Przetargi.pl
Usługa restauracyjna w dniu 10 grudnia 2010 r

Województwo Śląskie ogłasza przetarg

  • Adres: 40-037 Katowice, ul. Ligonia 46
  • Województwo: śląskie
  • Telefon/fax: tel. 32 2078562 , fax. 32 2078578
  • Data zamieszczenia: 2010-11-04
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Województwo Śląskie
    ul. Ligonia 46 46
    40-037 Katowice, woj. śląskie
    tel. 32 2078562, fax. 32 2078578
    REGON: 27628463800000
  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.slaskie.pl
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Administracja samorządowa

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Usługa restauracyjna w dniu 10 grudnia 2010 r
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: usługi
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    Przedmiotem zamówienia jest usługa restauracyjna podczas jednodniowego spotkania roboczego Zespołu ds. Zrównoważonego Rozwoju Obszarów Górskich, które odbędzie się w Bielsku-Białej w dniu 10 grudnia 2010 r. W ramach zamówienia Wykonawca jest zobowiązany do: 1) zapewnienia sali szkoleniowej/konferencyjnej w godzinach od 9:30 do 15:30 bez pobierania z tego tytułu dodatkowych opłat. Sala musi pomieścić 20 osób i zapewnić warunki do podania poczęstunku podczas przerwy kawowej. Sala musi być wyposażona w komputer (laptop), ekran, rzutnik multimedialny z możliwością podłączenia do notebooka, flipchart oraz w odpowiednią liczbę miejsc siedzących dla uczestników spotkania (krzesła, ławki, stoły). Na wniosek Zamawiającego i za zgodą Wykonawcy podane godziny udostępnienia sali szkoleniowej/konferencyjnej mogą ulec przesunięciu; miejsce zorganizowania w/w spotkania musi być położone w promieniu 9 km od Dworca PKP w Bielsku-Białej. 2) przygotowania, dostarczenia i podawania posiłków dla 20 osób do miejsca, w którym będzie odbywało się spotkanie, 3) świadczenia usług restauracyjnych wyłącznie przy użyciu produktów spełniających normy jakości produktów spożywczych, 4) świadczenia usług restauracyjnych na zastawie ceramicznej, z użyciem sztućców metalowych, serwetek papierowych i materiałowych, obrusów materiałowych, szklanek do napojów, będących własnością Wykonawcy, 5) estetycznego podawania posiłków, 6) na 3 dni przed realizacją zamówienia Wykonawca przedstawi Zamawiającemu do zatwierdzenia szczegółowy opis sposobu realizacji zamówienia, którego wzór stanowi załącznik do wzoru umowy, stanowiącego załącznik nr 2 do SIWZ. Zamawiający wskaże w dniu zawarcia umowy osobę upoważnioną do akceptacji opisu realizacji zamówienia i potwierdzenia prawidłowej realizacji zamówienia. Przez świadczenie usług restauracyjnych Zamawiający rozumie usługę przygotowania, dostarczenia i podania cateringu zgodnie z menu podanym w SIWZ
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 553000003
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
  • II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
  • II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie

Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym

  • III.1. Warunki dotyczące zamówienia
  • Informacja na temat wadium: Zamawiający nie wymaga wniesienia wadium

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: http://bip.slaskie.pl/index.php?grupa=2&grupaj=1
  • IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach