Przetargi.pl
Usługa w zakresie zapewnienia i obsługi cateringu na zlocie ptaków polskich w Goniądzu w ramach projektu pn. Bądź na pTAK!

Ptaki Polskie ogłasza przetarg

  • Adres: 19-110 Goniądz, ul. Kościuszki 26/11
  • Województwo: podlaskie
  • Telefon/fax: tel. 58 719 12 28 , fax. 58 719 12 28
  • Data zamieszczenia: 2012-04-27
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Ptaki Polskie
    ul. Kościuszki 26/11 26/11
    19-110 Goniądz, woj. podlaskie
    tel. 58 719 12 28, fax. 58 719 12 28
    REGON: 20007170300000
  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.jestemnaptak.pl
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Inny: Stowarzyszenie

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Usługa w zakresie zapewnienia i obsługi cateringu na zlocie ptaków polskich w Goniądzu w ramach projektu pn. Bądź na pTAK!
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: usługi
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    1. Realizacji zamówienia: na przestrzeni 3 dni od 18 do 20 maja 2012 roku, na terenie miejscowości Goniądz. 2. Świadczenia usług cateringowych które będzie odbywało się sukcesywnie w okresie obowiązywania umowy w ramach organizowanego przez Zamawiającego zlotu. Zamawiający nie wyraża zgodna dokonywanie zmian w posiłkach wchodzących w skład usługi. 3. Zamawiający zastrzega sobie możliwość zamówienia mniejszej ilości usług, niż maksymalna wskazana w SIWZ, a w takiej sytuacji Wykonawca nie będzie wnosił żadnych roszczeń z tego tytułu, w szczególności o zapłatę za ilość stanowiącą różnicę między maksymalną ilością usług wskazanych w SIWZ, a ilością rzeczywiście zrealizowaną na podstawie poszczególnego zlecenia Zamawiającego. Rozliczenie nastąpi zgodnie z rzeczywistym wykonaniem przedmiotu umowy, po dokonaniu protokolarnego odbioru przedmiotu umowy. Ceny zaoferowane przez Wykonawcę w ofercie przetargowej nie ulegną podwyższeniu przez cały okres obowiązywania umowy. 4. Przygotowania, dowozu i podawania posiłków w dni wskazane przez Zamawiającego do miejsca , w którym będzie odbywało się zlot. 5. Świadczenia usług cateringowych, wyłącznie przy użyciu produktów spełniających normy jakości produktów spożywczych. 6. Przestrzegania przepisów prawnych w zakresie przechowywania i przygotowywania artykułów spożywczych (m. in. ustawy z dnia 25 sierpnia 2006 r. o bezpieczeństwie żywności i żywienia Dz. U. nr 171 poz. 1125 ze zm.). 7. Przygotowania stołów w sposób uzgodniony z Zamawiającym. 8. Świadczenia usług cateringowych na zastawie ceramicznej lub porcelanowej, z użyciem sztućców metalowych, serwetek papierowych i materiałowych, obrusów materiałowych). 9. Estetycznego podawania posiłków. 10. Dostarczania posiłków na miejsce wskazane przez Zamawiającego najpóźniej na 30 min. przed jego rozpoczęciem. 11. Zebrania naczyń oraz resztek pokonsumpcyjnych najpóźniej 30 min. po zakończeniu posiłku. 12. Zapewnienia obsługi kelnerskiej. 13. Zapewnienia w dniu 18 maja 2012 roku o godzinie 18:00 obiadokolacji dla 400 osób o niżej wskazanym menu : I Zupy: Krem z leśnych grzybów 400 porcji x 250 ml Barszcz czerwony z pasztecikiem 400 porcji x 250 ml II Dania ciepłe: Pierogi z kapustą i grzybami 400 porcji x 260 g Filet z ryby (łosoś, halibut) z gotowanymi warzywami 400 porcji x 150 g i sosem, po 400 porcji. III Dodatki: Pieczywo 800 bułeczek x 50 g Szczupak faszerowany bez ograniczeń Ryby z warzywami bez ograniczeń Trzy rodzaje mięsa pieczonego karkówka, boczek, szynka bez ograniczeń Kiszka ziemniaczana Sałatki: sezonowe warzywa z dipami pomidor, ogórek, papryka + sałata lodowa + vinegrette IV Bufet deserowy: Sernik 250 porcji (70 g) Ciasto z owocami 250 porcji (70 g) Sezonowe owoce bez ograniczeń V Napoje gorące: Herbata bez ograniczeń Kawa bez ograniczeń Dodatki (śmietanki, cytryna, cukier) bez ograniczeń VI Napoje zimne: Soki owocowe 100% (pomarańczowy, jabłkowy) bez ograniczeń Woda mineralna podawana w dzbankach bez ograniczeń Kompot z rabarbaru VII Dodatkowe wymagania: Zastawa Sztućce platerowe i szkło Obrusy, serwetki (w uzgodnionych kolorach) Dekoracja stołów Obsługa kelnerska 14. Zapewnienia w dniu 19 maja 2012 roku o godzinie 14:00 obiadu dla 400 osób o niżej wskazanym menu : I Zupy: Krem z leśnych grzybów 400 porcji x 250 ml Chłodnik 400 porcji x 250 ml II. Dania gorące (do wyboru i bez ograniczeń): kapusta faszerowana mięsem i kaszą gryczaną z pieczarkami makaron z brokułami i pieczarkami karkówka pieczona kurczak pieczony III. Dodatki (do wyboru i bez ograniczeń): ziemniaki gotowane i opiekane cztery surówki do wyboru z: kapusty białej, kapusty czerwonej, marchwi, buraków owoce sezonowe IV. Napoje gorące: Herbata bez ograniczeń Kawa bez ograniczeń Dodatki (śmietanka, cytryna, cukier) bez ograniczeń V. Napoje zimne: Soki owocowe 100% (pomarańczowy, jabłkowy) bez ograniczeń Woda mineralna podawana w dzbankach bez ograniczeń Kompot z owoców VI. Dodatkowe wymagania: Zastawa Sztućce platerowe i szkło Obrusy, serwetki (w uzgodnionych kolorach) Dekoracja stołów Obsługa kelnerska 15. Zapewnienia w dniu 19 maja 2012 roku o godzinie 18:00 kolacji dla 400 osób o niżej wskazanym menu : I. Dania gorące (do wyboru i bez ograniczeń): kołduny z surówką babka ziemniaczana makaron z warzywami Dania z grilla : kiełbaska kiszka ziemniaczana karkówka pierś z kurczaka warzywa Sałatki : ziemniaczana wiosenna warzywa w sosie czosnkowym III Dodatki: Pieczywo bez ograniczeń Smalec i masło bez ograniczeń Keczup bez ograniczeń Musztarda bez ograniczeń IV Napoje gorące: Herbata bez ograniczeń Kawa bez ograniczeń Dodatki (śmietanki, cytryna, cukier) bez ograniczeń V Napoje zimne: Soki owocowe 100% (pomarańczowy, jabłkowy) bez ograniczeń Woda mineralna podawana w dzbankach bez ograniczeń Kompot z owoców VI Ciasta (bez ograniczeń): warkocze ciasto drożdżowe z owocami pampuchy VII Dodatkowe wymagania: Zastawa Sztućce platerowe i szkło Obrusy, serwetki (w uzgodnionych kolorach) Dekoracja stołów 16. Zapewnienia w dniu 20 maja 2012 roku o godzinie 13:00 kolacji dla 400 osób o niżej wskazanym menu : I. Dania gorące (do wyboru i bez ograniczeń) żeberka w kapuście papryka faszerowana kaszą gryczaną i pieczarkami makaron kokardki z warzywami II. Dodatki (do wyboru i bez ograniczeń) ziemniaki opiekane kopytka podlaskie skwarki na oddzielnych półmiskach III. Surówki: (do wyboru i bez ograniczeń) mix sałat w sosie vinegrette mizeria warzywa w sosie migdałowym IV Napoje gorące: Herbata bez ograniczeń Kawa bez ograniczeń Dodatki (śmietanki, cytryna, cukier) bez ograniczeń V Napoje zimne: Soki owocowe 100% (pomarańczowy, jabłkowy) bez ograniczeń Woda mineralna podawana w dzbankach bez ograniczeń Kompot z owoców VI Ciasta (bez ograniczeń): co najmniej trzy rodzaje pieczone we własnym zakresie nie zaś zamawiane w cukierni lub piekarni ponadto owoce sezonowe VII Dodatkowe wymagania: Zastawa Sztućce platerowe i szkło Obrusy, serwetki (w uzgodnionych kolorach) Dekoracja stołów4. Kompot 18. Zapewnienia w dniu 20 maja 2012 roku o godzinie 16:00 suchego prowiantu dla 40 osób o niżej wskazanym menu : dwie kanapki ( jedna z szynką druga z serem żółtym) owoce woda niegazowana
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 553200003
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
  • II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
  • II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
  • II.2. Czas trwania zamówienia lub termin wykonania: 3 dni

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: http://www.jestemnaptak.pl
  • IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną