla hoteli zaszeregowanych do kategorii *** zgodnie z rozporządzeniem Ministra Gospodarki i Pracy z dnia 19.08.2004 w sprawie obiektów hotelarskich i innych obiektów. Hotel musi być zarejestrowany w Ewidencji Obiektów Hotelarskich. Przedmiot niniejszego zamówienia obejmuje: 1. Zapewnienie uczestnikom konferencji noclegów w dniu 26.10.2011 r. ze śniadaniem w dniu 27.10.2011 r., tj.: a) nocleg w terminie 26.10.2011 r. (w środę) dla nie więcej niż 30 osób, b) w pokojach dwuosobowych lub jednoosobowych/dwuosobowych do pojedynczego wykorzystania z łazienkami, o standardzie nie mniejszym niż dla hoteli zaszeregowanych do kategorii*** zgodnie z rozporządzeniem Ministra Gospodarki i Pracy z dnia 19.08.2004 w sprawie obiektów hotelarskich i innych obiektów, c) max ilość pokojów jednoosobowych/dwuosobowych do pojedynczego wykorzystania - 3 d) śniadanie wliczone w cenę, e) liczba uczestników, która będzie wiążąca do wyliczenia należności za usługę hotelową zostanie podana Wykonawcy przez Zamawiającego drogą mailową lub faxem, najpóźniej na 5 dni przed rozpoczęciem realizacji usługi. 2. Zapewnienie sali konferencyjnej, tj.: a) sala konferencyjna dla 150 osób, b) sala konferencyjna udostępniona zamawiającemu w dniu 27.10 br. od godz. 8:00 do godz.16:00, c) sala klimatyzowana, wyciszona, z możliwością odpowiedniego zaciemnienia dla potrzeb prowadzenia prezentacji; wyposażenie sali w sprzęt multimedialny, rzutnik multimedialny, ekran. 3. Zapewnienie wyżywienia podczas konferencji - dla nie więcej niż 150 osób, tj.: - całodzienny serwis kawowy: kawa, herbata, woda mineralna gazowana i niegazowana, ciastka deserowe, - obiad w formie bufetu szwedzkiego - propozycja menu wykonawcy. Na obiad powinien się składać: 1) ciepły bufet z trzech dań np. zupy, dania głównego (ziemniaki i frytki do wyboru, danie mięsne, danie rybne, surówka, warzywa gotowane) i deseru, 2) a także zimnego bufetu w postaci przystawek, trzy rodzaje sałatek, owoce oraz pieczywo. Wykonawca przedłoży min. po dwa warianty z propozycją menu na obiad w formie bufetu szwedzkiego w dniu 27.10.2011 r. Liczba uczestników, która będzie wiążąca do wyliczenia należności za usługę restauracyjną zostanie podana Wykonawcy przez Zamawiającego drogą mailową lub faxem, najpóźniej na 3 dni przed rozpoczęciem realizacji usługi. Faktura za wykonanie w/w usług winna zawierać jedynie pozycje z niżej wskazanych: - usługa noclegowa, - wynajem sali konferencyjnej/szkoleniowej, - catering.
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 550000000
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
  • II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
  • II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
  • II.2. Czas trwania zamówienia lub termin wykonania: 2 miesięcy

Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym

  • III.1. Warunki dotyczące zamówienia
  • Informacja na temat wadium: nie dotyczy

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.wup.gdansk.pl
  • IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach