Regionalny Ośrodek Psychiatrii Sądowej w Starogardzie Gdańskim ogłasza przetarg
- Adres: 83200 Starogard Gdański, ul. Skarszewska
- Województwo: pomorskie
- Telefon/fax: tel. 585 630 736 , fax. 585 630 773
- Data zamieszczenia: 2017-11-22
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Regionalny Ośrodek Psychiatrii Sądowej w Starogardzie Gdańskim
ul. Skarszewska 7
83200 Starogard Gdański, woj. pomorskie
tel. 585 630 736, fax. 585 630 773
REGON: 19208242800000 - Adres strony internetowej zamawiającego: http://rops-starogard.pl/
- I.2. Rodzaj zamawiającego: Jednostka budżetowa
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
usługi dostarczania żywności polegające na kompleksowym, całodziennym wyżywieniu pacjentów ROPS - II.1.2. Rodzaj zamówienia:
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
usługi dostarczania żywności polegające na: kompleksowym, całodziennym wyżywieniu pacjentów ROPS, poprzez przygotowywanie, z produktów własnych Wykonawcy, trzech posiłków dziennie, 7 dni w tygodniu zgodnie z obowiązującymi w szpitalach psychiatrycznych normami żywieniowymi, o wartości nie niższej niż 3.350 kcal/1osobodzień żywienia, uwzględniając diety oraz ich dostarczenie do budynku Ośrodka w sposób zgodny z zaleceniami higieniczno-sanitarnymi odnośnie transportu żywności, w odpowiednio do tego celu przygotowanych pojemnikach termoizolacyjnych zabezpieczających posiłki przed wylaniem oraz schłodzeniem, w następujących godzinach: -Śniadanie – od 730 do 800 -Obiad - od 1230 do 1300 -Kolacja - od 1800 do 1830 i w ilościach wynikających z aktualnej ilości przebywających w Ośrodku pacjentów w przedziale 40 – 70 osób, z uwzględnieniem warunków określonych w specyfikacji i umowie. - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 55321000-6
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym
- III.2. Warunki udziału
- Opis warunków udziału w postępowaniu oraz opis sposobu dokonywania oceny spełniania tych warunków: Wykonawca spełni warunek jeżeli wykaże, że: - posiada wpis do rejestru zakładów podlegających urzędowej kontroli organów Państwowej Inspekcji Sanitarnej, zgodnie z art. 62 ustawy z dnia 25 sierpnia 2006r. o bezpieczeństwie żywności i żywienia (Dz.U. z 2015r., poz. 594 tj.), - posiada uprawnienia wymagane do świadczenia usług dostarczania żywności zgodnie z przepisami ustawy z dnia 25 sierpnia 2006 r. o bezpieczeństwie żywności i żywienia (Dz.U. 2006 nr 171 poz. 1225) lub zgodę Inspektora sanitarnego na produkcję posiłków, wdrożył i stosuje system HACCP na usługę cateringu i transportu żywności, potwierdzony certyfikatem lub zaświadczeniem wydanym przez Państwowy Powiatowy Inspektorat Sanitarny;
- Informacja o oświadczeniach i dokumentach, jakie mają dostarczyć wykonawcy w celu potwierdzenia spełniania warunków udziału w postępowaniu: Pełnomocnictwo – w przypadku, gdy oferta została podpisana przez pełnomocnika lub gdy oferta została złożona przez Wykonawców wspólnie ubiegających się o zamówienie zgodnie z art. 23 ustawy. (jeżeli dotyczy) wykazania, iż zastrzeżone informacje stanowią tajemnicę przedsiębiorstwa Wykonawca w terminie 3 dni od dnia zamieszczenia na stronie internetowej informacji, o której mowa w art. 86 ust. 5 uPzp, przekaże zamawiającemu oświadczenie o przynależności lub braku przynależności do tej samej grupy kapitałowej, o której mowa w art. 24 ust. 1 pkt 23 uPzp. Wraz ze złożeniem oświadczenia, wykonawca może przedstawić dowody, że powiązania z innym
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.2. Kryteria oceny ofert
- IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- USŁUGA CATERINGU POSIŁKÓW DLA DZIECI, KTÓRE BĘDĄ UCZĘSZCZAĆ DO GMINNEGO PRZEDSZKOLA IM. J. TUWIMA W STRASZYNIE W ROKU SZKOLNYM 2024/2025
Dodano: 2024-07-22 - Gotowanie i wydawanie posiłków dla uczniów w oparciu o użyczenie wyposażonej w urządzenia i sprzęt kuchni wraz z zapleczem w Specjalnym Ośrodku Szkolno- Wychowawczym w Damnicy
Dodano: 2024-07-19 - Świadczenie usług cateringowych dla osób przebywających na pobytach wypoczynkowych w OSW „Koszarka" w Przebrnie k. Krynicy Morskiej, w okresie od 17.06.2024 r. do 08.09.2024 r.
Dodano: 2024-06-05 - Sukcesywne świadczenie usług cateringowych na potrzeby Wojewódzkiego Urzędu Pracy w Gdańsku w roku 2024.
Dodano: 2024-04-18 - Świadczenie usług cateringowych w 2024 roku
Dodano: 2024-03-28 - Świadczenie usługi cateringowej podczas 52 szkoleń w 2024 r.
Dodano: 2024-03-13 - Sukcesywne świadczenie usług cateringowych na potrzeby Pomorskiego Ośrodka Doradztwa Rolniczego w Lubaniu w ramach wydarzeń organizowanych w 2024 roku, takich jak szkolenia, konferencje, targi itp.
Dodano: 2024-03-05 - Usługa cateringowa zbiorowego żywienia w Zespole Szkół Ogólnokształcących nr 8 im. Jana Pawła II w Gdańsku
Dodano: 2024-02-23 - Przygotowanie i dostawa obiadów dla podopiecznych Gminnego Ośrodka Pomocy Społecznej w Kosakowie
Dodano: 2024-02-16 - Prowadzenie kuchni i świadczenie usług związanych z całodzienną obsługą przygotowywanie posiłków w pomieszczeniach wydzierżawionych przez Zamawiającego i dystrybucji posiłków do stołówki DPS w Pucku
Dodano: 2024-02-02