Szpital Chorób Płuc w Siewierzu Sp. z o.o. ogłasza przetarg
- Adres: 42-470 Siewierz, ul. Zbigniewa Oleśnickiego
- Województwo: śląskie
- Telefon/fax: tel. 326 741 142 , fax. 326 741 471
- Data zamieszczenia: 2020-02-19
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Szpital Chorób Płuc w Siewierzu Sp. z o.o.
ul. Zbigniewa Oleśnickiego 21
42-470 Siewierz, woj. śląskie
tel. 326 741 142, fax. 326 741 471
REGON: 27627117900000 - Adres strony internetowej zamawiającego: www.szpital-siewierz.pl
- I.2. Rodzaj zamawiającego: spółka z.o.o. jednostki samorządu terytorialnego
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Usługi cateringowe na całodobowe żywienie pacjentów Szpitala Chorób Płuc w Siewierzu - II.1.2. Rodzaj zamówienia:
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
Przedmiotem zamówienia są usługi cateringowe na całodobowe żywienie pacjentów Szpitala Chorób Płuc w Siewierzu. Ilość łóżek Oddziału Chorób Płuc - 36 Przewidywana średnia ilość́ wydanych posiłków w skali 12 miesięcy wynosi 8100 osobodni. - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 55212000-0
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym
- III.2. Warunki udziału
- Opis warunków udziału w postępowaniu oraz opis sposobu dokonywania oceny spełniania tych warunków: Zamawiający uzna warunek za spełniony, jeżeli Wykonawca wykaże, że - dysponuje aktualną decyzją właściwego Państwowego Inspektora Sanitarnego wydaną na podstawie Ustawy z dnia 25.08.2006 r. o bezpieczeństwie żywności i żywienia (Dz. U. 171 poz. 1225 z późn. zm.) z uwzględnieniem zmiany przepisów z dnia 08.01.2010 r. o zmianie ustawy o bezpieczeństwie żywności i żywienia oraz niektórych ustaw (Dz. U. z 2010r. Nr 21 poz.105), stwierdzająca, że kuchnia, w której będą przygotowywane posiłki, spełnia wszystkie wymagania konieczne do zapewnienia właściwej jakości zdrowotnej w zakresie produkcji posiłków dla potrzeb lecznictwa zamkniętego lub decyzją/zezwoleniem Państwowego Inspektora Sanitarnego, potwierdzającą, że kuchnia, w której będą przygotowywane posiłki spełnia konieczne wymagania higieniczno-sanitarne w zakresie produkcji posiłków dla odbiorców zewnętrznych. - dysponuje ostatnim protokołem z przeprowadzonej kontroli Sanitarno-epidemiologicznej - dysponuje pozwoleniem na transport posiłków.
- Informacja o oświadczeniach i dokumentach, jakie mają dostarczyć wykonawcy w celu potwierdzenia spełniania warunków udziału w postępowaniu: -Pełnomocnictwo osób podpisujących ofertę w imieniu Wykonawcy, udzielone przez osobę upoważnioną zgodnie z właściwym rejestrem. Należy dołączyć do oferty oryginał lub kopię poświadczoną za zgodność z oryginałem przez udzielającego pełnomocnictwa lub notariusza.
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.2. Kryteria oceny ofert
- IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.5. Termin związania ofertą:
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną