Przetargi.pl
Usługi cateringowe dla uczestników oraz wykładowców studiów podyplomowych realizowanych w "Centrum" związane z uroczystym zakończeniem studiów

Politechnika Krakowska im. Tadeusza Kościuszki ogłasza przetarg

  • Adres: 31-155 Kraków, ul. Warszawska 24
  • Województwo: małopolskie
  • Telefon/fax: tel.
  • Data zamieszczenia: 2023-06-15
  • Zamieszczanie ogłoszenia: nieobowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Politechnika Krakowska im. Tadeusza Kościuszki
    ul. Warszawska 24
    31-155 Kraków, woj. małopolskie
    REGON: 000001560
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Zamawiający publiczny - jednostka sektora finansów publicznych - uczelnia publiczna

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Usługi cateringowe dla uczestników oraz wykładowców studiów podyplomowych realizowanych w "Centrum" związane z uroczystym zakończeniem studiów
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: usługi
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    Usługi gastronomiczne/cateringowe obejmować mają dostarczenie, przygotowanie i podawanie posiłków oraz napojów podczas uroczystego zakończenia studiów podyplomowych.Organizacja uroczystego zakończenia studiów podyplomowych wraz z wręczeniem świadectw (24 czerwca 2023r.).Bankiet wraz z obsługą kelnerską w godzinach 10:00 - 15:00.Planowana liczba osób:80 – 130 osób, całkowita liczba osób będzie podana przed planowanym wydarzeniem jednakże nie będzie mniejsza niż 80 osób.Lokalizacja miejsca świadczenia usługi Politechnika Krakowska Kampus Czyżyny - al. Jana Pawła II 37 - budynek G. Do wykonania usługi winna być zapewniona zastawa porcelanowa i szklana, ewentualnie dopuszczalne są elementy zastawy wykonane z drewna (wyklucza się tworzywo sztuczne). Sztućce powinny być metalowe, nieuszkodzone, wysterylizowane. Nie dopuszcza się opakowań jednorazowych. Obrusy białe oraz dodatkowy wystrój stołu (tzn. świeże kwiaty).Stoły zapewnia Zamawiający.Obsługa kelnerska - ułożenie stołów w sali i ich przygotowanie, sprzątanie na bieżąco i po zakończeniu, dolewanie napoi, ułożenie stołów po uroczystości.Minimalne wymagania dotyczące menu:Co najmniej 5 różnych zakąsek słonych/osobę (w ilości wystarczającej dla zgłoszonej liczby gości min. 100g/os.) np.:1. roladki z tortilli z serem, szynką2. śliwka suszona zawijana w boczku3. sakiewki z ciasta francuskiego z pieczarkami4. kruche babeczki z farszem łososiowo serowym5. kanapki bankietowe (min 5 różnorodnych składników) Co najmniej 2 różne zakąski słodkie/osobę (w tym panna cotta z truskawkami; szarlotka; min. 100g/os.).Owoce sezonowe co najmniej 3 rodzaje (np. truskawki, winogrona, arbuz- w ilości wystarczającej dla zgłoszonej liczby gości min. 100g/os.)Napoje: soki owocowe 100% (nie napoje) 2 rodzaje co najmniej 0,2l/os (podawane w szklanych dzbankach).Woda gazowana i niegazowana podana w butelkach o pojemności nie przekraczającej 500ml, co najmniej 0,2l/osSzczegółowe warunki, zasady realizacji zamówienia oraz płatności zawiera projekt umowy stanowiący załącznik nr 7 do SWZ.
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 55520000-1
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: Zamówienie udzielane jest w trybie podstawowym na podstawie: art. 275 pkt 1 ustawy
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.5. Termin związania ofertą:

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach