Przetargi.pl
Usługi cateringowe w ramach Projektu „Ekonomy i praca – to się opłaca”

ZESPÓŁ SZKÓŁ EKONOMICZNYCH I MUNDUROWYCH IM. GENERAŁA WŁADYSŁAWA ANDERSA W CHEŁMIE ogłasza przetarg

  • Adres: 22-100 Chełm, ul. Henryka Sienkiewicza 22
  • Województwo: lubelskie
  • Telefon/fax: tel.
  • Data zamieszczenia: 2022-12-22
  • Zamieszczanie ogłoszenia: nieobowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: ZESPÓŁ SZKÓŁ EKONOMICZNYCH I MUNDUROWYCH IM. GENERAŁA WŁADYSŁAWA ANDERSA W CHEŁMIE
    ul. Henryka Sienkiewicza 22
    22-100 Chełm, woj. lubelskie
    REGON: 000182478
  • Adres strony internetowej zamawiającego: ekonomy.pl

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Usługi cateringowe w ramach Projektu „Ekonomy i praca – to się opłaca”
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: usługi
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    1. Przedmiot zamówienia obejmuje usługi cateringowe podczas szkoleń odbywających się w ZSEiM w Chełmie:1.1. catering podczas szkoleń (przerwa kawowa i obiad) – sztuki walki, spadochron itd.; szkolenie 5-dniowe – 11 edycji (w różnych terminach), 20 osób tygodniowo, łącznie dla 220 osób (1100 osobodni),1.2. wyżywienie podczas warsztatów (przerwa kawowa i obiad) dla 75 osób x 3 edycje (w różnych terminach), łącznie dla 225 osób (225 osobodni),1.3. catering podczas szkolenia Transversal skills (przerwa kawowa i obiad); szkolenie 5-dniowe – 12 edycji (w różnych terminach), 10 osób tygodniowo, łącznie dla 120 osób (600 osobodni),1.4. catering (przerwa kawowa i obiad) na dodatkowych zajęciach specjalistycznych; szkolenie 7-dniowe – 6 edycji (w różnych terminach), 20 osób tygodniowo, łącznie 120 osób (840 osobodni).2. W ramach każdej przerwy kawowej należy uwzględnić: kawę, herbatę, wodę, mleko, cukier, cytrynę, drobne słone lub słodkie przekąski typu paluszki lub kruche ciastka lub owoce oraz soki. W ramach każdego obiadu należy uwzględnić zupę / zupę-krem, drugie danie: ziemniaki / ryż / kasza / makaron, mięso / ryby, surówka / sałatka oraz napój. 3. Wykonawca zobowiązany jest dostarczyć catering każdorazowo do siedziby Zamawiającego. Ciepłe napoje, zupa i drugie danie muszą być przez Wykonawcę dostarczone ciepłe, Zamawiający nie zapewnia miejsca do podgrzania posiłków.
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 55321000-6
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie

Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym

  • III.2. Warunki udziału
  • Informacja o oświadczeniach i dokumentach, jakie mają dostarczyć wykonawcy w celu potwierdzenia spełniania warunków udziału w postępowaniu: Tak

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: Zamówienie udzielane jest w trybie podstawowym na podstawie: art. 275 pkt 1 ustawy
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.5. Termin związania ofertą: 2023-01-02

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach