Przetargi.pl
Usługi cateringowe na całodobowe żywienie pacjentów Szpitala Chorób Płuc w Siewierzu

Szpital Chorób Płuc w Siewierzu Sp. z o.o. ogłasza przetarg

  • Adres: 42-470 Siewierz, ul. Zbigniewa Oleśnickiego
  • Województwo: śląskie
  • Telefon/fax: tel. 326 741 142 , fax. 326 741 471
  • Data zamieszczenia: 2020-02-19
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Szpital Chorób Płuc w Siewierzu Sp. z o.o.
    ul. Zbigniewa Oleśnickiego 21
    42-470 Siewierz, woj. śląskie
    tel. 326 741 142, fax. 326 741 471
    REGON: 27627117900000
  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.szpital-siewierz.pl
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: spółka z.o.o. jednostki samorządu terytorialnego

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Usługi cateringowe na całodobowe żywienie pacjentów Szpitala Chorób Płuc w Siewierzu
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia:
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    Przedmiotem zamówienia są usługi cateringowe na całodobowe żywienie pacjentów Szpitala Chorób Płuc w Siewierzu. Ilość łóżek Oddziału Chorób Płuc - 36 Przewidywana średnia ilość́ wydanych posiłków w skali 12 miesięcy wynosi 8100 osobodni.
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 55212000-0
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie

Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym

  • III.2. Warunki udziału
  • Opis warunków udziału w postępowaniu oraz opis sposobu dokonywania oceny spełniania tych warunków: Zamawiający uzna warunek za spełniony, jeżeli Wykonawca wykaże, że - dysponuje aktualną decyzją właściwego Państwowego Inspektora Sanitarnego wydaną na podstawie Ustawy z dnia 25.08.2006 r. o bezpieczeństwie żywności i żywienia (Dz. U. 171 poz. 1225 z późn. zm.) z uwzględnieniem zmiany przepisów z dnia 08.01.2010 r. o zmianie ustawy o bezpieczeństwie żywności i żywienia oraz niektórych ustaw (Dz. U. z 2010r. Nr 21 poz.105), stwierdzająca, że kuchnia, w której będą przygotowywane posiłki, spełnia wszystkie wymagania konieczne do zapewnienia właściwej jakości zdrowotnej w zakresie produkcji posiłków dla potrzeb lecznictwa zamkniętego lub decyzją/zezwoleniem Państwowego Inspektora Sanitarnego, potwierdzającą, że kuchnia, w której będą przygotowywane posiłki spełnia konieczne wymagania higieniczno-sanitarne w zakresie produkcji posiłków dla odbiorców zewnętrznych. - dysponuje ostatnim protokołem z przeprowadzonej kontroli Sanitarno-epidemiologicznej - dysponuje pozwoleniem na transport posiłków.
  • Informacja o oświadczeniach i dokumentach, jakie mają dostarczyć wykonawcy w celu potwierdzenia spełniania warunków udziału w postępowaniu: -Pełnomocnictwo osób podpisujących ofertę w imieniu Wykonawcy, udzielone przez osobę upoważnioną zgodnie z właściwym rejestrem. Należy dołączyć do oferty oryginał lub kopię poświadczoną za zgodność z oryginałem przez udzielającego pełnomocnictwa lub notariusza.

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.5. Termin związania ofertą:

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach