Przetargi.pl
Usługa szkoleniowa - szkolenie zamknięte dla pracowników powiatowych urzędów pracy z zakresu nowelizacji ustawy z dnia 20 kwietnia 2004r. o promocji zatrudnienia i instytucjach rynku pracy oraz usługa cateringowa, z możliwością składania ofert częściowych

Wielkopolski Urząd Wojewódzki w Poznaniu ogłasza przetarg

  • Adres: 61-713 Poznań, Al. Niepodległości 16/18
  • Województwo: wielkopolskie
  • Telefon/fax: tel. 061 8541300 , fax. 061 8541204
  • Data zamieszczenia: 2014-09-23
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Wielkopolski Urząd Wojewódzki w Poznaniu
    Al. Niepodległości 16/18 16/18
    61-713 Poznań, woj. wielkopolskie
    tel. 061 8541300, fax. 061 8541204
    REGON: 00051433100000
  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.poznan.uw.gov.pl
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Administracja rządowa terenowa

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Usługa szkoleniowa - szkolenie zamknięte dla pracowników powiatowych urzędów pracy z zakresu nowelizacji ustawy z dnia 20 kwietnia 2004r. o promocji zatrudnienia i instytucjach rynku pracy oraz usługa cateringowa, z możliwością składania ofert częściowych
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: usługi
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    Część I: usługa szkoleniowa - szkolenie zamknięte dla pracowników powiatowych urzędów pracy z zakresu nowelizacji ustawy z dnia 20 kwietnia 2004r. o promocji zatrudnienia i instytucjach rynku pracy 1. Przedmiot zamówienia obejmuje przeprowadzenie dwóch jednodniowych szkoleń dla 2 grup (maksymalnie po 40 osób każda grupa). 2. Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia został zawarty w załączniku nr 6. 3. Wykonawca, najpóźniej w terminie 2 dni roboczych po podpisaniu umowy, przedstawi do akceptacji upoważnionego przedstawiciela Zamawiającego, szczegółowy harmonogram szkoleń. 4. Zajęcia odbywać się będą w dni robocze, w siedzibie Zamawiającego, (w godzinach między 08:30-15:30), w terminach określonych w harmonogramie. 5. Wykonawca w ramach realizacji zamówienia zobowiązuje się: 1) przeprowadzić z należytą starannością szkolenia, zgodnie z programem i harmonogramem zajęć zatwierdzonym przez Zamawiającego, 2) przeprowadzić ewaluację szkolenia (przy pomocy arkusza AIOS) i przedstawić analizę Zamawiającemu, zgodnie ze wzorem formularza sprawozdania ze szkolenia, 3) zapewnić przeprowadzenie szkolenia przez doświadczonych ekspertów z danej dziedziny, 4) wyposażyć uczestników szkolenia w materiały dydaktyczne, które mogą być w formie elektronicznej, 5) wydać uczestnikom certyfikaty potwierdzające ukończenie szkolenia, zgodnie ze wzorem zaakceptowanym przez Zamawiającego. 6. Wykonawca odpowiedzialny jest za przygotowanie i druk materiałów szkoleniowych. 7. Zamawiający informuje, że szkolenia finansowane są w 100% ze środków publicznych. 8. Zamawiający zastrzega sobie możliwość zrealizowania zamówienia tylko dla jednej grupy szkolącej lub mniejszej liczby uczestników szkoleń. 9. Zamawiający ma prawo zrezygnować z usługi w przypadku uczestnictwa w szkoleniu mniej niż 20 osób. Część II: usługa cateringowa 1. Przedmiot zamówienia obejmuje: 1) usługę przygotowania, dostarczenia oraz podawania wyżywienia podczas trwania szkoleń dla max. 82 osób (2 jednodniowe szkolenia po 40 uczestników szkolenia oraz trener) obejmującą: serwis kawowy bez ograniczeń: kawa, wybór herbat, soki, woda; wybór kruchych ciast, mini kanapki max. 4 szt. na osobę, co najmniej dwie przerwy podczas każdego dnia); 2) przygotowanie serwisu kawowego, jego dowóz i estetyczne podanie w dniach i w godzinach uzgodnionych z Wykonawcą realizującym usługę szkoleń do miejsca i sali, w której będą odbywały się spotkania, najpóźniej na 30 min. przed rozpoczęciem każdego spotkania, przygotowania (nakrycia) stołów w sposób uzgodniony z Zamawiającym, zebrania naczyń oraz resztek pokonsumpcyjnych najpóźniej 30 min. po zakończeniu każdego spotkania, 3) zapewnienie czystej i nieuszkodzonej zastawy stołowej ceramicznej, sztućców metalowych, szklanek, filiżanek, oraz obecności przez cały czas trwania spotkania obsługi kelnerskiej, w odpowiedniej ilości, a także dekoracji stołów: materiałowe obrusy, serwetki, 4) terminowego przygotowania posiłków, zgodnie z ustalonym planem szkoleń, 5) zachowania zasad higieny i obowiązujących przepisów sanitarnych przy przygotowywaniu posiłków, 6) przygotowywania posiłków pełnowartościowych, ze świeżych produktów z ważnymi terminami przydatności do spożycia. 2. Zamawiający zastrzega sobie możliwość zrealizowania zamówienia tylko dla jednej grupy szkolącej lub mniejszej liczby uczestników szkoleń. 3. Zamawiający ma prawo zrezygnować z usługi w przypadku uczestnictwa w szkoleniu mniej niż 20 osób.
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 805100002
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak
  • II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
  • II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie

Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym

  • III.1. Warunki dotyczące zamówienia
  • Informacja na temat wadium: Zamawiający nie wymaga wniesienia wadium

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.poznan.uw.gov.pl
  • IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach