Przetargi.pl
Usługi cateringowe w ramach projektu POKL Przygotuj się na przyszłość

Zarząd Powiatu Łobeskiego ogłasza przetarg

  • Adres: 73-150 Łobez, ul. Konopnickiej 41
  • Województwo: zachodniopomorskie
  • Telefon/fax: tel. 091 3976099 , fax. 091 3975603
  • Data zamieszczenia: 2011-12-19
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Zarząd Powiatu Łobeskiego
    ul. Konopnickiej 41 41
    73-150 Łobez, woj. zachodniopomorskie
    tel. 091 3976099, fax. 091 3975603
    REGON: 81242431000000
  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.powiatlobeski.pl
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Administracja samorządowa

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Usługi cateringowe w ramach projektu POKL Przygotuj się na przyszłość
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: usługi
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    1) Zamówienie obejmuje: usługę cateringu w ramach projektu POKL pt. Przygotuj się na przyszłość. 2) Przez usługę cateringu rozumie się przygotowanie i dostarczenie posiłków: obiad - (drugie danie, owoce), poczęstunek (kanapka, owoce), ciepłych i zimnych napojów (herbata, kawa, soki napoje) dla uczestników projektu w siedzibie realizatora projektu tj. Zespołu Szkół im. T. Kościuszki w Łobzie. 3) Projekt realizowany jest w ramach Działania 9.2 Programu Operacyjnego Kapitał Ludzki i współfinansowany jest ze środków Europejskiego Funduszu Społecznego. 4) Zajęcia edukacyjne w ramach projektu odbywać się będą do 31 lipca 2013 r. 5) W zakres przedmiotu zamówienia dotyczącego usługi cateringu wchodzić będzie przygotowanie i dostarczenie w czasie trwania projektu około 5217 posiłków w dwóch typach: 1) Do ceny każdego typu posiłku należy doliczyć cenę ciepłych i zimnych napojów. 2) Przedmiot zamówienia ma być realizowany dla młodzieży szkolnej w wieku 16-20 lat. 3) Posiłki muszą być dostarczone w naczyniach jednorazowych w godzinach wskazanych przez Zamawiającego razem z workami do pakowania naczyń jednorazowych. 4) Informacja o ilości posiłków w danym dniu będzie przekazywana w formie elektronicznej (e-mail) lub telefonicznej przez Zamawiającego Wykonawcy najpóźniej na 2 dni przed dostawą. 5) Wybór posiłku: obiad - (drugie danie, owoce), poczęstunek - (kanapka, owoce), ciepłych i zimnych napojów (herbata, kawa, soki, napoje) należeć będzie do Zamawiającego z listy stanowiącej załącznik nr 4 do SIWZ, dołączonej do oferty przez Wykonawcę. Szczegółowy opis zamówienia w SIWZ.
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 553210006
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
  • II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
  • II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: http://spow.lobez.ibip.pl
  • IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach