Przetargi.pl
Usługi hotelarsko - restauracyjne

Wojewódzki Urząd Pracy w Gdańsku ogłasza przetarg

  • Adres: 80-824 Gdańsk, ul. Podwale Przedmiejskie 30
  • Województwo: pomorskie
  • Telefon/fax: tel. 058 3009340, 3009351 , fax. 0-58 3009343
  • Data zamieszczenia: 2011-02-25
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Wojewódzki Urząd Pracy w Gdańsku
    ul. Podwale Przedmiejskie 30 30
    80-824 Gdańsk, woj. pomorskie
    tel. 058 3009340, 3009351, fax. 0-58 3009343
    REGON: 19203519100000
  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.wup.gdansk.pl
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Administracja samorządowa

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Usługi hotelarsko - restauracyjne
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: usługi
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    Przedmiotem niniejszego zamówienia publicznego jest usługa hotelarsko-restauracyjna w związku z organizacją seminarium w regionie Lidera - Wojewódzkiego Urzędu Pracy w Gdańsku w ramach grantu na działania związane ze stworzeniem sieci współpracy pt.: Poprawa jakości wdrażania projektów innowacyjnych i współpracy ponadnarodowej w PO KL 2007-2013 poprzez wykorzystanie doświadczeń uzyskanych przy realizacji projektów w ramach PIW EQUAL 2004-2006 w terminie 28-30 marca 2011 r. w zakresie zakwaterowania, wyżywienia uczestników oraz udostępnienia sali konferencyjnej/szkoleniowej na terenie m. Gdańska. Faktura za wykonanie ww usługi winna zawierać jedynie pozycje z niżej wskazanych: - usługa noclegowa, - wynajem sali konferencyjnej-szkoleniowej, - catering. Niezbędne uwarunkowania dotyczące obiektu hotelowego: Zamówienie realizowane w jednym miejscu, Obiekt stanowiący odrębny budynek lub zespół budynków, Położenie na terenie miasta Gdańska w bliskiej odległości od Dworca Głównego PKP w obrębie centrum staromiejskiego, Standard hotelu nie mniejszy niż dla hoteli zaszeregowanych do kategorii *** zgodnie z rozporządzeniem Ministra Gospodarki i Pracy z dnia 19.08.2004 w sprawie obiektów hotelarskich i innych obiektów. Hotel musi być zarejestrowany w Ewidencji Obiektów Hotelarskich. Przedmiot niniejszego zamówienia obejmuje: 1. Zapewnienie uczestnikom Seminarium zakwaterowania a) dwa noclegi w terminie 28 - 29.03.2011 r. - od poniedziałku do środy dla nie więcej niż 24 osób, b) w pokojach dwuosobowych lub jednoosobowych-dwuosobowych do pojedynczego wykorzystania z łazienkami, o standardzie nie mniejszym niż dla hoteli zaszeregowanych do kategorii *** zgodnie z rozporządzeniem Ministra Gospodarki i Pracy z dnia 19.08.2004 w sprawie obiektów hotelarskich i innych obiektów, c) max ilość pokojów jednoosobowych-dwuosobowych do pojedynczego wykorzystania - 3, d) max cena pokoju - 370 PLN brutto, f) śniadanie wliczone w cenę. g) Liczba uczestników, która będzie wiążąca do wyliczenia należności za usługę hotelową zostanie podana Wykonawcy przez Zamawiającego drogą mailową lub faxem, najpóźniej na 7 dni przed rozpoczęciem realizacji usługi. 2. Zapewnienie sali konferencyjnej-szkoleniowej uczestnikom seminarium: a) sala o minimalnej powierzchni 60 m? dla nie więcej niż 40 osób, b) sala udostępniona Zamawiającemu w dniu 29.03.2011 r. od godz. 10:00 do godz.18:00 oraz w dniu 30.03.2011 r. od godz. 09:00 do godz.13:00 c) sala klimatyzowana, wyciszona, z możliwością odpowiedniego zaciemnienia dla potrzeb prowadzenia prezentacji; wyposażenie sali w sprzęt multimedialny, flipchart z kartkami i mazakami, rzutnik multimedialny, ekran. 3. Zapewnienie wyżywienia w Hotelu u Wykonawcy w dniu 28.03.2011 r. - dla nie więcej niż 24 osób: - kolacja - serwowana, propozycja menu wykonawcy, woda mineralna, kawa, herbata w dniu 29.03.2011 r. - dla nie więcej niż 40 osób: - całodzienny serwis kawowy - kawa, herbata, woda mineralna gazowana i niegazowana, ciastka deserowe, - obiad w formie ciepłego bufetu - propozycja menu wykonawcy, deser, woda mineralna, sok, - kolacja w formie bufetu szwedzkiego - ciepły i zimny bufet - propozycja menu wykonawcy, woda mineralna, sok. w dniu 30.03.2011 r. - dla nie więcej niż 40 osób: - całodzienny serwis kawowy - kawa, herbata, woda mineralna gazowana i niegazowana, ciastka deserowe, - obiad w formie ciepłego bufetu - propozycja menu wykonawcy, deser, woda mineralna, sok. Wykonawca przedłoży min. po dwa warianty z propozycją menu na każdy posiłek (obiad i kolacja). Liczba uczestników, która będzie wiążąca do wyliczenia należności za usługę restauracyjną zostanie podana Wykonawcy przez Zamawiającego drogą mailową lub faxem, najpóźniej na 3 dni przed rozpoczęciem realizacji usługi.
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 550000000
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
  • II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
  • II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
  • II.2. Czas trwania zamówienia lub termin wykonania: 2 miesięcy

Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym

  • III.1. Warunki dotyczące zamówienia
  • Informacja na temat wadium: nie dotyczy

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.wup.gdansk.pl
  • IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach