ZESPÓŁ SZKÓŁ EKONOMICZNYCH I MUNDUROWYCH IM. GENERAŁA WŁADYSŁAWA ANDERSA W CHEŁMIE ogłasza przetarg
- Adres: 22-100 Chełm, ul. Henryka Sienkiewicza 22
- Województwo: lubelskie
- Telefon/fax: tel.
- Data zamieszczenia: 2022-12-22
- Zamieszczanie ogłoszenia: nieobowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: ZESPÓŁ SZKÓŁ EKONOMICZNYCH I MUNDUROWYCH IM. GENERAŁA WŁADYSŁAWA ANDERSA W CHEŁMIE
ul. Henryka Sienkiewicza 22
22-100 Chełm, woj. lubelskie
REGON: 000182478 - Adres strony internetowej zamawiającego: ekonomy.pl
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Usługi cateringowe w ramach Projektu „Ekonomy i praca – to się opłaca” - II.1.2. Rodzaj zamówienia: usługi
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
1. Przedmiot zamówienia obejmuje usługi cateringowe podczas szkoleń odbywających się w ZSEiM w Chełmie:1.1. catering podczas szkoleń (przerwa kawowa i obiad) – sztuki walki, spadochron itd.; szkolenie 5-dniowe – 11 edycji (w różnych terminach), 20 osób tygodniowo, łącznie dla 220 osób (1100 osobodni),1.2. wyżywienie podczas warsztatów (przerwa kawowa i obiad) dla 75 osób x 3 edycje (w różnych terminach), łącznie dla 225 osób (225 osobodni),1.3. catering podczas szkolenia Transversal skills (przerwa kawowa i obiad); szkolenie 5-dniowe – 12 edycji (w różnych terminach), 10 osób tygodniowo, łącznie dla 120 osób (600 osobodni),1.4. catering (przerwa kawowa i obiad) na dodatkowych zajęciach specjalistycznych; szkolenie 7-dniowe – 6 edycji (w różnych terminach), 20 osób tygodniowo, łącznie 120 osób (840 osobodni).2. W ramach każdej przerwy kawowej należy uwzględnić: kawę, herbatę, wodę, mleko, cukier, cytrynę, drobne słone lub słodkie przekąski typu paluszki lub kruche ciastka lub owoce oraz soki. W ramach każdego obiadu należy uwzględnić zupę / zupę-krem, drugie danie: ziemniaki / ryż / kasza / makaron, mięso / ryby, surówka / sałatka oraz napój. 3. Wykonawca zobowiązany jest dostarczyć catering każdorazowo do siedziby Zamawiającego. Ciepłe napoje, zupa i drugie danie muszą być przez Wykonawcę dostarczone ciepłe, Zamawiający nie zapewnia miejsca do podgrzania posiłków. - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 55321000-6
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym
- III.2. Warunki udziału
- Informacja o oświadczeniach i dokumentach, jakie mają dostarczyć wykonawcy w celu potwierdzenia spełniania warunków udziału w postępowaniu: Tak
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: Zamówienie udzielane jest w trybie podstawowym na podstawie: art. 275 pkt 1 ustawy
- IV.2. Kryteria oceny ofert
- IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.5. Termin związania ofertą: 2023-01-02
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- Zakup usługi żywienia dla osób zatrzymanych w PDOZ KMP w Białej Podlaskiej, PDOZ KPP w Biłgoraju, PDOZ KPP w Krasnymstawie, osób przebywających w Policyjnej Izbie Dziecka ...
Dodano: 2024-04-26 - Świadczenie usługi cateringowej obejmującej całodzienne wyżywienie dla uczestników kursów i szkoleń w ramach projektu „Utworzenie i wsparcie funkcjonowania Branżowego Centrum Umiejętności w Łukowie”
Dodano: 2024-02-27 - Usługi cateringowe, gastronomiczne i noclegowe na potrzeby wydarzeń organizowanych przez Centrum Spotkania Kultur w Lublinie
Dodano: 2024-02-19 - Świadczenie usług gastronomicznych i cateringowych dla Ośrodka Edukacji Ekologicznej ”Lasy Janowskie” na bazie wydzierżawianych pomieszczeń kuchennych wraz z wyposażeniem
Dodano: 2024-02-01 - "Świadczenie usługi cateringowej podzielonej na części"
Dodano: 2023-12-22 - „Świadczenie usług gastronomicznych dla mieszkańców Domu Pomocy Społecznej im. Roba Inja w Świdniku’’
Dodano: 2023-12-18 - Dostawa posiłków – usługa cateringowa dla uczestników Dziennego Domu Pomocy dla Seniorów w Biłgoraju
Dodano: 2023-12-14 - Zapewnienie jednego gorącego posiłku składającego się z dwóch dań i napoju dla uczniów/dzieci objętych pomocą Miejskiego Ośrodka Pomocy Rodzinie w Chełmie w 2024 roku
Dodano: 2023-12-14 - Prowadzenie stołówki szkolnej poprzez świadczenie usług żywieniowych dla uczniów ZSO nr 1 w Zespole Szkół Ogólnokształcących nr 1 im. Zbigniewa Herberta w Lublinie.
Dodano: 2023-12-05 - Wybór wykonawcy na świadczenie usług żywieniowych dla Szkoły Podstawowej nr 1 im. ks. Stanisława Konarskiego w Lublinie
Dodano: 2023-11-24